Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolowasniegu25

wasze grzeszki w czasie wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość krolowasniegu25

Hej kobietki,jakie byly wasze grzeszki,zle zachowania w czasie pierwszej ciazy,kiedy jeszcze nie wiedzialyscie ze mozecie,jestescie w ciazy? moje pierwsze dwa testy ciazowe wyszly negatywne ale czytam ze to wcale nie znaczy ze nie jestem w ciazy! a po zrobieniu testow zaczelam pic 3 kawy dziennie,nie dbam o odzywianie i wypoczynek, i martwie sie ze gdyby okazalo sie ze jednak jestem w ciazy (po braku okresu i badaniu),to chyba sobie nie wybaczylabym tego ze tes mnie tak oszukal i przestalam o siebie dbac... a u was jak jest??

piłam, paliłam, brałam tabletki antykoncepcyjne regularnie i zarywałam noce nie wiedząc nic o ciąży..

Gość krolowasniegu25
no to teraz odpokutowac ;)

pilam,palilam,opalalam sie(pieklam),latalam samolotem i to wszystko do 10tc.nie wiedzialam,ze jestem w ciazy.synek urodzil sie zdrowy:)

Gość krolowasniegu25
o rany dziewczyny!! ja bym chyba miala straszne wyrzuty sumienia i stres ze z mojej winy dziecko moze byc chore...ja tylko nadurzywam kawy i wypilam jedno piwo i pol kieliszka wina,nie dbam o siebie-mam stresujaca prace,no i nie odzywiam sie dobrze....

pewnie, ze się martwilam, ale rzadko ktora kobieta wie tak szybko o ciazy i niestety prowadzi kiepski tryb zycia.. jak na razie, odpukac, maluch rozwija się prawidlowo :) jak tylko dowiedzialam sie o ciazy natychmiast zaczelam prowadzic idealny tryb zycia

Gość no tak rzadko ktora
kobieta wie o ciazy, bo rpzeciez polowa to szczeniaki, ktore nie wiedza skad sie dzieci biora zal jak was czytam

a ja bylam na weselu pilam rozne drinki hehe palilam co nieco hehe nie spalam po nocach a najlepsze ze bylam w wesolym miasteczku i jezdzilam na wszystkich najwiekszych i najgorszych karuzelach jakie sa tylko. a teraz jestem w 23tc i moja corka jest okazem zdrowia bo robilam badania prenatalne

Gość martyna f
ja piłam morze alkoholu do 10 tc, imprezki itp .... załamałam się jak dowiedziałam sie o ciąży, nie dlatego , że jej nie chciałam...tyklko dlatego że nieświadomie szkodziłam dziecku.... jestem na końcówce ciąży... oczywiście od czasu jak o niej wiem prowadziłam zdrowy tryb zycia owoce, warzywa itp.... ale sttracham mam:( czasu nie cofnę.... zaszłam w ciąże jak brałam tabl anty wiec nie podejzewalam ciązy

Gość dama78
na początku ciąży nie zaszkodzisz dziecku!! Dopiero jak pojawia się łożysko- mądrze to ktoś wymyślił. Przecież mało która kobieta wie od pierwszych dni, że jest w ciąży- no chyba, że te nawiedzonne staraczki:)