Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska5678

GŁÓD!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kaska5678

Nie wytrzymuje tego uczycia glodu!!! odchudzam sie dopiero od 10 dni i juz nie moge wyrobic, najgorzej jest wieczorami, czuje taki straszny glod!! jem wszystko tylko w mniejszych ilosciach, nie jem slodyczy i nie jem po 18. Teraz czuje taki glod, ze az mi niedobrze. Boze ile to potrwa ??? ;/

Gość kaska5678
niech sie wypowie jakas, tyle sie tu odchudza a zadna nic nie doradzi;/

Gość kaska5678
fajnie, dzieki;/

Gość sddcx
a ja mam ten problem ze w ogole nie odczuwam uczucia glodu,gdy rano wstaje moglabym tak do samej nocy tylko o szklance kawy byc na nogach i na noc i sc spac, rano powtprka, nie wiem co tyo glod, jak mam zjesc obiad to wpyacham na sile, i kazda łycha zupy jest dla mnie mordega Teraz ten,dopiero o 20 kanapke z pomidorek jem ale to na musaa,az mi niedodbrze :-( Nie wiem co gorsze,wieczne uczucie glodu czy brak tego odczucua A tak jak sluchalam nieraz znajomych, to na uczucie głodu jedli duzo jabłek,ogórków kisz/konser. i pili duzo napoi z koifeina typu kawa,redbul tiger

Gość Wroclovianka
ja kiedyś czułam głód przez 1,5 miesiąca :) jadłam np. 1 pomidora w ciągu całego dnia, lub jabłko :) do głodu można się przyzwyczaić, a nawet go polubić :) UWAŻAJ! żeby nie schudnąć za szybko i stosuj różne balsamy do ciała, bo inaczej będziesz miała całą siatkę rozstępów!

Gość kaska5678
narazie zrzucilam przez te 10 dni 3kg.... nie glodze sie, jem wszystko tylko mniej... ale uczucie glodu wieczorami mnie dobija, najgorzej jest mniej wiecej o tej porze

Gość kaska5678
w ogole nie czujesz glodu ?? To musisz byc bardzo szczupla, chcialabym tak przez pare dni chociaz nie czuc tego glodu,zamienmy sie;)

Gość kaska5678
laski piszcie cos jeszcze jak to u was jest

Gość jaaaaaa chce
boniuu jakie z was idiotki!!!!! I co do konca zycia bedziesz tak glodowala bo jesli skonczysz ta swoja żalosna diete to od razu wrocisz do starej wagi + dodatkowe kilogramy A ta co pisala ze jadla dziennie 1 jablko albo pomidora Jak mozna byc takim tępym!!!!! I co schudlas?? a ile juz z powrotem przytylas? chyba ze do konca zycia zamiezasz jesc jablko dziennie... Zalosne jestescie!!!

Gość idź na forum diety
tam znajdziesz więcej zainteresowanych i dobre porady :)

Gość kaska5678
tepa to chyba ty jestes ;/ wyraznie napisalam ze jem wszystko (oprocz slodyczy) i ze staram sie nie jest po 18 . Nie glodze sie, tylko po prostu nie moge sie przyzwyczaic i czuje sie glodna !!

Gość drabina-bez-szczebli
ja również sie odchudzam staram się nie jeść po 18 terqaz wyjątek bo jestem na antybiotykach więc zawsze coś zjem przed. Ja jem wszystko co zawiera mało cukrów oraz od 1,5 roku odstawiłam białe pieczywo i ziemniaki. To cukier nam skacze do góry i daje chwilowe poczucie najedzenia zjedz 2 kromki ciemnego razowca z szynką bądz serkiem przed ta 18 naprawde dociągniesz na nich do snu i dużo pij

Gość kaska5678
dzięki;) no wlasnie bede sie chyba musiala przerzucic na razowy... czuje najbardziej na brzuchu , ze cos sie dzieje, ze jakby chudne...oczywiscie tylko na brzuchu. Ale to dopiero 10 dni wiec czekam na rezultaty...

Do autorki! Sorry ale według mnie taka dieta nie ma sensu. Spowalniasz tylko przemiane materii, która bedzie wolna także wtedy kiedy zaczniesz znowu normalnie jesc. I wtedy przytyjesz- na tym polega efekt jojo. Poza tym racjonalne odchudzanie (jak i przybieranie) to 1 kg tygodniowo. Głodzadz sie spalasz tkanke miesniowa i narazasz na wrzody zoladka. Lepiej ustal diete na poziomie ok 1600 kalorii dziennie w 5 lekkic ale wrtosciowych posilakach i zacznij cwiczyc jakis sport. Pamietaj,że tkanka dluszczowa spalana jest dopiero po 30 min treningu. Polecam plywanie- bardzo energochlonne a chlodna woda sprawia ze organizm zuzywa energie na ogrzanie sie. :-)

Gość gfhdhdfgh
hej. ja sie odchudam od poczatku listopada. schudlam 5 kg. jaka masz diete? co jesz? ja nie chodze glodna. rano kolo 8 2 kromki ciemnego pieczywa z wedlina i ogorkiem kiszonym pryzkladowo, bez masla. na drugie sniadanie tez dwie takie kromki na obiad 30 gram ryzu, 70 gram gotowanego lub pieczonego kurczaka i surowka jakas ale bez majonezu. kolacji juz nie jjem. ale jak mnie lapal glod to jadlamnp. dwa jablka, kroilam sobie je na male plasterki tak by bylo ich mnostwo i jadlam albo jpgurt. a jak jestem jeszcze glodna to pije herbatke ciepla. ale juz od jakis 2 tyg nie odczuwam tego glodu. zobaczysz tez tak ebdziesz miala. a co jesz?

Gość Wroclovianka
schudłam wtedy 15kg a z efektu jojo powróciło mi 5, więc i tak byłam na plusie ;) ale nie promuje takie trybu... byłam osłabiona, prawie mdlałam, mam po tym pełno rozstępów :/ jak jesteś głodna wieczorem to zjedz zmielone siemię lniane (jak zalejesz wrzątkiem, to robi się z tego taki kleik, który świetnie działa na trawienie-zawiera bardzo dużo błonnika), lub kisiel bez cukru :)

Gość gfhdhdfgh
pamietaj ze im woniej sie chudnie tym trudniej potem o efekt jojo. ja na swoijej diecie mam ja od dietetyka w zeszlym roku schudlam 8 kg imi nie wrocilo. teraz wazylam 61 kg a juz waze 55 . jeszcze moze ze 3 kg. mam 161 cm.

Gość kaska5678
ale cwicze, pewnie ze cwicze, szukalam w internecie roznych cwiczen na uda, brzuch, posladki, na basen chodze czasami... Oj ale ja tlumacze ze sie nie glodze... Po prostu teraz czuje najwiekszy glod, bo zazwyczaj jadlam wieczorami i moze dlatego... Wlasnie najlepsza dieta to podobno jesc wszystko ale w mniejszych iosciach a ja tak wlasnie robie... Jem sniadanie, 2 sniadanie obiad , jak czuje sie glodna to przed 18 zjem cos a jak nie to po obiedzie juz nie jem i zrezygnowalam ze slodyczy...

Gość gfhdhdfgh
patrz na sklad chleba, musi byc tylko maka zytnia nie pszenna czy mieszana. zytnia najlepsza.

Gość kaska5678
do gfhdhdfgh jem wszystko, naprawde... po prostu jem mniej, nie najadam sie do syta... bo stwierdzilam, ze jak bede stosowala jakas diete to trudno bedzie mi ja utrzymac.. a tak zawsze latwiej... jakos mi idzie... Zobaczymy kiedy zobacze jakies efekty...

A co do uczucia glodu... z ta 18 to chyba chodzi o to, zeby nie jesc przed snem bo wtedy sie nie spala. Ale jesli np ty wstajesz dosyc pozno i kladziesz sie pozno a wiekszosc swojej energii zuzywasz wieczorem to nie mozesz byc przeciez glodna nie? Jesli idziesz spac o 24 np to moze przesun godzine bez jedzenia na 19 czy 20. Popieram kolezanke wyzej z tym razowcem. ja moge polecic tez np orzechy-sa dosc kaloryczne wiec nie wolno przesadzic z iloscia le jednoczesnie sa zrodelem energii na dluzszy czas. wiec moze garsc orzechow i razowiec przed ta 18 czy 19 Ci pomoze.

Gość kaska5678
no dzieki, dzieki za rady :) przerzuce sie na razowy :) mam nadzieje, ze jakies efekty osiagne za kilka miesiecy...

Gość jaaaaaa chce
Nie jesz po 18.... wielce sie odchudzasz a podstawowych zasad odchudzania nie znasz!! Nie chodzi o to zeby nie jesc po 18 tylko ostatni posilek zjadac 2 godz przed snem Bo jak idziesz spac o 23 to normalne ze jak zjesz o 18 to bedziesz zdychala z glodu ...... Chcecie schudnac a nie macie o tym pojecia! To ja sie nie odchodzam bo nie mam takiej potrzeby a wiem wiecej od was....

Gość omg ;/
zoladek po 18 nie pracuje moze dlatego ! o tym nikt nie pomysli ???

Gość gfhdhdfgh
rob tak: dietetyk mi mowil by jest i stopniowo zmniejszac porcje. ja na poczatku diety w I tygodniu np. jadlam 3 kromki na sniadanie potem w II tyg. 2,5 a potem 2.... to samo z miesem na obiad i innymi rzeczami, by stopniowo ci sie organizm przyzwyczail. i nie jest tak ze jesz wszytsko nie mzoesz wszytskiego. ogranicz tluszcz. ja nie jem masla, majonezu, mieso gotowane lub mieczone bez tluszczu, zero slodyczy i alkoholu, jedyny cukier do kawy. ogranicz niektorze rzeczy. tlusta wedline, inne pieczywo, owoce tez niektore nie mozna. tak bys sludla na tluszczu a nie na wodzie. ogranicz wszelki tluszcz. moj kolega tez jest na tej diecie co ja i w miesiac schudl 11 kg no ale on wazyl na poczatku 110 kg:):)

do ja chceee- dokładnie to napisalam, czytaj. ja sie pogrubiam teraz wiec wiem czego nie nalezy robic, zeby schudnac. Nie wolno sie obrezrac przed snem ale nie mozna tez chodzic glodnym pol wieczoru :-)

Gość kaska5678
kazdy mi radzi , nie jedz po 18... kazdy kto sie odchudza, odchudzal... wiec tak robie, moja kolezanka np byla dosc gruba, glodzila sie strasznie, potrafila nie jesc 2 dni, kazdy jej mowil zeby jadla. A dziewczyna teraz jest taka szczupla i nic jej nie jest zadnych chorob sie nie nabawila, je normalnie i nie tyje...

Gość gfhdhdfgh
i jem na mniejszych talerzach, wydaje sie wiecej. do obiadu np jem ful surowki z czerwonej kapusty czy brukselke gotowana bo uwielbiam. surowki, warzywa w dowolnych ilosciach.

Omg-nie wszystkie zoladki sa takie same. Ja np jem teraz obiad, pojde spac o 3 i zapewniam Cie, ze moj zoladek pracuje. Wszystko zalezy od trybu zycia a nie od tego ze sobie jakis naukowiec wymyslil ze od 18 zolodek nie pracuje. Moze tak jest ale to wartosc usredniona dla osob wstajacych np o 6 a idacych spac ok 22.

Gość kaska5678
maria izabela de la krata ja wlasnie wstaje 6.30 i klade sie po 22 spac... jem o 7 , 12 i o 15... czasami przed ta 18 cos zjem... sporo jogurtow jem, ale teraz to juz zglupialam i nie wiem czy to dobrze ;/