Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka 77

transfer z" mrozaczków"

Polecane posty

Gość lenka 77

witam:) czy któras z Pan miała juz transfer z mrozaczków , jesli tak to czy sie udało? czekam na odopwiedzi pozdrawiam

Gość ooooooooooogi
co???????????? z czego???

Gość lenka 77
widze ,ze nie jestes w temacie, wiec oszczedze szczegółów pozdrawiam

Gość ooooooooooogi
no nie wiem, ale chetnie sie dowiem? nazwa glupia jak piorun, ale podejrzewam ze chodzi o inseminacje albo in vitro.

Gość ooooooooooogi
mrozaczki, fasolki - poziom i wyobraznia piszacych mnie nieraz zatrwaza!

Gość lenka 77
witam ponownie:))) tak ,.chodzi mi o mrozenie zarodków. to trudny i kontrowersyjny temat. 'aktualnie jestem po transferze 3 zarodkow( wczesniej zamrozonych)...Boze jak to brzmi.... ale tak było i czekam na wynik testu 10.12

Gość mamachichi
zycze powodzenia:-)

Gość lenka 77
nie dziekuje,zeby nie zapeszyc:)) moze tym razem sie uda, ....a prób było wiele.6 inseminacji , 2 in vitro:( pozdrawiam

Gość ooooooooooogi
powodzenia! :) tylko nie pisz juz wiecej mrozaczkow, bo brzmi to fatalnie zniechecajaco. nazwa tak samo irytujaca jak oslawione juz na tym forum fasolki i zafasolkowanie. nie daj boze wymyslicie niedlugo zamrozaczkowanie... a to dobiero bedzie heca.

Gość lenka 77
zgadzam sie z Toba, napisałam to słowo w cudzysłowiu, tez mi sie nie podoba.....ale tak mówi wuele kobiet , które doswaidczaja takich sytuacji hmmmm jak tu zmienic nazwe na forum, moze mi podpowiesz?

Gość Ciekawe jak długo
Moje jedna siostra ma 2 chłopaków (2 razy in vitro, a nie bliźniaki), a druga jest właśnie w 9 miesiącu po in vitro, więc to jest mozliwe, trzymam kciuki!

Gość lenka 77
dziekuje za wpis pozdrawiam

Gość ooooooooooogi
najprosciej nazywaj rzeczy po imieniu. staraj sie nie znizac sie do poziomu niektorych kolezanek, ktore po 'zafasolkowaniu' rodza 'bejbika'... :/ powodzenia! i nie martw sie na zapas. staraj sie o tym tyle nie myslec. jak czlowiek wrzuci na luz to zawsze mu sie wszystko udaje! :)

Gość Ciekawe jak długo
a może wyjdą trojaczki :)

Gość lenka 77
masz racje, dzięki za rade

Gość lenka 77
Ciekawe jak dlugo tego sie obawiam, bo wszystko jest mozliwe,:)))

Gość Ciekawe jak długo
a gdzie robiłaś in vitro? Moje siostry w novum

Gość lenka 77
w Bialymstoku

Gość Ciekawe jak długo
Trzymam kciuki, a jeśli jednak się nie uda, to zastanów się nad ta kliniką, mają najlepsze wyniki (obie siostry zaszły za pierwszym razem).

Gość lenka 77
słyszałam bardzo dobra opinie o NOVUM, ale tez Białystok ma duzo sukcesów, dziekuje , nastepnym razem ......rozwaze Warszawe( NOVUM) a moze nie bedzie takiej potrzeby

Gość Ciekawe jak długo
Tak jak napisałam - trzymam kciuki. Gybyś się jednak wybierała do novum, to prawdziwą wymiataczka jest dr Lenckowska. No, ale pewnie nie będzie takiej potrzeby!

Gość lenka 77
dziekuje, mam nadzieje ,ze tym razem sie uda.uwierz mi,ze podswiadomie boje sie, ze moga byc blizniaki albo trojaczki.... przeraza mnie to.....czy takie obawy to normalne???

Gość Ciekawe jak długo
wiesz co, nie wiem co do trojaczków, bo moja jedna siostra miała in vitro na cyklu naturalnym z jedną komórką, a druga (ta z dwójką dzieci) miała transferowane maksymalnie 2 zarodki, więc obawiała się jedynie bliźniaków. Ale tak długo się wcześniej starała, że było jej to obojętne, byle się udało.

Gość lenka 77
ja równiez miałam na naturalnym cyklu, poniewaz jestem po 36 rz, wiec podano mi 3 zarodki. Szanse na trojaczki sa razczej małe, ale blizniaki, duze prawdopodobienstwo. Poza tym slyszałam,ze te zarodki, które były wczesniej zamrozone sa słabsze...

Gość Ciekawe jak długo
Mój drugi siostrzeniec jest z "zamrożonych" i uwierz mi nic mu nie jest, od początku był silnym, zdrowym i wszystkojedzącym dzieckiem :)

Gość ooooooooooogi
nawet jak beda trojaczki czy blizniaki to popatrz na to jako na potrojne lub podwojne szczescie! :) w domu bedzie weselej, dzieciom bedzie razniej, szybko sie razem wychowaja na jednych zabawkach, jednych ksiazkach, dzielonych ciuchach. nie bedziesz juz musiala pozniej wracac do pieluch. z drugiej strony ciesz sie ze nie umieszczono 6 zarodkow, bo moglabys miec niespodzianke jak gosselin family, albo lepiej - jak nadya suleman u ktorej czesc zarodkow sie dodatkowo podzielila. :P dobranoc! ;) i nie martw sie juz tyle tylko idz spac. jak czlowiek jest wyspany, to wszystko wydaje mu sie latwiejsze.

Gość Ciekawe jak długo
BTW ta siostra, która miała na naturalnym cyklu i jest teraz w 9 miesiącu też ma 36 lat :) U niej w ogóle była lipa, bo było bardzo mało prawopodobieństwo, że w ogóle będzie komórka (wysokie FSH), ale jednak się udało, więc głowa do góry. Kiedy testujesz?

Gość Ciekawe jak długo
a właśnie się zastanawiałam nad Gosselin, przecież oni tacy religijni... a chyba nie ma szans na sześcioraczki nie przez in vitro... Jak to z nimi było, ktoś wie?