Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjtojakto

komentujemy TOP MODEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość wery
masakra jakas zall przeciez ona sie nie nadaje nawet wysłowic sie nie potrafi...................... kur+a to bylo do przewidzenia zrobila s=z sie bie ,eczennice i placzke i wziela ludzi na litosc a te buraki zaglosowali na ta s+cz szkoda gadac

o fak :o jak ona mogla wygrac? powinna odpasc conajmniej kilka odcinkow temu :o tak samo jak w mam talent, ludzie glosuja z litosci na biedne pizdeczki ze wsi :o

Gość DARIIAA
A JA SIE CIESZE:) GARTULACJE PAULINA

Gość tylko rodzina oli
o kurwa!!!!nie kupie zadnego kosmetyku max factora,ktory bedie reklamowany tym konskim,brzydkim ryjem.

Gość jaka wiooooochaaaaaaa
Co to ma być? Najlepsza modelka??? :O

Gość szooo_k
jestem w szoku... !!! ten wybór to porażka...

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ale zobaczcie jakie "dziury" jest cwane - odrzucili co ladniejsze dziewczyny, a jak zostały same nie papuśne to kazali ludowi wybierać :D:D

Gość vbm
wygrała inna niz wam sie podobała to od razu jest szmatą i ma gnój wywozić :O:O...tak jakby wasze zdanie było jedyne i najwazniejsze....głupie jestescie i tyle

Gość Guuuugu
a wy macie problem ze soba i jad was zaleje, nigdy nic nie osiągniecie, nawet w banalnym modelingu gdzie wystarczy durnie sie usmiechac, byc szczuplym i pokazywac dupsko

Gość lolllaaaaa
Już bym wolała Smolińską, której też nie znosiłam. Przynajmniej by nam nie narobiła wstydu.

Wg mnie powinna wygrać ANIA! Była bardzo fotogeniczna, Ola była NIJAKA a Paulina ŁADNA jako MISS a nie jako modelka Sądzę, że ANKA się wybije:)

Gość JUPI NALEŻAŁO JEJ SIE
JEST NAJPIEKNIEJSZA, JAK NA AMATORKE DALEKO ZASZLA I ROBILA POSTEPY, BEDZIE Z NIEJ MODELKA A TO DOPIERO POCZĄTEK :) GRATULUJE PAULINA!!!!!!

Gość ALALALALALALLA
JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIE ZNAM CIE PAULINKO ALE BYLAS NAJLEPSZA, OLA TEZ DOBRA ALE PAULINA TO JEST TO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WIELKIE GRATULACJE:))))))))))))))))))))))))))))))))

Gość 6tgcvc
po chuj spolecznosc wybiera modelke? rozumiem dla kasy , to niech zroba kuwa konkurs jakis i tez beda slac smsy. modleka powinno wybrac profesjonalne jury a nie kurwa lud.

Gość wyniki już są z góry
Teraz wszyscy z jury polewkę mają :D ... ostatnio w dzień dobry TVN był ten projektatnt i powiedział, że ten program i kontrakt nic nie daje bo żadna z dziewczyn nie ma potencjału do bycia TOP MODEL :P i określił to jako "pic na wodę" :P... widać, że aby wygrać w jakimś programie 3ba wybrać niezawodną metodą tj. "udawać biednego człowieka, którego los skrzywdził i szarą mysz" sukces gwarantowany bo większość polaków jest .............. :/

Gość kiteczekM
to jest jakis szwindel!!!!!!!!!! Wiekszoc nas za ola to pewnie i wieksza wieksąśc byla za nia a jednak palina przeszla wrrrrrrrrrrrrrrr

A TAK W OGOLE TO NAJFAJNIESZA BYŁA MARTA, DOBRZE ZE CHOCIAZ NAGRODE ZA NAJLADNIEJSZY USMIECH ZWINEŁA :)

Gość Guuuugu
stracilam tu juz za duzo czasu (10 min) takze wychodze.. a wy zawistne suczki nie pozagryzajcie sie nawzajem hahaha

Gość vbm
taaa smolińska to by gwiazdorzyła jak wielka gwiazda :o

Gość prawidlowa wymowa
seryjnie mowi sie TAP ? Ja zawsze mowie top Znam ludzi z Anglii,Ameryki i Australii i wszyscy mowia "top":) "tap" to po angielsku "kran":P :D

Gość vbm
tylko się nawzajem jadem nie zabijcie idiotki :O

wygrała PAULINA !!!!!!!!!!!!!!!! i wcale nie mam zamiaru ukrywać, że bardzo cieszę się z tego powodu. To dobrze, że widzowie dali szanse dziewczynie z małego miasteczka!!!!!!!!!!!!!!!

TEZ WYCHODZE, BO TU ZAWISCIĄ AŻ KIPI. WIDZICIE NIE TYLKO OLA MUSI SWOJE FANKI, TRZEBA BYC WALNIĘTEYM ZEBY TEGO NIE ROZUMIEC.

Gość topmodelka to paulina
wielkie zwycięstwo. ja i koleżanka z pokoju trzyamyśly kciuki, gratulujemy Ci paulinko:) i życzymy powodzenia:) ucz sie tego angielskiego:P:P

Gość fsfsdfsdfgdrgvd
Heheh śmieszne jesteście :) ale to w końcu POLSKA :) Wyzywacie ją od szmat, kurw, najgorszych kaszalotów i świń.. bo wygrała program. Żałosne. Może i nie umie angielskiego i trochę brała na litość ale to znaczy, że jest szmatą i ma brzydki ryj? :O Spójrzcie w lusterko i najpierw siebie oceńcie ŚLICZNOTKI :) znające PERFEKCYJNIE angielski :)

Gość tylko rodzina oli
krew mnie zalewa ze taki tluk wygral.a tyle pieknych dziewczyn tam bylo.kurwa noooooo

Gość b jhb
ja wam tak szczerze pwoiem, ze zadna z nich nie eprezentowala sie zbyt dobrze na ywbiegu by zdobyc zaslugi na wygrana top model. Napewno kazda z was ogladala keidys pokazy modey, i widala rasowe modelki, neistey, ale one niczym mi zadej z nich nie doruwnuja :( Tylko 2 dziwczyny z calego programu pasowalyby na wybieg, ale neistey one odpadly wczesniej, i stanowczo za wczesnie. Taka jest polska, niesty musimy sie z tym pogodzic. PRzewznie ci co wybeiraja nie umieja wybeirac rozsadnie i ze smakiem. Tak samo ejst z naszymi wyborami miss ... te ktore powinny tam byc, to sa gdzie indziej, albo odrzucone . I tak jest z wszyskim u nas. Znajomosci sie licza, albo inne diwne wplywy. . .

Wygrała i trudno. Ale kariery światowej TOP MODEL to ja jej niestety nie wróżę. Po kontrakcie, jaki wygrała ludzie o niej zapomną i na tym jej rola z wybiegiem się skończy. Nawet najmniejszych szans nie ma, żeby się przebić. Gdzie ona w ogóle się pakuje. Ani osobowości, ani wyglądu, ani charyzmy, ani języka - dno. Zgadzam się, że taki wybór i taka szansa powinna zostać dana innej dziewczynie i nie przez głosowanie sms :-o Porażka.