Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokihoki

radndka!!!

Polecane posty

Gość pokihoki

Umówiłam się na randkę z facetem z czatu;-) Mieliście podobne sytuacje? Piszcie o waszych randkach, i czy waszym zdaniem źle robie? Proszę o opinie.:-)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
z facetami z czatu się nie umawiałam ale z facetami w necie poznanymi tak różnie bywało, czasem fajnie, czasem beznadziejnie nota bene mój przyszły mąż jest gościem poznanym przez net :D

Gość pokihoki
Dzieki za odpisanie, dość dużo z nim piszę i wydaje się bardzo normalny, ale jednak mam pewne wątpliwości, czy Twoim zdaniem powinnam się z nim spotkać?;-)

jak masz chęć to czemu nie? :) tylko w miejscu publicznym i to w takim gdzie Ty czujesz się pewnie....

ja mojego przyszłego męża po pół roku gadek na gg i rozmów przez tel. zaprosilam do siebie do domu :) no ale ja mieszkałam w małym bloku gdzie wszyscy się znali więc w razie co narobiłabym wrzasku i sąsiedzi by się zbiegli, więc czułam się na maksa pewnie ;)

Gość pokihoki
Ok dzięki wielkie za radę, to chyba jednak pójdę, a TY jak długo pisałeś z tymi osobami zanim się z nimi spotkałaś?

Gość pokihoki
Ja mam inna sytuację, chce się z nim spotkać w dzień w publicznym miejscu, a ja piszę z nim około miesiąca;-)

czasem pisaliśmy 1 lub 2 dni i się spotykaliśmy :) i czasem jest fajnie i przyjemnie mimo iż nawet poźniej nie spotykaliśmy się więcej, a czasem była lipa i tylko czekałam żeby czasu troszkę minęlo i uciekałam ;) grunt to się na nic nie nastawiać iść na luzie i z nastawieniem na miło spędzony czas - nie myśl o tym w kategoriach randki bo to niepotrzebnie Cię zepnie :)

Gość pokihoki
I tak zrobię, wielkie dzięki za radę:-)

Gość dererrfr
ja mojego poznalam na czacie -3lata razem

Gość pokihoki
Na jakim czacie go poznałaś? Fajnie ;-) A Twoi znajomi wiedzą jak się poznaliście?

Gość pokihoki
ja boję się reakcji moich znajomych:-(

Gość pokihoki
w zasadzie nawet uprawiamy taki troche seks na gg on mowi cos znaczy pisze a ja sie bawię wisienką i na owrot

Gość pokihoki
Fajnie że się podszywasz za mnie!!!!!