Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy_romek_

do kobiet z małymi piersiami

Polecane posty

Gość ciekawy_romek_

Czy lubicie jak facet bawi się waszymi piersiami? Czy sprawia wam to przyjemność? Nie czujecie się zawstydzone i tak dalej?

Ja mam b75 i twierdzę że to średni rozmiar takie stercząco delikatnie leżące :) piekne są i jestem z nich zadowolona choć jeszcze rosną ;)

Gość 002193
nie, nie wstydze sie tylko kurwa nie sprawia mi to zadnej przyjemności... a moze dlatego włąsnie sie troche wstydze, ze on sie stara, piesci a z mojej strony zadnej reakcji...;/

Gość wkurzona złotowłosa
ja mam 60FF/G i strasznie lubię, jak facet pieści moje piersi. To jedna z ulubionych pieszczot. Byle to robił delikatnie

Gość klara890
czego sie wstydzic tez mama małe a moj facet je uwielbia.mam jakie mam jak sie nie podoba to juz nie moj problem czemu mam sie martwic ze natura obdarzyła mnie małym biustem.jak facet jest z toba to nie tylko dla cycków

Gość <aaa)
Ja tam lubię moje piersi. Mimo że są małe to mi się podobają. Nie zazdroszczę innym dużego biustu:)

Gość klara890
jak ktos ma duze to chce miec małe ja mam kolezanke ktora chce pomniejszyc.osobiscie lubiłam jak kiedys facet bawiła sie moimi teraz nie lubie

też mam małe, ale jak to mówią "Małe jest piękne" :) Co do przyjemności jest różnie. Często mam tak,że w ogóle nie reaguje, ale od czasu do czasu pieszczoty piersi bardzo na mnie działają... :D

Gość klara890
a kto powiedział ze kobieta ma miec duze?ja mam 167 cm i waze 50 kg jak miała bym wygladac z duzymi cyckami?masz racie co małe to piekne z nikat to powiedzenie sie nie wzieło.sa gusta i gusciki ja mam małe ale jedrne wiec lepsze to niz duze i zwisy

Gość domel1982
to spoko udał ci sie ciekawe jak bede wygladały ja bedziesz stara.beda do pepka:)

A powinny się wstydzić ? :o ja bym się bardziej wstydziła lejących się dojków jak u starej krowy rozpłodowej :o