Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bez nickaaa

Pierścionek z allegro z USA

Polecane posty

Gość bez nickaaa

Czy ktoś mógłby mi powiedzieć czy warto kupić z allegro pierścionek z diamentem. Dlaczego ceny się tak bardzo róznią od polskich? I co jest nie tak skoro złoty pierścionek z 14 kw złota i brylant0.50 kolor EF czystość VS 2 SI 1 MOZNA KUPIC ZA PONAD 2500 W Polsce nigdzie nie kupi za taką cenć

Gość owakula śnieg
jak najbardziej możesz kupić, ale u kogoś kto ma jakieś komentarze. cena jest niewysoka bo nasi jubilerzy w sklepach narzucają 1000 procent marży i w tym tkwi tajemnica. jeśli to stały sprzedawca to polecam bo ta biżuteria jest b. ładna i nietuzinkowa. wiem bo sama kupowałam.

Gość bez nickaaa
Tak zapytam , może ktoś z allegrowiczów się orientuje czy zrzeczywiście tylko w tym tkwi sekret?

Gość bez nickaaa
Ososby ,które kupowały od tego sprzedawcy odktórego ja zamierzam kupić były zadowolone zero negatywów i towa w 100% zgodny z opisem a osoba miała chyba około 600 tranzakcji co myślicie?

chyba chodzi o czystosc brylantu - zawiera jakies tam nieliczne inkluzje a co do barwy to jest biala ale ef to ostatni "próg" przez barwa zoltawa czyli bez szalu

Gość bez nickaaa
very lucky star pomyliłaś się jest to barwa biała EF sprawdz na tablicach DEF czyli pierwszy próg

Gość jdjsllojnbhhh
u nas robia pierscionki z lepszej jakości złota ale tak naprawdę nikt się nie zorientuje. Te stopy ze stanów mają po prostu mniej złota ale jakość jest ok. Kamienie mają więcej skaz ale dla normalnego użytkownika nie jest to zauważalne. Mam kilka pierścionków ale nie kupowałam na allegro tylko dostałam od ciotki która tam mieszka. Mogę śmiało polecić:)

Gość bez nickaaa
N-S to barwa żółtawa

Gość bez nickaaa
Nie jest powiedzine ,że są gorszej czystości bo jeśli zdecydujesz się na FL-IF to nie ma prawa być tam żadnych inkluzji bez wzgledu na to czy zakupisz w Stanach , Estonii czy Antwerpii.

Gość bez nickaaa
Więc tak naprawde nie wiem o co chodziz tymi cenami w Polsce , żeby az tak z nas zdzierać ,to jest nie do pomyślenia wogóle .