Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zas ten sam problem

kur... mać

Polecane posty

Gość zas ten sam problem

😭😠

Gość zas ten sam problem
:(

Gość jajajjajajjajaja
no co ty...zas ten sam?;/

Gość zas ten sam problem
nio:( znowu jestem przerazona na sama mysl ze bede musiala isc do promotora i....:(

Gość zas ten sam problem
panicznie boje sie co pomysli o mnie, ze mnie skrytykuje, powie ze kpiny sobie robie, wydrze albo bedzie patrzal na mnie jak na kogos z kim cos jest nie tak :o

Gość zas ten sam problem
bo zastanawiam sie czy nie powinnam nieco zmienic tematu (wlasciwie tytulu pracy) na wezszy, a w zeszlym semestrze na zaliczenie mielismy tytul i plan pracy i juz mam za to ocene tak w ogole to mam osobowosc unikajaca dlatego strasznie boje sie krytyki i tego co wczesniej wymienilam ;(

a co on moze ci zrobic? przeciez on ma setki studentow ktorzy co chwile maja jakis problem. on od tego wlasnie jest zeby z toba o tym spokojnie porozmawiac, wyjasnic ci ewentualne za i przeciw, a jak dalej bedziesz chciala to koles nie prawa sie denerwowac, nie jego praca dyplomowa tylko twoja. a kiedy sie bronisz?

Gość zas ten sam problem
jestem na ostatnim roku dzieki za dodanie odwagi :) naprawde dodalas mi kurazu. racja, moja praca dyplomowa zobacze co będzie

Gość zas ten sam problem
tym bardziej ze wtedy byl tytul i plan na ocene, a tak naprawde jak czlowiek ma pisac zaczyna sie glebiej zastanawiac ja stwierdzilam ze moja praca bylaby zbyt obszerna, tym bardziej ze widzialam w internecie podobne prace do mojej o wezszym zakresie:o

tez jak zaczelam pisac, to dopiero wtedy zdalam sobie sprawe jak to bedzie wygladac jako calosc i jakie bedzie musialo byc dlugie. tak to jest niestety i mamy prawo do zmiany tematu nawet na zupelnie inny. ;]