Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TOP MODEL PAULINA PAPIERSKA

- - - DLACZEGO PAULINA WYGRAŁA ??? - - - MY WIEMY !!!!

Polecane posty

Gość TOP MODEL PAULINA PAPIERSKA

WIECIE DLACZEGO ZAZDROŚCICIE PAULINIE PAPIERSKIEJ WYGRANEJ W TOP MODEL ??? PONIEWAŻ PAULINA POKAZAŁA, ŻE JAK KTOŚ BARDZO W SIEBIE WIERZY TO MOŻE SPEŁNIĆ NAWET NAJWIĘKSZE MARZENIA !!! NIE SĄDZICIE, ŻE ONA MIAŁA NAJCIĘŻEJ ??? PRZECIEŻ NIKT JEJ NIE LUBIŁ, BO BYŁA ZE WSI I NIE MIAŁA TEMATU DO ROZMÓW, NIE BYŁA SZAŁOWA, TRENDY. NIE ZNAŁA ANGIELSKIEGO, ALE WIDAĆ, ŻE JUŻ SIĘ UCZY, BO WIE, ŻE TO POTRZEBNE W TYM ZAWODZIE. I NAWET JAK CZEGOŚ JESZCZE NIE UMIE, TO SPECJALIŚCI Z MODEL LOOK I MAXFACTOR ZAJMASIĘ NIĄ PROFESJONALNIE. POCHODZIŁA Z BIEDNEJ RODZINY I NIE MIAŁA NAWET ZNAJOMOŚCI W ŚWIECIE MODY. URODĄ POKAZAŁA, ŻE MOŻE ZDOBYĆ POLSKĘ. ONA JEST DOWODEM, ŻE POMIMO KŁÓD I PRZESZKÓD JAKIE SAMI LUDZI STAWIAJĄ Z ZAZDROŚCI, TO MOŻNA SPEŁNIĆ TO CZEGO PRAGNIEMY !!! A WY SIEDZICIE NA KAFETERII I CO ? TRACICIE CZAS INAJLEPSZE LATA NA INTERNECIE I WPIERDALANIU CHIPSÓW OD KTÓRYCH MACIE TALIE ROZTYTE !!! WAS TEŻ KTOŚ NIE LUBI, ALE TO NIE ZNACZY, ŻE NIE MOŻECIE SPEŁNIAĆ MARZEŃ. ZAJMIJCIE SIĘ ZA SPEŁNIANIE SWOICH MARZEŃ !!!

A co to kogo obchodzi czy miała najciężej i czy była ze wsi? Miała być najlepsza, a nie była. Była jedynie litościwie żałosna.

Gość to prawda piekne słowa
zazdroszczą, bo im się nie udało, bo same by chciały jak ona. Nic z niczego się nie wzięło.

A czy ta mała z MAM TALENT nie była litościwa ? Też głosowaliście na nią !! z URODY ? czy TALENTU ? Czy LIOTŚCI, bo miała smutny talent !!!

Gość mariannnnna
Tak, jasne oczywiście. Wygrała bo wziela ludzi na litość. Było dużo lepszych od niej w tym programie. Ale nie, oczywiście w Polsce zawsze to "sierota" musi wygrać.

TAKĄ SIEROTKĄ BYŁA TA MAŁA CO WYGRAŁA MAM TALENT ??? LITOŚĆ??? A TA MAŁA CO MIAŁA??? TALENT DO SMUTNYCH PIOSENEK ???

Gość ta papierska to ta co tak
ciagle beczala? nie ogladalam tewgo programu, ale ze wszystkich dziewuch jest najladniejsza ;)

Gość ijijo
pierdolisz🖐️ Ona jest dowodem na to, ze w Polsce nie trzeba byc w czyms dobrym, trzeba by za to cwanym i brac na litosc🖐️

Gość 6tgcvc
przeciez Anka tez ze wsi jest!! a paulina juz miala sesje zdjeciowe wiec nie pierdol

Wlasnie skonczylam zrec chipsy:D nie zazdroszcze Polinie bo nie mam czego, co najwyzej wspolczuje braku rozumu i wyczucia:P Niech spelnia swoje marzenia, mi to kolo tylka lata, ale fakt jest faktem. Polina wziela ludzi na litosc i gdzie ta jej niesmialosc? Ja nigdzie nie widzialam by sie zachowywala jak niesmiala osoba, nawet cycki chetnie pokazywala:P Szara myszka byla tylko wtedy gdy te sama sie tak nazywala.

Gość estab
zawsze twierdziłam, że modelki mądre nie są, ale nie sądziłam, że głupota jest aż tak w cenie w tym zawodzie, tej papierskiej się słuchać nie dało

Gość Lubuszaaankaa
A od Kiedy Zbąszynek to wieś.To małe miasteczko :) I przyszłości tam nie ma???Bzdura,tam jest najmniejsze bezrobocie.

No cóż, stało się. Ale tak w naszych Polskich reality show czy innych dupojebnych programach zawsze się dzieje.

Chciałam tylko wspomnieć o Natalii Vodianovej, światowa modelka pochodząca z biednych regionów Rosji. Ale na nią wystarczy spojrzeć aby wiedzieć, że jest warta miliony. A Paulinka? No wybacz.

Gość j.b.
ta wiecznie skrzywiona becząca nędzna sierota wygrała? no to będzie jak z idolem, mam talent i innymi programami - wygrani swoją drogą, a robiący karierę swoją drogą poza tematem - następnym razem, jak ktoś tutaj napisze, że ma 172 cm, waży 48 kg, to nie piszcie, że jest kościstym sucharem, bo jest równie piękny co nasza tap madl

Przepraszam bardzo ale w czym ta Polina jest taka wspaniała? Nie jest wysoka, więc na wybieg nie za bardzo się nadaje. Po każdej, nawet najmniejszej porażce wybucha płaczem. Gdy coś jej się nie udaje, od razu się poddaje. Nie potrafi odpowiedzieć na pytanie "How old are you?". Z czym do ludzi? Wziela ludzi na litość i oczywiście w naszym kraju taktyka okazała się tą właściwą. Karierę to może ona zrobi, ale w gazetkach "Tesco", ewentualnie w "Pani domu" a nie w Mediolanie czy innych Paryżach.

Gość ALE ZAZDROSZCZA JEJ
GRATULUJE.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
a kto wypisuje te topiki na cześć i chwałę Poliny???? jakaś jej siostra czy co??? czy może jakas popieprzona koleżaneczka... wkurwia mnie to 😠

Gość PAULINA GÓRĄ TOP MODEL
WKURWIONE, ROZRDAŻNIONE Z ZAZDROŚCIĄ PATRZĄ NA PAULINĘ. A ONA MA WAS TERAZ W DUPIE !!!! HAHAHA

Gość śliczna ona jest
bardzo łanda dziewczyna. Patrzcie na wygląd, a nie na to co ludzie mówią.

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
ja tej palantce nie zazdroszcze, uważam że nie powinna wygrać bo nie jest ani ładna ani mądra a na modelingu się zna jak osioł na kiełbasie

Gość zazdroszczę jej
oj jak każda tutaj i każdy

Gość j.b.
myślę, że karierę zrobi kasia smolińska, ola i beata, a paulina przepadnie gdzieś w niepamięć z kontraktem i będzie z niej taka gwiazda jak z wielkiej finalistki ali janosz

Gość NAJPIĘKNIEJSZA POLKA
A JA WRÓŻĘ JEJ MISS POLSKI !!!!

Gość krokodylica
szok!!.... Spierdalaj razem ze swoim spamowskim linkiem tandeciaro!!!!

Gość ziewam bo spac sie chcę
A jak ona się dogada z właścicielem Next-a skoro nie zna języka? Tłumacza sobie zatrudni? Zresztą Rubik wspominała, że na wybiegu nigdy nie spotkała się z żadną finalistką światowych edycji Top Model, więc Polina nie ma najmniejszych szans.