Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja2121212ll

co mam robić? bo naprawdę już nie wiem

Polecane posty

Gość alicja2121212ll

Mam pewną koleżankę , przyjaciółkę można powiedzieć.. Ona ma faceta.z którym jest parę lat . Jej chlopak przez przypadek zdobył mój nr tel.. Zaczęliśmy ze sobą pisać. W końcu doszlo do tego ,że piszemy codziennie.. Rozmawiamy o wszystkim o seksie też nawet wobec siebie.. poprostu można to nazwać seksem przez telefon. Rozmawiamy ze sobą ostatnio też codziennie.. wiem ,że powinnam to zakonczyć bo to moja przyjaciółka ,ale.. rozstalam się wlaściwie z facetem (właściwie bo prawie ze sobą zerwaliśmy ,ale to już niedługo nastąpi bo mam dość) i brakuje mi teraz faceta .. który by mówił mi komplementy z ktorym moglabym rozmawiać często.. Może to sie skonczyć w łóżku jak tak dalej pójdzie.. Bo już nawet planujemy gdzie , kiedy i jak to zrobimy.. Chciałabym to z nim zrobić bo jest przystojny poza tym brakuje mi kogoś takiego teraz.. A on zapełnił tą lukę przynajmniej w części. Jak będę sama zupelnie czuli bez niego to będzie mi dużo ciężej.. ale nie chce żeby to się obrociło przeciwko mnie . Co byście zrobiły ,ale bez pouczania tylko tak szczerze?

Gość kathleen 880
dwie kurwy z was i tyle

Gość alicja2121212ll
z kolei lubię tą moją koleżankę, rozmawiamy czesto ze sobą , spędzamy razem czas, a jednocześnie pisze takie rzeczy z jej facetem i dziwnie się czuje przez to

Gość kathleen 880
jakbym byla na jej miejscu to po tym jakbym sie dowiedziala juz bys nie zyla

Gość alicja2121212ll
możecie myślec ,że jestem szmatą itd.. ale teraz się czuje taka samotna.. może to naiwne ,ale on mi codziennie mowi jaka to jestem super, jaka jestem piękna itd i wtedy mi jest łatwiej jakoś.. Wtedy jestem bardziej szczęśliwa na codzień . bo mam oprocz niego jakiś tam adoratorów ,ale z nimi nic nie chce.. A on i mi się podoba i jest dla mnie taki fajny , rozmawiamy ze soba godzinami..

Gość alicja2121212ll
i owszem czuje się nie wporządku, ale ja popadam w takiego doła jak jestem przez jakiś czas sama.. a przy nim nie myślę o zmartwieniach itd bo zapelnia mi czas i tak lubię z nim rozmawiać.. powinnam z nim przestać pisać ,ale ja już nie wiem co mam robić:(

Gość alicja2121212ll
Bo łatwo powiedzieć ,że powinnam z nim zerwać kontakt,ale to jest teraz trudne poprostu ..

Gość alicja2121212ll
up

Gość kathleen 880
to znajdz sobie inny obiekt zainteresowania, ale do cholery nie chłopak przyjaciółki !

Gość alicja2121212ll
są i inni ,ale on mi się podoba ,a oni tak sobie :( bo on jest naprawdę przystojny i fajnie mi się z nim gada.. rozmawiamy o wszytskim.. a jak ja mam o nim zapomnieć i przejść do szarej rzeczywistości ? :(

nie ma jej obrazac bo to nic nie da, po prostu wyobraz sobie sytuacje jek twoja kolezanka sie o tym dowiaduje. co jej powiesz? jak bedziesz sie tlumaczyc? spojrzysz jej w oczy??? a facet?? brak slow mialam podobna historie kilka lat temu z facetem mojej przyjaciolki... ech wszystkie smsy jej pokazalam...

AA I dla jasnosci. Pisalam z nim kilka dni i za jej zezwoleniem, o wszystkim wiedziala na biezaco. chciala wiedziec do czego jest zdolny. Niektórzy faceci to dno...

Gość alicja2121212ll
wlaśnie boję się ,że to sie wyda.. i bedzie glupia sytuacja.. moglabym jej pokazać smsy ,ale wtedy też by moglabyś na mnie zła ,że z nim pisałam o takich rzeczach.. Nie powinnam tak robić wiem ,że na jej miejscu bym to bardzo przezywała jakbym się dowiedziala

Gość Aneckaaaaaa
przyjaciólka? jak Ty mozesz ja tak nazywać!?!? facet tez do bani zwykły frajer. Jak Ci potrzeba zeby ktoś Ci złotał dupę to sobie znajdź innego frajera

Gość alicja2121212ll
On nie jest fajerem poprostu im się nie uklada od dawna i też jest w tym związku nieszczęśliwy z tego co mi opowiada... także to dość skomplikowana re;acja

Gość Aneckaaaaaa
frajer dlatego ze nie pogada ze swoją dziewczyną, zamiast z nia porozmawiać, uświadomić ze źle się dzieje, może spróbowac to naprawić alo się rozstac to zachowuje się jak frajer

Gość alicja2121212ll
z kolei też mi powiedział że on mi niczego nie obiecuje i żebym się nie zkoachiwala w nim ,ale jeszcze powiedział ,że sam nie wie czy się we mnie nie zakocha.. ja też nie planuje z nim niczego tylko chwile romansu i tyle..ale co będzie kiedys to nie wiem..

Gość alicja2121212ll
on planuje do mnie przyjechać niedługo i oszukać swoja dziewczynę ,że jedzie gdzie indziej...proponowal mi to.. więc nie wiem naprawdę mam trochę czasu tzn do przyszłego weekendu chyba..

Gość alicja2121212ll
a może jednak powinnam się zgodzić bo będę tego załować?albo jak to zrobię to będę żałować.. już sama nie wiem wiem tylko ,że przyszlości raczej nie będzie z tej znajomosci tzn związku itd chociaż kto wie..

Gość ale ty jestes glupiaaaa
brak słów ale jedna spróbuję ;/ po pierwsze, jesteś zimną suką skoro robisz takie coś "przyjaciółce". albo zdesperowaną suką, bo rzucasz się na zajetego - palanta zresztą ;/ Twoje płaczliwe tłumaczenia "buuuu bo jestem sama, bo mi smutno, taka jestem nieszczęśliwa buuu" są żałosne, a jesteś i będziesz sama bo nie potrafisz byc w porządku wobec innych ludzi. A z tego "związku" dla Ciebie będą tylko kłopoty - i dobrze Ci tak ;p facet szuka odskoczni, urozmaicenia, Ty mu się nawinełas i on to wykorzysta, parę łóżkowych spotkań, Ty się zakochasz a on wróci do dziewczyny. nie łudź się, jeśli im by się nie układało, rozstaliby się. Zreszta, czy "przyjaciółka" mówila Ci, że mają kłopoty jakieś? Facet to frajer, dwie sroki za ogon chce łapac. Szkoda tej jego dziewczyny - ale pewnie i tak się kiedys dowie, i szkoda Ciebie- boś głupia egoistka i dostaniesz za swoje hehe

Gość lkdd
Pamiętaj alicja, zło powraca. Mam nadzieję że niedługo będziesz bardzo cierpiała przez to co teraz robisz swojej przyjaciółce.

Gość alicja2121212ll
jeszcze w sumie jej nic nie zrobiłam złego bo nie doszło do seksu ... ale nie wiem co robić najlepiej żeby się nie dowiedziała o tym to i ona by nie cierpiała ,ale nie mam na to gwarancji.. z drugiej strony te moje wyzuty sumienia z samego faktu.. już cięzko mi jej czasem spojrzeć w oczy kiedy najpierw rozmawiam z nim o sprośnych rzeczach ,a potem z nią rozmawiam jak zwykle. a z nią widzę się codziennie na uczelni.. i odwiedzamy sie często bo mieszkamy w tym samym bloku na studiach

Gość ale ty jestes glupiaaaa
no jaaasne ;/ bzyknij się z jej facetem, ale nic jej nie mówcie, po co ma cierpiec no nie? Ty się chyba najbardziej boisz, czy ta akcja wyjdzie, a nie czy to tę dziewczynę zranisz, żal ;/ Jak masz wyrzuty sumienia, to powiedz koleżance że jej facet zarywa do Ciebie - pokaż smsy, on się będzie bronił, ty stracisz koleżankę, ale przynajmniej będzie wiedziała co z niego za typ. A jeśli tamtemu frajerowi na tobie "zależy" to skorzysta z okazji i będzie TWÓj buhahaha