Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samobójj

blizny po próbie samobójczej co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Lagg
"infatylna? po czym to stwierdzasz? po kryce twoich zenujących tekstów?" Stwierdzam po twoim twierdzeniu, że na tego typu teksty lecą zboczeńcy i prymitywy, oraz po wniosku, że forum ma niski poziom (cokolwiek przez to rozumiesz). Wyraźnie brakuje ci luzu - najwyraźniej jesteś typem przemądrzałej blondyny ze ściśniętą dvpą, dla której wysoki poziom = śmiertelna powaga :]

i kto tu jest powazny :D moja obrona nie jest atak czy wulgarnosc :D po prstu znam sie na tym :D watpie czy zachecisz inteligentnego czlowieka slowami ide na sex impreze :D chociaz wiadomo sex sie sprzedaje najlatwiej ale blagam cie nie t takiej formie :D czyli wniosek nasuwa sie sam, zreszta to oczywistosc tak samo jakbys nie zachecal ludzi szukajacych seksu reklamami zwiazanymi z gospodarka czy polityka :D ps jestem brunetka :D

Gość Lagg
Reklamuje tutaj to forum gdyż wszyscy tamtejsi użytkownicy to moje projekty i nudzi mi si ę już gadanie samemu ze sobą. :(

Gość Lagg
"i kto tu jest powazny moja obrona nie jest atak czy wulgarnosc po prstu znam sie na tym watpie czy zachecisz inteligentnego czlowieka slowami ide na sex impreze chociaz wiadomo sex sie sprzedaje najlatwiej ale blagam cie nie t takiej formie czyli wniosek nasuwa sie sam, zreszta to oczywistosc tak samo jakbys nie zachecal ludzi szukajacych seksu reklamami zwiazanymi z gospodarka czy polityka ps jestem brunetka " Myślisz, że jak napiszesz, że na czymś się znasz, to na kimś to zrobi wrażenie? :] Są rzeczy, o których lepiej nie gadać, tylko je trzeba pokazać. Jak na razie nie pokazałaś, żebyś na czymś się znała, a pleść trzy po trzy to każdy potrafi. Tak poza tym to nie przypominam sobie, żebym napisał gdziekolwiek, że idę na seks imprezę. Dałem link do tematu i tyle. Mogłem niby dać taki link: http://www.lagata.pl/topic/17148-libertarianska-utopia/ ale na forum blondynek i brunetek wywołałbym tyko popłoch :]

nie widze potrzey robienia wrazenia na tobie szczegolnie moja wiedza :D nie spinaj sie :D kilka tematów nizej byl temat o seks imprezie z linkiem do twojego wysoko kulturalnego forum :D powodzenia w szukaniu :D z gory i tak zakładam porazke 🖐️ ;)

Gość Mała informacja dla lagggggg
umieszczając posty z reklamą swojego forum łamiesz regulamin kafeterii. Kiepski przykład.

Gość Laggg
"nie widze potrzey robienia wrazenia na tobie szczegolnie moja wiedza nie spinaj sie kilka tematów nizej byl temat o seks imprezie z linkiem do twojego wysoko kulturalnego forum powodzenia w szukaniu z gory i tak zakładam porazke" No jak widzisz jednak wiem co robię, że w miejscach takich jak to daję linki do mniej ambitnych tematów. Tym ostatnim tylko Cię przestraszyłem :) Najwyraźniej jednak chciałaś zaszpanować tą wiedzą - w przeciwnym razie nie wspominałabyś o niej w każdym poście. Tyle że wiedzą się trzeba wykazać - samo gadanie to mało. A zakładać sobie możesz co chcesz - polecam zacząć od majtek. Idę spać, n i po raz kolejny: http://www.lagata.pl/forums.html