Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i tak i nie i bez sensu i z

Właśnie powiedział jesteś gównem, szmatą...

Polecane posty

darł mordę i poszedł spać... a ja siedzę, słucham muzyki i wiem, że nie jestem ani gównem, ani szmatą :( i co... no właśnie, i co?

jak to co...? a co bys doradzila przyjciolce jakby ci powiedziala ze facet dal jej w morde?? zeby spierdalala od niego jak najdalej? dobra odpowiedz.

Gość rozwod rozwod rozwod
i nic przeczytaj w moim pseudonimie

no i zostaniesz on pewnie przeprosi , kupi jakiegos badyla ( a moze i nie ) az do następnego razu... achh, dziewczyny na wlasne zyczenie marnujecie sobie zycie :O

tez mi kiedys jeden powiedzial ze jestem gownem na jego butach, zerem, niczym ... w morde nie dal ale z piesci w ramie sobie pozwolil. od wielu lat jest moim bylym. oczywiscie zrobisz jak uwazasz ale poczytaj historie tych osob ktore zostaly. zycze sily

buahahaha... a jak darl morde a nie dal w morde to duzo zmienia ;) he he zartuje, narazie tylko darl morde ale jak takimi epiteteami Cie okreslal to kiedys moze tez dac w morde :O

to mąż... właśnie mają być nasze pierwsze święta... jest źle. nie chciałam być furiatką, nie chciałam wrzeszczeć, więc zaczęłam się kontrolować, ale w odpowiedzi zamiast mojej dominacji dostaję jego dominację i bonusowo chamstwo i pogardę, kurwa nie wiem co mam robić :(

ja go nie szanowałam, ale spróbowaliśmy stworzyć parę... zaczęłam szanować jego i siebie ale on wtedy poczuł się silny i zaczął dominować mnie - dominować czyli czytaj: przestał szanować :(

Gość bo to prostak jest
znowu topik o tym samym...I znowu wszyscy radzą, żeby kopnęła go w dupę. I słusznie. A ona oczywiście zostanie, bo on jutro przeprosi albo powie, że to jej wina, bo go sprowokowała. A za kilkanaście dni znowu topik o tym samym. I tak to się będzie kręcić...

tak i nie i bez sensu i z związek raczej nie polega na dominacji... a co masz zrobic ? cóz... okresl granice jakich ona nie moze przekroczyc i konsekwencje dla niego jesli to zrobi.. poza tym , przed slubem taki nie byl?

wybierz się do najbliższej okręgówki i składaj o rozwód. ja pierdole, że też miałaś pecha i wyszłaś za mąż za takiego śmiecia. chyba, że przed ślubem też tak Cie wyzywał?

dokładnie! szacunek do samej siebie to najcenniejsza rzecz, jaka posiadasz. jesli ja stracisz to już Ci nie zostanie, wiem o czym mówię, bo mój mąż mówił do mnie bardzo podobnie.

powiedz wprost, ze jakio zona szacunk.u WYMAGASZ i to musi sie zmienić Może to da mu do myslenia. Powiedz po prostu, że sobie tak nie pozwolisz postaw sie z pozycji ponad nim. Dziewczyny pytacie jak było przed slubem... Pewnie nie było idealnie, ale pewnie nie było tak. nawet nie wyobrazacie sobie jakim skur****** może sie facet stac po slubie. Mysli wtedy, że juz mu wszystko wolno, bo klamka zapadła. I z tego wlasnie bledu nalezy go jak najszybciej wyprowadzic!

czyli mam nie jechać do jego rodziny na Wigilię? mam ich olać? czy może jechać i powiedzieć jego mamie, że dla jej syna jestem gównem i szmatą...? ja pierdolę... to nasze pierwsze wspólne święta i wszystkie wyobrażenia rozbijają się nie powiem o co :(

Gość bo to prostak jest
uważasz, ze jego matka może wam w czymś pomóc ? Nakrzyczy na niego ? Będzie Ci współczuła ? Czego od niej oczekujesz ?

Mozesz powiedziec, ze jesli nie zmieni sie jego stosunek do Ciebie to nigdzie nie pojedziesz. ja zawrocilam spod drzwi jego babci (1 dzien swiat) kiedy powiedzial do mnie, ze mam przestac "szczekać". Wrocilam do swojego domu,a on cos naklamal ze sie zle poczulam chyba. jesli jego matka zadzwoni do ciebie to bron boze sie nie tlumacz dlaczego nie chcesz isc powiedz, ze to zalezy od niego czy przyjdziesz czy nie. wwiem, ze pewnie Ci smutno, ze pierwsze swieta i w ogole, ale czasem tak bylo. ja wyprowadzilam sie 8 miesiecy po slubie choc powinnam 6 de facto. rozwod byl niecaly rok po slubie, ale niczego nie zaluje. no moze tych 8 misiecy udreki...

taaa jego matka... jak się mieliśmy kiedyś rozstawać to stwierdziła, że jeszcze tego pożałuję :( a jakbyście nie wiedzieli to mój mąż był wychowywany jak Doda Elektroda, czyli najlepszy, doskonały słuch, kurwa węch wszystko, ideał po prostu, los na loterii... :(

Gość bo to prostak jest
więc po co chcesz iść do niej na Wigilię ????

Oj no to ja to znam kochana! moj tez byl wspanialy! a szanowna mamusia dzwonila do mnie z placzem czemu my sie znowu klocimy bo on jej sie zali. na poczatku probowalam jej tlumaczyc, zeby sie nie przejmowala, ze bedzie ok alen jak juz sie kiedys wkurw**** na maksa to jej powiedzialam, ze on mnie ciagle straszy rozwodem a ja juz sie nie boje, i ze moze sobie do niej dzwonic a ja mam to gdzies, bo nie dam sie zastraszyc. i ze juz mi nie zalezy i ze nie dam nazywac sie glupia suka. i wyobraz sobie... ta wygadana kobieta pierwszy raz w swoim zyciu nie wiedziala co ma powiedziec :-)

Gość głupi ludzie wokół
a w pizdu z takim człowiekiem. całe życie ci zjebie. lepiej już wziąć rozwód, chociaż to też jest porypane.

Gość konsekwencje wyborów
czy ty nie wiedziałaś za kogo wychodzisz czy co?

Gość dewee
Nastepna która tylko podnosi statystyki osob ktore sa ofiara przemoicy w rodzinie, zaczyna sie od słow a poźniej przechodzi na rekoczyny, co bedzie gdy dezieko przyjdzie NIE DAJ BOŻE na ten swait w tej patologicznej rodzinie Dzisiaj jestes kurwaą , szamtą gównem, jutro bedziesz workiem treningowym , bo "zupa była za łsłona" Kobieto przez takie osoby nie kumające do czego moze to doprowadzic dziejąsie straszne rzeczy

Gość Jedyna rada to
odejść od niego .. wiem to jest trudne ,ale z czasem będzie coraz gorzej, bedą coraz gorsze wyzwiska może nawet i dojsć do rękoczynów.. więc lepiej to zakonczyc

Gość Jedyna rada to
a jeśli już teraz na poczatku małżenstwa jest źle kiedy powinna być sielanka właściwie to co będzie potem? może byc wszystko. może Cię jescze bardziej wyzywać , może Cię bić , może Cię zdradzać, może odejść do innej.. I tak temu wróżę niestety

Gość Jedyna rada to
wiem z doświadczenia ,że tak jest :O czyli jak dojdzie do takich wyzwisk to uwierz na jednych i tylko takich sie nie skonczy

Gość na co liczysz autorko?
Czy Ty naprawdę zdajesz sobie sprawę,jak on cię traktuje i okresla? Gówno,szmata..czy to jeszcze za mało?Jestes dla niego nikim!!! Skoro nie chcesz być jego własnością,to zacznij działać: wyjedź do swoich rodziców,gdziekolwiek bez niego i miej go w dupie. Rok po ślubie?????????????????????Jestem przerażona!