Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze o opinie.......

do ludziskow mam pytanie........

Polecane posty

nie bede sie rozpisywac,napisze w srocie.Jestesmy razem 7lat,od jakiegos czasu zrobilo sie nudnawo miedzy nami,moj zaczal sie rozgladac za innymi tzn mowi ze kocha ale widze ze nie widzi we mnie tak zwanej dupy:)I nie bede sie tu bronic bo wiem ze to moja wina,przyznaje z reka na sercu ze po poronieniu sie zaniedbalam,przytylam,wpadlam w depresje i przestalo mi zalezec na wygladzie.Moje fajne ubrania zastapily szerokie spodnie,szerokie swetry,plaskie buty albo adidasy.Nie malowalam sie wogole a wlosy w konski ogon kazdego dnia.Jednym slowem szara mysza z ponura twarza. Na szczescie w pore oprzytomnialam i postanowilam calkowicie sie zmienic.Zapisalam sie do fitness klubu.Schudlam 10kg co bylo widac ale i tak nie zmienilam stylu ubierania bo chcialam to zrobic jak dokoncze to co postanowilam. No i moj narzeczony wyjechal na dwa miesiace.Wraca za tydzien a ja przez ten czas schudlam kolejne 8kg o czym on nie ma pojecia.Obecnie waze 52 przy wzroscie 170. Do tego przez te dwa miesiace co tydz chodzilam na zabiegi mikrodermabrazji,kupilam extra kremy i moja twarz wyglada jak nigdy,zero niedoskonalosci.Nakupilam sporo ciuchow,sporo tzn bardzo bardzo duzo bardzo ladnych ciuchow,butow na obcasach itp itd.W przyszlym tyg wybieram sie do fryzjera zrobic fryz ala Jennifer Aniston,mam podobne wlosy tylko w mysim kolorze i chce je rozjasnic.Planuje pojechac na lotnisko jako kompletnie nowa osoba,chce mu zafundowac szok termiczny :) i wlasnie stad moje pytanie do facetow i kobiet.Czy ktoras z was zrobila cos takiego????i jak faceci zareagowalibyscie na taka zmiane swojej partnerki?????Pytam z ciekawosci bo chce zeby sie ucieszyl ale zastanawiam sie tez czy sobie nie pomysli ze kogos mam innego :(

widze ze nikogo moj temacik nie interesuje no ale coz poradzic,moze jeszcze ktos tu zagladnie.Wkleje ciuchy w ktorych mysle pojechac na lotnisko,jeszcze sie zastanawiam ale to najbardziej mi pasuje i do tego czarne kozaczki na cieniutkim obcasiku.Co myslicie???? http://www.armaniexchange.com/product/womens/jackets/ruffle+front+wool+jacket+%3Cbr%3Eonline+exclusive.do?asc=&sortby=&size=&imageName=2533.10719.2197.030 http://www.armaniexchange.com/product/womens/jeans/j57+-+straight+leg+jean+%3Cbr%3Eonline+exclusive.do?asc=&sortby=&size=

Gość ile masz lat?????
jak w tytule

mam 27 lat i zapomnialam napisac ze zeby tez zmienilam,wybielielilam je w zeszlym tyg.Powiem wam ze czuje sie jakbym byla w jakims programie i chyba durny tytul dalam mojemu tematowi skoro nikt nie wchodzi..No trudno...

Gość stary wyga
ty wez tablice z nazwiskiem bo cie moze nie poznac!!!!!!!!1

Gość dziadek mróz
PEWNIE OD RAZU STANIE MU KITA I POWIE DO CIEBIE CHODŹ MALEŃKA CZEM PREDZEJ DO DOMU I RÓBMY CO NALEŻY ;D

Gość kotem_kotem
jak ja lubie te wasze komenty :D

no w koncu ktos przemowil...nie bede brac tablicy bo ja wrecz mam ogromna nadzieje ze mnie nie pozna ;) i ze bedzie tak jak piszesz ze od razu do sypialni bo nasze sprawy lozkowe od jakiegos czasu praktycznie nie istnialy,i wcale sie nie dziwie :( wygladalam tak okropnie ze sama nie moglam na siebie patrzec.A teraz cala ta metamorfoza dala mi tyle energii ze nic tylko sie smieje i juz normalnie nie moge sie doczekac.Poprosze kogos zeby ze mna pojechal i z boku zrobil mu zdjecie z otwarta buzka ;)

Gość stary wyga
a jak dostanie zawał ? i co wtedy!!!!!!!!!

Gość wietrze kolejna prowokacje
pod tytulem jade na lotnisko zobaczyc z kim wraca moj chlopak:D

Gość izia87
fajnie że tak postanowiłas wiele związków,sie rozpada przez takie błache sprawy chodzi mi o zaniedbanie myśle ze bedzie w szoku jak Cie zobaczy o ile cie pozna:)i nie dołuj sie już wiem ze cieżko Ci jest po poronieniu ale jestes jeszcze młoda i napewno dzidzie bedziesz miec jak bys mogła napisac jego reakcje po powrocie to bedzie super:)

nie sądzisz, ze z tym odchudzaniem rpzesadziłaś? teraz zamaist byc prawdziwą kobieta ejstes przy tym wzroście szkieletorkiem

no prosze was :) juz predzej moglby dostac zawal jakby mnie zobaczyl z waga 100kg. Jest bardzo duza roznica w moim wygladzie,nie powiem,zmienilam sie calkowicie ale na lepsze bo mialam dosyc tego jego zerkania za zgrabnymi zadbanymi kobietami.Przyznam sie ze sama na nie patrzylam z zazdroscia i czulam sie okropnie ale to juz nikogo wina ze na wlasne zyczenie doprowadzilam sie do takiego stanu.No ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.Teraz jestem taka jaka zawsze chcialam byc i teraz to on bedzie zazdrosny jak na mnie beda zerkac :) i o to wlasnie mi chodzilo.Zamiast go pilnowac on bedzie musial pilnowac mnie:)w pozytywnym oczywiscie slowa znaczeniu bo zdradzac nie zamierzam bo kocham tego mego misiaka bardzo bardzo ale niech sie troche pomeczy teraz :)

taaak przesadzilam z odchudzaniem :) zauwaz ze kazdy ma inna budowe ciala,ja sie nie glodzilam a wrecz jadlam bardzo duzo ale spedzalam mase czasu na silowni i basenie i moje cialo jest wysportowane a nie chude.Wygladam teraz super i czuje sie kobieco jak nigdy wczesniej bo wczesniej wlasnie czulam sie jak babo chlop. Co do prowo to nie rozumiem po co mialabym tutaj jakies bzdety pisac bez potrzeby.Czy to az tak nierealne ze ktos postanowil przejsc kompletna metamorfoze,wystaczy schudnac,zmienic styl,fryzure i isc do kosmetyczki i od razu mozna byc inna osoba.Mialam to zrobic stopniowo ale trafilo sie ze on wyjechal i postanowilam zrobic mu niespodzianke,i najlepsze ze dzieki temu ze mialam okreslony cel i czas dalam z siebie wszystko.Dalej jestem ta sama osoba,tylko weselsza i w lepszym opakowaniu :)

samotniczka1 widze ze jestes upierdliwa i zlosliwa osoba no ale coz tacy tez musza byc na tym swiecie bo by nudno bylo.Nie napisalam ze schodlam tyle w ciagu 2miesiecy bo to jest niemozliwe,no chyba ze ktos sie glodzi.Schudlam 8kg w ciagu 8tyg dzieki cwiczeniom,codziennie godz plywania lub biegania i do tego cwiczenia rozciagajace i silowe 3 razy w tyg.Jeszcze hula hoop 30min i 200brzuszkow.To wszystko,no i zdrowa dieta,bogata w bialka,kilogramy warzyw i owocow,codziennie 4 litry wody.Tak mniej wiecej to wyglada.Jem bardzo duzo,wczesniej jadlam duzo ale pustych kalorii ktore powodowaly tylko to ze tylam i nabawilam sie cellulitu. Te wczesniejsze 10kg schudlam w jakies 4 miesiace przed tymi dwoma czyli w sumie w ciagu pol roku zeszlam z wagi 70kg na 52. Co do poronienia to dziekuje za mile slowa ze bedzie dobrze i teraz w to wierze,wiem ze jeszcze bede miec super dzieciaki i wiem tez ze juz sie tak nie zapuszcze jak wczesniej :)

Gość Kasia Wilk
No no dziewczyno dalas czadu.Zazdroszcze samozaparcia i takiego pomyslu.Facet napewno spadnie z wrazenia.

Gość o kurczeeeeee
dobra jestes :) chcialbym zeby moja kobieta zafundowala mi taka atrakcje.

koniecznie napisz jak zareagowal twoj chlopak jak cie zobaczyl, strasznie jestem ciekawa:) chyb ata metamorfoza pomoze nie tylko twojemu zwiazkowi ale chyba pomoglo ci w depresji?

Gość fghfghfghfh
Pewnie facet pomysli, że kochanka znalazłaś.