Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdeterminowana20

..22 dni..

Polecane posty

Załozyłam sobie że do swiat sobie schudne. przechodze od dzis na diete. Jogurty nat, woda, platki, owoce. I tak przez 22 dni. Mam 173cm, waga 73. Chce schudnac do sw 6 kg. O efekcie koncowym poinformuje na pewno;)

Gość ja chcę 5
ale nie wiem co z tego wyjdzie :P

Gość ja chcę 5
w sumie to jeszcze nie wiem, co, bo nie mam żadnego planu. Posiłkuję się adipexem, więc nie czuję głodu. Chyba postawię na warzywa na parze i od czasu do czasu chude mięso. A ty?

Gość cofe
mam pytanie iel kosztuje adipex?? i gdzie go mozna kuoic? bo na allegro nie widze..

Gość ja chcę 5
nie odpowiem na takie pytanie :P

Gość cofe
ja chcę 5 prosze Cie o odpowiedz:)

zamierzam jesc tzn juz zaczelam, jogurty nat z dodatkiem platkow fitness, ciemny chlebek od czasu do czasu z jakas cienka szynka. i warzywa i owoce, salatki to tyle. Moze pojade na tym te 22 dni. Najgorsze sa poczatki a po 6-7 dniach juz jest lepiej. Powodzennia zycze ja cche 5

Gość ja chcę 5
Dzięki, Tobie też :) Pisz tutaj jak Ci idzie. I pij czerwona herbatę :)

Gość kardashia
Ja też tak sobie postanowiłam tylko,że do sylwestra... Po drodze jest wigilia więc cięzko będzie ;p no ale spróbuje. Ja zamieżam jeść duże grejpfrutów bo zbijają cholesterol i mają bardzo mało kcal. Do tego serki wiejskie,jogurty naturalne jednym słowem dużo białka :)

Gość ja chcę 5
OK :D Dzisiaj mam mase pracy, ale może znajdę z godzinę na rowerek stacjonarny, samo się nie spali ;)

Gość ja chcę 5
Ok, to witamy w naszym gronie i trzymajmy sie planu :P Ja nie wiem ile ważę, bo wagę wyrzuciłam (za dużo czasu jej poświęcałam), ale myślę że w okolicach 55-56 przy 166 wzrostu. A mam fajna kieckę i chciałabym się w nią wbic i nie wyglądac jak baleron :P

ja kiedys przez tydzień zastosowałam sobie dietke taka w ktorej jest zero slodyczy a co za tym idzie i owocow, dużo warzyw, zero produktów mącznych