Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalne pytanie mam

Do pań o ocene rozmiaru. foto. i odp na moje pytanie. poważnie pytam

Polecane posty

mam jeszcze jedno pytanie:D seks analny bez przygotowań odpada?:D robi się jakąś lewatywę coś czytałem🖐️ no i problem w tym że takie przygotowanie to ją niechęci i raczej jeśli już sama kiedyś (może nigdy) zechce to raczej spontanicznie.

Gość adddaa
fajny :)

odp z poprzedniego mojego posta poproszę:P

Gość Asiuna z Torunia
Czy prz normalnym seksie twoja pani nie narzeka na romiar?

Gość wlloczykijkaaaa
nigdy w zyciu nie robilam zadnej lewatywy. bylam normalnie wyprozniona , czasem kupka rano, seks wieczorem;D hehe to sie czuje czy cos masz w jelitach, czy nie. i nigdy nie bylo zadnych niespodzianek. kupa jest w jelicie grubym tylko chwile zaraz przed wizyta w kibelku wiec bez paniki. aha i najpierw radze porzadne zabawy z paluszkiem w pupce. a nie od razu seks

Gość wlloczykijkaaaa
plus ofkors nawilzenie. odrazam zele, bo one bardzo szybko wysychaja i musialbys ich ciagle uzywac. osobiscie wole na oliwke dziecieca:) :P ale seks analny uprawialam tylko pare razy i czasem ejst fajnie, czasem nie. zwykle moge tak tylko pare minut, potem sie spinac zaczynam.

asiunia nie. tzn czasem w niektórych pozycjach ale rzadko. w kazdym razie wszystkie typowe to bez problemu czy bez lewatywy? oliwka dla dzieci? no wiem jaka

Gość HawaiianGirl
czym ty go memłałeś, że taki krzywy i powykręcany? :O

"Nie chcę oceny czy fajny, ładny, brzydki bo domyślam się że kobiki nie przywiązują zbyt dużej wagi do wyglądu penisa - to nie nowa torebka czy buty w których można się pokazać na ulicy. Penis ma być funkcjonalny." Ładny musi być :classic_cool: Nie tylko funkcjonalny :p Twój rozmiar wydaje się być ok. Nie jest to jakiś gigant, który nie nadawałby się do seksu analnego. Jeśli chodzi o przygotowania to ja zawsze robię lewatywę, bo tak wolę, ale generalnie nie jest to konieczne. Tutaj jest wszystko fajnie opisane, nie chce mi się wszystkiego tłumaczyć: :p http://www.eioba.pl/a90569/wszystko_co_chcia_by_wiedzie_o_seksie_analnym_informacje_dla_m_czyzn

niczym. taki jest po prostu:D tzn nie wiem czy on aż taki powykręcany , może foto tak wyszło a co do pytania o normalny seks to kiedyś jak teraz pomyśle to faktycznie zdarzało się że dziewczyny troche bolało jak za głęboko ale to wynikało raczej z mojego braku doświadczenia/wyczucia a nie rozmiaru

Jeśli chodzi o nawilżenie to oliwka tylko jeśli seks bez gumki, bo lubrykanty na bazie oleju rozpuszczają lateks. Żele nawilżające są ok, ja nie narzekam, jak się robi za sucho to się żelu dodaje i nie ma problemu. Oliwka brudzi pościel :p

bez gumki.to stała partnerka, ufam jej a ona mi myslałem że oliwka dla dzieci jest bezbarwna, bez żadnych barwników i innego syfu ona nie lubi żelów, ja tez nie specjalnie. wypróbowałem kilka i tylko jeden jakiejś filmy nieznanej był w miare ok, nie podrażniał itd i nie wysychał szybko

Jeśli chodzi o żel polecam intimel. Oliwka brudzi w tym sensie, że zostają na pościeli tłuste plamy :)

ok intimel wypróbuję ;)

Gość Shawna
obrzydliwie blady

to efekt lampy błyskowej w aparacie:D ale nie ważne. nie o tym topik. załóżmy że jestem albinosem i mam czerwone oczy🖐️

Z mojego doświadczenia wynika, że penisy są zazwyczaj ciemniejsze niż ta mało ważna reszta :D ;) Poka te czerwone oczy :classic_cool: ;)

nie. i tak już jestem spalony:O bo jako jedyny , z tego co wiem, albinos w polsce, wygadałem się o oczach i teraz wszyscy z mojego otoczenia będą wiedzieli że wklejam swoją pałę na babskim forum:O idę skoczyć🖐️

ps. mój penis nie jest ciemniejszy od pozostałej zbędnej jak to ujęłaś reszty ciała:D ale to zapewne dlatego że nie próbowałem jeszcze analu:classic_cool: ps przypomniał mi się apropo twojego posta żart z podstawówki: co to jest kobieta?.............................................pasożyt wokół cipki 🖐️:P

ok dzięki za posty, coś tam się dowiedziałem. popracuję nad nią tak w instrukcji z linka:D to ja jako albinos jak mi sciemnieje od analu będe wyglądał już totalnie dziwnie🖐️ ultrabiałas z czarną pałką:classic_cool:

Gość rozumiem Cię doskonale
DLA MNIE JESTEŚ ŚWINIĄ CHOWAJ TEGO FIUTA IDIOTO!!!! TO JEST OBRZYDLISTWO

już dawno schowałem pomarańczo! :D co ty myślisz, za oknem -15 a ja z wystawionym pindolem siedzę?🖐️

:P:Ppodoba mi sie ten maly :):)slowo daje...dobry jestes artysta mlody :P:Ptak trzymaj

jak narazie mam zamiar trzymac się rad kafe. ciekawe czy dobrze na tym wyjdę:P ps. ani jednego podszywa? nic? zero? nawet w stylu "jem kupe"? pewnie podszywacze po przeczytaniu topika i pierwszych postów, zajęci byli szukaniem miarki lub linijki ewentualnei siedzą na topiku z fotkami dziewczyn pod które najlepiej sobie zwalić:D

Apropos hmm "dowcipu" : - Co to jest facet? - złośliwy dodatek do ptaka

yulla średnie:D i nie bulwersuj się już tak 🌼 :D

Gość Grażka678
A ile cma w obwodzie?