Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajaca zona

koszmarny powrot z pracy

Polecane posty

Gość czekajaca zona

moj maz wyjechal we wtorek wieczorem z anglii samochodem a jest dopiero za polska granica ok. 20 km. ciagle stoi w korku. dwie noce juz nie spal. boje sie o niego jak cholera. co za paskudna pogoda. i na dodatek ma do przejechania jeszcze ok. 700 km. modle sie zeby szczesliwie wrocil. jestem zrozpaczona.

Gość długa podroz
I pewnie w te zimne noce jakies ukrainki go podgrzewaja :) Skapy traci 2 razy, mogl leciec samolotem, juz by byl i taniej

Gość bibciowa lumciusia
nie bój się o niego, tirówki się nim teraz zaopiekują

Gość niech sie przespi w jakims hot
hotelu

Gość czekajaca zona
nie mogl samolotem, bo w samochodzie przewozi nielegalna wodke

Gość AWAWA
NIE MARTW SIĘ - TIRÓWKI ZAOPIEKUJĄ SIĘ CHŁOPINĄ I GO OGRZEJĄ

Gość czekajaca zona
nie jest skapy. pojechal autem i autem wraca. razem z moim bratem. a o tirowki czy ukrainki to jestem akurat spokojna. boje sie o jego bezpieczenstwo na drodze. jest przeciez slisko i ciezko jechac. wlasciwie to on wiecej stoi niz jedzie:(

Gość czekajaca zona
na razie stoi w jakims polu wiec nie ma zadnego zjazdu . juz mu mowilam zeby zjechal na cpn albo do motelu ale na razie nie ma jak. od 6 rano przejechal ok. 10 km.

Gość czekajaca zona
na takim mrozie to jemu nie staje kutas, wiec tirowki omija

a myslisz, ze on jeden??!?? z reszta prognozy pogody juz dawnio ostrzegaly i mozna bylo sie tego spodziewac i to glupota wybierac sie w taka podroz

Gość czekajaca zona
dzieki za pociezenie:( nie zawiodlam ie:( na was zawsze mozna liczyc, nie ma co!!!:(:(:(

Gość AWAWA
NIE BĄDZ TAKA PEWNA - STOJĘ W KORKU CZĘSTO OSTATNIO I WIDZĘ PODCHODZĄCE SUKI TIRÓWKI DO KABIN - I UWIERZYSZ ŻE ŻADKO KTÓRY ODMAWIA - ZAPŁACI PARE ZŁOTYCH I MA ROZKOSZE W KABINIE JAKICH Z TOBĄ BY NIE DOZNAŁ

Gość do madz
a co powiesz, przemadrzala wredoto - moj facet jedzie dzis pod grozba utraty pracy z Katowic do bialego stoku, to kilkanascie h w 1 strone, samochodem. Ma tam przez 2h cos zlozyc i znow kilkanascie ha bedzie wracal a pracodawca ma nadzieje ze kierowca spal nie bedzie tylko od razu wracal. Nie zawsze mozna wybrac sobie. Suko.

od razu musisz obrazac - to swiadczy jedynie o twojej inteligencji jesli ktos musi to ok ale jesli ktos planuje dluzej to powinnien uwzglednic warunki, jakie beda panowac. ja codziennie jezdze samochodem i wiem doskonale jakie sa warunki i ile trzeba nastac sie w korkach

Gość AWAWA
TO NIE ZACISKAJ DUPY - JAK TAKI TWÓJ FACET GAMOŃ NIC INNEGO NIE UMIE ZNALEZC TYLKO TAKIE GÓWNO JAK ROBOTA NA TIRACH TO NIECH ZAPIERDALA - TO PRACA DLA GŁUPICH SUKO

Gość AWAWA
A TAK NA MARGINESIE TO NIE WIDZIAŁAM INTELIGENTNEGO TIROWCA - SAME TĘPE MATOŁY PO ZAWODÓWCE NIEDOMYTE

Gość do madz
Jakos nie zauwazylam zeby autorka napisala ze facet jest kierowca tira, mozna jechac samochodem do Anglii z innych powodow :o a jesli mial do przewiezienia jakis towar, np. meble watpie by mogl to zrobic samolotem :o poza tym to szef okresla jak czym i kiedy pracownik ma jechac :o

ale szef to nie wyrocznia, a jak ma sie glupiego szefa, co wymaga neistworzonych rzeczy zagrazajacych zyciu pracownika to madry pracownik poszuka innej pracy

Gość do madz
A przyszlo CI do glowy, ze w Polsce jest dosc spore bezrobocie i raczej trudno znalezc dobra prace? Oraz ze szukanie zajmuje zazwyczaj troche czasu, a w miedzyczasie trzeba wykonywac polecenia szefa...?

Gość do madz
Autorka ma problem, niewazne, czy ma glupiego i malo zaradnego meza, czy nie. Ale go kocha i martwi sie o niego. Zamiast tryskac jadem wykazcie choc troche empatii :o

Gość Stolczyk
jak go kocha to niech mu zrobi loda

Gość czekajaca zona
maz nie jezdzi tirem. pracuje w anglii. wraca na swieta. nie korzysta z tirowek . w domu ma wszystko co potrzeba. bez obaw. po drugie. jak mozna obrazac kierowcow tirow. przeciez oni dowoza wszystko to co ludzie kupuja w sklepach. zastanowiliscie sie kiedys nad tym? praca jak praca. ciezka i wymagajaca poswiecen. wujek i jgo syn sa kierowcami tirow i naprawde ciezko pracuja. a tirowki? no coz! tez zarabiaja. na wlasne ryzyko. nie wiem czy madry czlowiek korzysta z ich uslug. przeciez to smierc na wlasne zyczenia. predzej czy pozniej. tak. mam kontakt elefoniczny. maz jest juz bardzo zmeczony. slysze to w jego glosie. ale do mnie mowi ze jest ok. nie chce mnie martwic poprostu. ale ja i tak wiem ze nie jest ok.

Gość typowe polaczki
na kafeteri nie mozna sie spodziewac niczego dobrego ze strony ludzi - wszyscy tutaj potrafia obrzucać tylko obelgami poziom zerowy