Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laurowasss

czy on mnie nadal kocha ? Nie wiem co myslec . . .

Polecane posty

Gość laurowasss

mielismy dwa tyg przerwy bo nie wiedzial co czuje,chcial wolnosci,teraz stwierdzil ze kocha i chce byc ze mną,jakos nie do konca umiem zaufac ,byc pewną tego uczucia z jego strony .;/ jestesmy ze soba 2 lata . -nie chcial ,teraz chce,moze to byl kryzys z jego strony?Naprawde mu zalezy?

Gość laurowasss
up

Gość sczzesliwa22
Ciezko mi odpowiedziec i rozwiac Twoje watpliwosci, tez chyba nie bylabym w stanie mu zaufac. Powiedz mu ze ok bedziecie razem ale jego przerwa byla dla Ciebie czyms nieprzyjemnym i nie wiesz czy przez to bedziesz umiala na nowo mu zaufac wiec niech sie lepiej stara bo Ty jednak tej przerwy nie potrzebowalas i bylas pewna swoich uczuc, on najwyrazniej nie... no chyba ze naprawde nie jestes w stanie mu tego wybaczyc (tej przerwy) to powiedz ze nie uznajesz czegos takiego, ze widocznie musialo sie w nim cos wypalic skoro o nia poprosil i teraz nie mozesz mu zaufac, powiedz ze teraz moze sobie pluc w brode ze zostawil Cie na glupie 2 tygodnie ktore zawazyly na Waszym zwiazku... a przeciez Ty go bardzo Kochasz a on od tak poprosil a raczej powiedzial ze chce przerwy...

Gość niech on tam lepiej
lekcjóf pilnuje:D