Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogladam dzien dobrytvn

ogladam wlasnie dzien dobry tvn - te laski top model

Polecane posty

Gość ogladam dzien dobrytvn

raz ogladalam ten program, gdy bylam u siostry ii dziwie sie jury, ze wybralo te aulinke ani to nie ma urody modelki, zdjecia ktore pokazali beznadziejne sa ladna owszem, ale przewidywalna, banalna uroda czemu jury we polsce nie dalo szansy dziewczynom tym dwom pozostalym - ktore sa jakies, ciekawe i podobno ze to cudo nie umie mowic w jezyku obcym czemu znowu robimy sobie siare i wstyd ?? jest tak samo jak z wyborami miss, wygrywa bylejakosc porownajmy ja z anja rubik, z kasia struuss, magda frockowiaj czy nawet jagiaciak co to jest ja sie pytam ?? top modelka ??

Gość mam takie same wrazenie
beznadzieja

Gość exaclyyy
doklanie tak samo uwazam! osobiscie kibicowalam ani jest sliczna inteligentna swietnie chodzi a na zsjeciach wychodzi jak profesjonalistka! a ta ola to ma grubsze nogi odemnie i ona zajela drugie miejsce? za co? zarozumiala i tyle a polina hehehe wziela wszystkich na litosc bez szacunku i godnosci tyle mam do powiedzenia papapa

Modelka nie musi być ładna. Nawet ma być brzydka, żeby nie odciągać uwagi od kreacji. Jedyne wymagania to wymiary i wzrost, żeby ciuch leżał ładnie jak na wieszaku.

Gość własnie././.
widzieliscie ta cała anie rubjk czy jak jej tam powiem wcale nie jest piekne mnostwo tyle kobiet ale w reklamie okladce to kazdy jest suuuuper

Gość maaaalena
ROSALINDA PACZEKO: modelka tak jak mówisz, ale top modelka musi mieć też niesamowitą urodę i osobowość, tu nie chodziło o zwykłą modelkę... chodzi o top model jak Klum, czy Kate Moss.

"chodzi o top model jak Klum, czy Kate Moss." Oglądałam dziś wywiad z wybierającymi i niestety potwierdzili moje słowa. Nie szukali piękności tylko kogoś do prezentacji ubrań. Po drugie piękne Polki obawiam się nie startują do takich głupot :) lub nie mają układów, żeby się tam dostać.

Gość ale ona wlasnie byla
ladna, ale beznadziejna uroda jak na modelke modelka powinna miec to cos co mialy te dwie pozostale

Gość taaaaaaaaaa
tak tylko paulina ma 172 a w next minimum 178 cm wiec nawet nna wieszak sie nie nadaje hahahaha

Gość kobieta z marsa
Przestałam to oglądać, odkąd odpadła Beata.

Gość modelka nie musi byc ladna
wystarczy ze wychodzi na zdjeciach wyjatkowo, niepokojaco, pieknie, zjawiskowo ze potrafi wczuc sie w kazda role i stylizacje a ta co wygrala jest nijaka, jej uroda nie bulwersuje, nie zaskakuje owszem ladna jest ale tak nijako a do tego beznadziejna byla, ciagle jeczala, ze biedna ze wsi, ze chlopak ja rzucil, nie umie po angielsku, ja sie pytam co to mialo byc ???