Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksiegowa bez wiedzy

moze sa jakies mamy ksiegowe

Polecane posty

Gość ksiegowa bez wiedzy

3lata temu bedac w pierwszej ciazy skonczylam kurs ,,samodzielny ksiegowy,,teraz dzieci maja roczek i 2,5, chcialabym niedlugo zaczac szukac nowej racy bo firma w ktorej wczesniej pracowalam nie istnieje. Z kursu NIC kompletnie nie pamietam, mam tylko papier, 3lata z dziecmi zrobily swoje i jestem odmozdzna totalnnie, chcialam sie sama teraz douczyc i szukac pracy w tym kierunku, co o tym myslicie?

Gość ksiegowa bez wiedzy
up

Gość ANIA%
szansa w znalezieniu pracy zawsze jest bo może będą chcieli do firmy kogoś bez doświadzczenia , aby go po swojemu przyuczyć. Życzę powodzenia :-)

Za tydzień mam ostatni egzamin z kursu,który zaczęłam w kwietniu, ucze sie codziennie ale mam wrażenie,że ciagle nic nie umiem;( Wątpię,czy w Twojej sytuacji po 3latach znajdziesz prace w tym zawodzie. Może sprópuj iść gdzies na przyuczenie, ja wybieram się popracować za darmo w celu douczenia w znajomej firmie, kilka godzin tygodniowo może mi coś da. Powodzenia

Gość ksiegowa bez wiedzy
kurcze, w moim miescie jest bardzo duzo ofert pracy w tym zawodzie, ale boje sie ze jak mnie przyma a okarze sie ze nic nie potrzafie to bedzie ipa;(

Gość bukaa
Ja bym cię nie przyjęła, bo po pierwsze nie masz doświadczenia(a to w księgowości najważniejsze), a po drugie bardzo duzo czasu juz upłunęło od zrobienia kursu. Możesz jednak spróbować startować do jakiejś firmy z działem księgowści. Osoby wykonujące taką pracę mają najczęściej dość wąski zakres, możesz podejrzeć, co robiła poprzedniczka i trochę popytać, choć jak koleżanki zobaczą, że nic nie potrafisz, to może być marnie. Nigdy w życiu natomiast nie porywaj sie na samodzielne prowadzenie księgowości, bo utoniesz zaraz pierwszego dnia. Już nie mówię o samej rachunkowści, ale o podatkach, które w naszym kraju stanowią dżunglę i bagno.

Gość ksiegowa bez wiedzy
bede pyatac i probowac dzieki za odpowiedzi, moze jeszcze ktos cos doda

Gość złote złotko
A masz jakieś książki lub materiały z tego kursu? Może mogłabyś sobie te dane przypomnieć i poćwiczyć na programach w domu? Ja też ukończyłam kursy finansowe i księgowe. Co prawda bardziej interesuje mnie inna praca ale sądząc po sobie można sobie to wszystko przypomnieć.