Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaca problem

do znajacych WORD'a

Polecane posty

Gość majaca problem

obsluguje worda po finsku i nijak nie moge znalezc opcji, gdzie moglabym zmienic kolor ramki na niewidoczny. zrobilam tabele, ale ramy sa czarne a musze je zlikwidowac. czy ktos mi moze powiedzec gdzie szukac narzedzi, opcji albo w ogole jak to zrobic. bo zaraz dostame szalu! a niestety nie pamietam jak to sie robilo w polskim wordzie :( bo bym sobie poradzila... z gory dzieki za pomoc!

a jaka wersje word'a masz? zawsze mozesz wkleic tabelke z excela bez krawedzi i bedzie ok

Gość obitobi
Masz w pasku narzędzi (u góry, u mnie w drugim rządku po prawej) taki rysunek kwadracika z "krzyżem" w środku. Ten "krzyż jest kropkowany. Obok kwadracika jest przycisk. Klikasz na niego. Wyskakują Ci rysuneczki różne tego kwadracika. Klikasz na ten, który ma wszystko kropkowane, a nie linią ciągłą.

tabela->właściwości tabeli-> pierwsza zakładka (tabela) u dołu -> obramowanie i cieniowanie -> pierwsza zakładka (obramowanie) pierwsza opcja po lewej na górze - brak oczywiście na początku zaznaczasz cała tabelę lub część, którą chcesz mieć w niewidocznych ramkach

Gość majaca problem
nie cierpie exela! :( w wordzie juz przygotowalam wszystko, musze tylko zlikwidowac te ramki. a wersje nawet nie wiem jaka mam. jakas nowa na pewno bo moj chlop o to dba.

Gość majaca problem
z tym kwadracikiem probowalam, ale bez rezultatu. chyba,, ze cos mieszam..

to, co ma w pasku, to sobie sama ustawia lub ktoś jej ustawia - może akurat krawędzi nie mieć wyciągniętych do paska

Gość majaca problem
Ewa, dzieki - tego mi bylo trzeba! zapomnialam o tym! worda znam dobrze, ale zupelnie o tym zapomialam buziak!!!

Gość majaca problem
gotowe! lalalallallalaaaa dziekuje za pomoc!!!!!!