Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollllllllcaaaa

Prostownica do włosów Remington s9950 shine dobra ?

Polecane posty

Gość ollllllllcaaaa

chcę kupic prostownice do wlosów i szukam jakiejs dobrej polecanej ktora nie bedzie mocno niszczyc wlosow. Cena do 200zl. mozecie cos polecic ? zastanawiam sie nad kupnem Remington S9950 SHINE ktoś ma taką? polecacie ? czy moze polecacie jaką inną ?

Gość remingtonnnnnnnnn
remington generalnie ma bardzo dobre produkty:)nie mam prostownicy tej firmy,ale suszarki maja ekstra,wiec smialo polecam:)

Gość truskaweczka;
Właśnie dzisiaj mi przyszła i już wiem, że idealna dla moich zniszczonych włosów to ta najniższa temperatura czyli 150 bo jak wzięłam max 230 to spaliła mi włosy, naszczęście na próbę wzięłam z pod spodu mały kosmyk ;p dokładnie jeszcze nic nie mogę napisać. Może tylko tyle, że żyleta z niej nawet na min temperaturze ale w pozytywnym znaczeniu

Gość kasiakreynkaniklasinka
biedaczki z was,te co maja ohydne krecone laki na lbie kojarza sie zawsze wszystkim z klakami na lonie,to obrzydliwe,milych zakupow

Gość pestka dyni
mnie spaliła wlosy;/ mialam jedno pasmo strasznie zółte i smierdziało;/

Gość .................... :) .....
a ja sobie kupilam miesiac temu ta nowa prostownice z rowenty: Prostownica Respect CF7710 jest naprawde swietna, najlepsza jaka dotad mialam a mialam juz niejedna :)