Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanessa85

starające się o 3 bobaska

Polecane posty

chłopcy hm starszy powiedzał , ze chce siostrę , a ja że ciocia ( moja rodzona siostra) będzie miała dziewczynkę , to się zamienimy a on się obruszył , i powiedział że nie chce cudzych dzieci :-)

mąż się b ucieszył z chłopca bardziej niż początkowo z ciąży , ktora była planowana , początkowo jak pokazałam wynik tesu się ucieszył ,a póżniej uu były gorsze dni , pytałam o co chodzi a on , że nie spodziewał się , że tak szybko ...

:) To będziecie mieli wesoło. U nas też w rodzinie jeszcze jeden maluszek się wiosną pojawi i też dziewczynka. Przybędzie nas w tym roku.

Gość nie moga ze smiechuuuuuuuuuuuu
wanessa85 masz 25 lat a juz sobie robisz 3 dziecko???? szybka jestem ahahahahaha d 30 moe bedziesz miala 6 ahahaahaha

Gość nie moga ze smiechuuuuuuuuuuuu
JESTES :P

zawsze lepiej, żeby przybywało, niż ubywało.A na pewno dasz sobie radę przy trzecim dziecku, jak masz już 2? Pewnie dzieciaki będą się cieszyły, bo przybędzie im towarzysza zabaw...:-D

czy dam radę , pewnie , choć łatwo nie będzie ... , starszy od września do szkoły , młodszy do przedszkola , trzeba będzie odwozić , przywozić w towarzystwie małego bobasa , tylko tego trochę się boję ...

Czego się boisz? U mnie najgorzej jest teraz bo maluchy chodzą jedno do przedszkola, a drugie do klubu dla maluszków na zajęcia adaptacyjne przed przedszkolem i do południa stoję w korkach, żeby ich porozwozić, a popołudniu poodbierać. Dodatkowo jeszcze te choroby. W przyszłym roku pójdą już razem do przedszkola (jak się uda to nawet do jednej grupy bo jest taka łączona dla 3 i 4 latków) wiec dowóz to będzie pikuś. No i mam nadzieję, ze wychorują swoje w tym roku, a od września będzie już tylko lepiej.

nie no może się nie boję , ale wybrać trójkę jedno do szkoły na 10 , drugi do przedszkola , na 8 , jednego odebrać o 12 drugiego o 15 -stej no i wszędzie z fotelikiem i bobasem pod pachą ...

po za tym , bym chciała do pracy , odkąd urodziłam siedzę w domu , do tej pory było ok , ale po pierwsze kasa , a po drugie te siedzenie w domu ...

To może ktoś do pomocy? Jakaś "niania do odprowadzania dzieci". Często widzę takie ogłoszenia na różnych portalach.

Gość chce 3 chłopca
mam 2 synków chce 3go ale warunki nie pozawalają:(

Gość vjcvdjdjwdsdssdddddddd
stokrotka198514 szybka jestes hehehehehehehe do 3 bedzie pewnie 6

Gość nunyttttttttttttttttt
stokrotka do 30 pewnie bedzie z 6 hehehehhe

3 to by był już na tyle a młoda mama jest super a po 30 dzieci już będą odchowane a jak dla mnie to wiekiem nie zamierzam się przejmować do 25 lat zdążyłam już dużo osiągnąć założyłam rodzinę własną firme mam bardzo poukładane życie moje dziewczynki już są bardzo samodzielne tak że super

Gość mam 2 chłopców
też mam 25 lat. młodszy chłopczyk jest jeszcze malusi , myślę o trzecim za kilka lat dopiero. Chciałabym ale się boję:( Ledwie wróciłam do pracy i z dwójką dzieci to mam niezły sajgon. Z jednej strony chciałabym być w ciąży raz jeszcze, urodzić raz jeszcze i wychowywać nowego człowieka, ale z drugiej jestem zbyt aktywna i siedzenie w domu mnie dobija:(

to ile twoje maluszki już maja ja się obawiam moja naj młodsza ma już 4 latka więc już są w miarę odchowane a mój mąż bardzo pragnie 3 maluszka i non stop mówi o ty 3 dziecku jak dobrze by mi było z brzuszkiem

właśnie dostałam sms od mojego męża chyba mu się nudzu w pracy cytuję dosłownie.dzidziusia mogli byśmy w końcu sobie zrobić stane na głowie żebyś była zadowolona będe oparciem dla ciebie zgudz się nie mogę przestać myśleć o nim. mój mąż chyba zwariował.

Gość przyjdz do ikeaa
Ja pierdole Ty idz dziewczyno najpierw do szkoły nadrobić braki a nie 3 dziecko robić. Tez mi sztuka narobić... Tylko co Ty im przekażesz? Skoro podstawowych zasad ortografii nie znasz. Czyżby tylko podstawówka skończona? 25 l dwójka dzieci.. no tak, nie było czasu na naukę :o

ha możesz pleść ile chcesz jestem dysortografikiem jeśli wiesz co to jest.lepiej pomyśl ile ty klas skończyłaś ja na swoje wykształcenie nie narzekam a jeśli masz problem to możemy pogadać na ten temat

ja zawsze chciałam trójkę i będę miała , mam zamiar, po jakimś czasie oczywiście iść do pracy , mój mąż pracuje , ale to trochę za mało , ale to nas nie powstrzymało , mamy wszystko , ładne ,mieszkanie samochód , dla mnie aby zdrówko było , a pracę znajdę . Fajnie mieć większą rodzinkę tylko większość dziwnie reaguje na trzecie , nie ukrywam , ze dla mojej rodziny było do dość duże zaskoczenie . Oczywiście wszyscy pytali czy to wpadka , a ja zgodnie z prawdą , że nie.