Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z@logow@n@ niuni@

Ale seksi facet- aż mi ślinka leci na myśl o nim !!! (FOTO)

Polecane posty

Gość z@logow@n@ niuni@
czyż nie jest seksi?

Gość agatka03ww
o rany co to???

Gość ,.,.,
lubie to forum :classic_cool: 🖐️ siedzą tam ludzie chyba bardziej poryci niż na kafe. Szkoda, że nie mogę posta o tym typie przeczytać, bo przekroczyłam limit darmowego czytania :O

Gość ,.,.,
jednego bawi poezja, drugiego onanizm, a trzeciego truchła :classic_cool: gorzej jeśli połączy tę wszystkie pasje w jedną 🖐️

Gość biganna13
Nie jest spalony.Tak wygladaja zwloki w stanie rozkladu-puchna itp,jak widac na załączonym obrazku

Gość ,.,.,
Daj spokój - nie chcesz to nie oglądasz. Chociaż gdyby na takich zdjęciach był ktoś z mojej rodziny to wolałabym, żeby nikt tego nie publikował w necie :O Może jakiś zwyrol trzepie się pod te foty? Albo te niektóre durne komentarze.

Gość martaaa8998
to wyglada jakby mial worek na smieci naciagniety na skóre

a pamietacie taka gazete z tego typu zdjeciami? redaktorka byla chyba zona urbana. kurcze zapomnialam tytulu, ale jak bylam w podstawowce to byl szal na te gazete. a w srodku - zdjecia zgwalconych kobiet, samobojcow itp. dzis bym czegos takiego nie wziela do reki:O zawsze jak widze w gazecie takie zdjecie (np fakt zmaiescil kiedys fote zwlok robotnika ktorego rura przebila na wylot) to sobie mysle, co czuje rodzina widzac cos takiego ?

Gość i mówię to jako laska ::P
przecież on ma na sobie jakąs folie to nie spalona skóra jeny slepoty nie widzicie tego?

Gość faciooo
Na tym forum z podanego linka trzeba płacić za oglądanie tych żałosnych zdjęć. I ludzie płacą. To jest jakaś paranoja.