Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość labinos

Dlaczego dzisiejszym dziewczynom zawsze malo ?

Polecane posty

Pomarańczo skąd Ty tyle o mnie wiesz? Waldi, gdyby wiedział to by chyba nie była zdrada, a wolny związek czy coś w tym stylu.

Gość normalne pytanie mam
waldi, rozumiem że to dla ciebie szoke ale , usiądz lepiej, bo widzisz. ludzie się zdradzają, tak to prawda. nie, nie żartuję. no tak wiem, to grzech, nie ładnie i w ogóle. ale takie jest życie. takie są fakty. wybacz że to mnie przyszło cie uświadomić:(

Perwersja, czemu mu to robisz? Czemu on Ci nie wystarcza i musisz uprawiac seks z innymi facetami?

nie chodzi mi o grzech. nie bylbym w stanie bzykac sie z inna laska jak jestem z dziewczyna. nawet gdyby ta laska chciala. nie mam jakiegos mega-powodzenia (raczej przecietne) ale mialem ze 2 okazje w ktorych laski mi sie podobaly (jakas impreza itp.) i nie zrobilem tego, bo kocham swoja dziewczyne. jesli przestalbym ja kochac, to poszukalbym innej laski, ale najpierw powiedzial mojej ze z nami koniec. tego wymaga elementarna uczciwosc w zwiazku.

Tłumaczyłam już to kiedyś, w maju zdaje się, był taki topik, założony przez Maxyma, nie chce mi się tłumaczyć znowu i znowu.

powodów może być miliony. uzaleznienie finansowe + dzieci+ on zdradził+ on nie chce się ze mną kochać i oczywiście najważniejszy powów. Nie trzeba trzech zdań, wystarczy trzy słowa: ON MA WIĘKSZEGO:D oj waldi waldi, łatwo jest oceniać. z mojej perspektywy to tez kurestwo zdradzać i okłąmywac ale związki bywają tak skomplikowane i zagmatwane, szczególnie długoletnie że nie masz pojęcia.

W jednym zdaniu: Nie wyobrażam sobie życia bez niego, a jest zbyt pruderyjny, żeby spełnić moje perwersyjne potrzeby.

\Lepiej coś zrobić a potem żałować, niż żałować że się tego nie zrobiło poniedziałek, :P

o kurde, ale jazda. przeciez to zwykle dziewczyny ograniczaja facetow w jakis sposob. tego nie chca, tamtego nie. i jestes pewna ze nie ma szans zeby maz sie dowiedzial, ze go zdradzasz?

to czemu sobie męża nie wychowałaś tak by spełniał wszystkie twoje perwersyjne potrzeby?

Gość żylaki odbytu
żylaki odbytu to najczęstsze powikłanie po ciąży oraz przy nawykowych zaparciach

Zła wychowawczyni ze mnie widocznie :p A tak serio, trudno jest zmienić mentalność człowieka. Nie mam pewności, że się nie dowie. Mam świadomość konsekwencji, gdyby się dowiedział. Mimo to podejmuję ryzyka, bo to co dostaję jest tego ryzyka warte.

oj no wiadomo że to wymaga, taka zmiana, czasu, metody małych kroczków. bo jeśli wyskoczysz nagle w skórzanym stroju ssmana, z pejczem i zaczniesz go kopać po jajach (czy jakie tam perwersje lubisz) to mąż pewnie zażąda rozwodu (zaraz po tym jak odzyska przytomność) :P ale na pewno próbowałaś wszystkiego. cóż taki typ

Mam 25 lat. Normalne pytanie mam-prawie trafiłeś, tyle, że w drugą stronę :p Waldi- nie mam żadnej pewności. Z tym, że ja mi to nie przeszkadza, jeśli to tylko seks i jeśli dba o zabezpieczenie. Zresztą, zawsze jak go pakuję na jakiś wyjazd to wkładam mu paczkę gumek :) To nie mydło-nie wymydli się :p

to ja sie zaczyna czuc staro i tak porządnie wpedziłaś mnie w kompleksy

e ja juz sie wyszalałam, teraz zajme sie domem i rodzina i bede sie starzec :D

aha, rozumiem. 25 lat. a czym sie zajmujesz, ze masz tak duzo czasu na siedzenie na necie? nie pracujesz jeszcze?

ah więc tak jak napisałem tylko w drugą stronę? no to przebranie się, pejcz to ok ale choćby nie wiem jak ten twój kochanek był pruderyjny i dominujący to w jaja cie raczej nie pokopie🖐️ ej tak sobie myślę że w każdej kobiecie chyba tkwi taka potrzeba (czasem głęboko skrywana) by mieć samca brutala dominatora (oczywiście w granicach jakie same ustalą) moim zdaniem to coś związane z: reprodukcją a więć dobrymi, silnymi genami - czyli spadek po instynkcie. z tym że w dzisiejszych czasach to przestaje być aktualne. bo lepszym od takiego silnego, zdrowego, tryskającego zdrowiem i testosteronem samca wydaje się byc materiał genetyczny gościa z 10cm penisem, bez mięśni i z libido na poziomie kuracjusza w domu seniora ale mającego łeb do robienia duuuuuuuuuuuuuuuuuużej kasy:D

Oczywiście jestem na utrzymaniu męża, który ciężko haruje, żebym miała wszystko co chcę, a ja się puszczam z innymi :classic_cool: Uwielbiam ten stereotyp :D Pracuję w domu, i nie mam tu na myśli prania, sprzątania, gotowania itd., chociaż to też robię, w każdej wolnej chwili. Generalnie praca zajmuje mi codziennie ok.10-12 godzin.

25 lat? to ty młoda jesteś. myślałem że ze 35

Perwersja, pytanie moje bylo rzeczywistym pytaniem, nie retorycznym. Wcale nie uwazam, ze jestes na utrzymaniu meza. Ja tez pracuje w domu i tez bynajmniej nie jest to pranie, gotowanie i sprzatanie. Pytalem z ciekawosci. Z tym brutalem to jest prawda. Moja dziewczyna mowi, ze lubi jak brutalnie ją jade, i ze jestem wtedy taki macho (a wygladam dosc przecietnie, wiec jak widac cos w tym jest :)))

ja miałem sytuację gdy kobieta była taka dominująca i brutalna i chciała mnie zerżnąć krótko mówiąc no i to mnie zaskoczyło i zdezorientowało:D nie byłem przygotowany na taki rozwój wypadków i niezbyt mi się to podobało ale zagrałem taką rolę bo bałem się że mi wpierdoli:D🖐️ nie no z ciekawości . każdy lubi co innego ale z tą potrzebą dominacji choćby w małym stopniu to moim zdaniem 4/5 kobiet aktywnych seksualnie tak ma. ale tylko pewnie 1/5 się otwarcie do swoich fantazji i pragnien otwarcie stałemu partnerowi przyznaje. ja usłyszałem dwa razy na pytanie o fantazje, sny erotyczne itd, od dwóch różnych kobiet odp "jakbym ci o wszystkim powiedziała to byś mnie zostawił" :D

Wiem, że było rzeczywiste, a nie retoryczne. Wydaje mi się, że odpowiedziałam wyczerpująco ;) Generalnie zajmuje się wszystkim tym w firmie męża czym nie ma się kto zająć.