Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiakka

do dziewczyn i panów (chodzi o sympatie.pl)

Polecane posty

Gość Asiakka

Mam problem... zrobiłam to co w temacie , w sumie nie wiem czemu , poznałam fajnego faceta , myślałam ,ze jestem zbyt mało atrakcyjna jak na niego ...wziełam zdjęcie dziewczyny z jakiegos forum o modzie , która jest podobna do mnie. Mamy się spotkać przed świętami , i nie wiem co zrobic :( Jeśli sie nie przyznam i się spotkamy - nasza znajomość może skończyć sie po 5 minutach , jeśli się przyznam może w ogóle do niego nie dojść :( nareszcie poznałam kogoś kto mnie rozumie ,a tu taka gafa , moja głupota :( co byście zrobiły na moim miejscu? i do panów jesli tacy tu są - utrzymywalibyscie kontakt z taką osobą czy odrazku krzyżyk na droge , spadaj oszustko ?

Gość nie wiem czy chcialbym
rozmawiac z zakompleksiona oszustka, ktora twierdzi, ze ktos ja rozumie, a go w chuja robi oczywiscie na koniec bedziesz mogla powiedziec, ze faceci leca tylko na wyglad, wiec nie martw sie

Gość Asiakka
tylko jak ? hej ,naściemniałam , to nie moje zdjecie , ja wygladam o tak :O

a co w tym trudnego ? sprowokuj go do wymiany nowych zdjęc , i wyslij swoje , powiedz jakby pytal ,ze tamto robiła ci znajoma profesjonalistka np fotograf.

Gość Aga ze sląska
Jesli nie doszło jeszcze do spotkania to możesz spróbować to odkręcić ... tzn. napisz mu jak sprawa wygląda, przeproś i wyślij Twoje prawdziwe zdjęcie. Jeśli dojdzie do spotkania i nie odkręcisz tego swojego "kłamstewka" to facet na pewno poczuje się oszukany i wątpię, że bedzie chciał kontynuować znajomość z Tobą ... a tak jest jakaś szansa :)

Napisz tak:' Słuchaj...muszę Ci się do czegoś przyznać. Na samym początku nie traktowałam tego wszystkiego serio...po części nie byłam zbyt pewna tego czy Ci się spodobam,dlatego wysłałam zdjęcie obcej osoby. Wiem, zachowałam się dziecinnie i idiotycznie, ale musiałam Ci o tym napisać. Zrozumiem, jeżeli teraz nie będziesz chciał się ze mną spotkać,ale jedyne co teraz mogę to tylko bardzo przeprosić...'

Gość gdybymTojamial
jakby mi sie taka przyznala to bym sie z nia nie spotkal. jesli sciemnia z fotkami to pewnie nie tylko z tym . wykręc tak zeby myslal ze to ty, porob nowe foty podobne do tej laski

on pisał mając w głowie tamtą laskę ze zdjęć tak naprawdę w ogóle z nim nie pisałaś odpuść zupełnie albo załóż inne, prawdziwe konto i jeszcze raz spróbuj od zera ale już jako prawdziwa ty