magda8383 0 Napisano Grudzień 2, 2010 Dziewczyny piszcie z jakim ginem z B-B miałyście niemiłe wspomnienia i kogo lepiej omijać szerokim łukiem.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miskatyska Napisano Grudzień 3, 2010 Olearczyk-Nycz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Coralick 0 Napisano Grudzień 3, 2010 Wodziński.... na ul. Ikara.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ona ciezarna Napisano Luty 16, 2011 Zemanek - Wojnowska i Dr Kochaj!!! katastrofa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mój TYP Napisano Luty 17, 2011 dr Wojtulewska ...na NFZ nie wiem jaka jest prywatnie ale ogólnie niemiłe wrażenie i badanie boli (nieprzyjemna była) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Mój Typ Napisano Luty 19, 2011 dokładnie..Wojtulewska wywarła na mnie takie samo wrażenie...nieprzyjemna baba ona to juz jest przeżytek...przedwojenne metody leczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podnosze123 Napisano Luty 23, 2011 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikozja Napisano Październik 20, 2011 Nikomu nie polecam dr Wojtulewskiej. Jest wyjątkowo niemiła, badanie jest bardzo nieprzyjemne, a pani dr lubi robić komentarze zupełnie nie na miejscu. Pomimo problemów ginekologicznych nie zleciła badań hormonalnych i nigdy nie zrobiła usg. Nie potrafiła odpowiedzieć na moje pytania, a na niektóre udzieliła mi nieprawdziwych odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach