Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawde czytajac

do dziewczyn ktore zazywaly antykoncepty

Polecane posty

Gość naprawde czytajac

czy po nich sie bardzo tyje? Lekarz mi przepisal ostatnio tabsy anty bo zrobila mi sie torbiel. Oczywiscie mam zamiar je brac tylko chcialam sie zorientowac czy bardzo po nich przytyje. Pozdrawiam

Gość martusia 23
przytyjesz o 40 kilo

Gość leja na maxa
ja bralam na wyregulowanie okresu i niezle przytylam

Gość united90000
To zależy. Jedne kobiety tyja, inne nie. Nie ma reguły. Branie tabletek jest metoda prób i błędów. Np. ja brałam przez jakis czas Midianę. Były ok. Ale inne kobiety skarzyły się, może nie na tycie, ale np. na zmiany nastrojów. Z każdymi tabletkami tak jest.

Gość naprawde czytajac
widze ze to zalezy od osoby. No ale dzeki dziewczyny:)

Gość jeszcze tu kiknijcie przy
ja na Cilescie jade od lat i OK jest

Gość naprawde czytajac
a mam zapisana midiane

Kazdy oraganizm na tabletki reaguje inaczej, moj lekarz zapytal sie mnie "chcesz prztyc?" powiedzialam, ze absolutnie NIE . I przepisal YAZ. Nie przytylam po nim nic a nic... z poczatku tylko czulam bole glowy i wahania nastrojow ale juz wszystko ok.

Gość naprawde czytajac
z tym ze ja raczej nie mam wyboru takie mi przepisal to bede je brala, mus to mus.

Gość Moja pechowa trzynastka
Zacznijmy od tego, że po tabletkach się nie tyje. Tabletki powodują wzrost apetytu. Jak się nie potraficie opanować, to waga oczywiście w miejscu stać nie będzie. Logiczne. Oczywiście jedna z drugą na coś zwalić muszą i wypisują bzdury, że tyją od tabletek. To mit. Powie Ci to każdy lekarz, nie tylko ginekolog. Poczytaj też coś na internecie w tym temacie. Może zatrzymywać się woda w organizmie, ale to zdarza się bardzo sporadycznie. Raczej przy zastrzykach. Wtedy czlowiek puchnie, ale z tyciem nie ma to niczego wspólnego. Ja brałam 3 lata harmonet i fakt, byłam parę kilo na plusie, ale ze swojej własnej winy. Jadłam. Więcej niż powinnam. Jakiś czas temu zmieniłam na microgynon, bo tańsze no i teraz pilnuję tego, co jem. Nie ma problemów z utrzymaniem swojej wagi.

Gość Laura735486597
Ja brałam yasminelle i schudlam 5 kg, bralam na wyregulowanie okresu i na malego torbiela bralam pół roku i torbiel jest okres dalej nieregularny teraz mam przerwe 3 miesiace i znowu bede brac.Ogolnie to ciagle bóle glowy moze teraz inne mi przepisze w styczniu.

Gość naprawde czytajac
pieprzony torbiel....a ja mam wlasnie problem taki ze nie umiem sie opanowac z jedzeniem

własciwie nie przytyłam, bo kilogram wiecej to właściwie żadne utycie (każdy inny powód możliwy).