Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgdgffddgdgfggf

Zamęczyli psa na śmierć... Znowu... Jestem na to za słaba psychicznie.

Polecane posty

Gość fgdgffddgdgfggf

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Makabra-Ciagneli-psa-za-autem-az-odpadla-mu-glowa,wid,12905834,wiadomosc.html?ticaid=6b58d Pijani (co według mnie nie ma znaczenia, ja czy to z alkoholem czy bez nigdy nie srzywdziłabym zwierzęcia) "młodzieńcy" (skurwysyny pierdolone) przywiązali psa rasy Husky do zderzaka za głowę i tak długo jeździli, ale mu tę głowę oderwali... Kurwa nie wierzę, skąd się biorą tacy podludzie? Mam nadzieję, że ktoś kto ich zna spuści im taki wpierdol, że do końca życia będą mieć przed oczami tego cierpiącego psa (i wtedy tacy oprawcy zapewne dostali by niezłe wyroki). Może w wiezieniu (o ile do niego trafią) poczują smak cierpienia. Mam taką nadzieję

Gość kurde mi jest przykro jak
tak wiem też już o tym pisałam :( naprawdę słabo się robi. w necie jest wiele takich przypadków, brak słow

Gość ,.,.,
"grozi im grzywna, albo ograniczenie wolności do lat 2" :O

"Grozi im grzywna, kara ograniczenia albo pozbawienia wolności do lat 2 " to stanowczo za mało :( :O

Gość to nie ludzie to ścierwo
biedna psina... pewnie jak to psina była wierna swemu "panu" i mu ufała...

Gość fgdgffddgdgfggf
Nigdy nie szukam takich artykułów, ale ten wyswietlił się na wykopie i nie potrafił nie kliknąć mimo, że wiedziałam, że teraz ciąglę będę o tym myśleć. Niech ktoś mi powie dlaczego kara jest tak niska i ci zwyrodnialce za chwilę zrobią to smao, "bo się napiją"? Polskie prawo jest po prostu niesamowite. Przed chwilą przeczytałam o facecie, którego kilka osób okrutnie popiło i zwgałciło gałęzią, powodując jego śmierć. Ile dostali? Dożywocie? Nie. Dostali po 12 lat.

przywiązać ich do samochodu i ciągnąć za nim tak samo jak tego biednego pieska. pewnie jak ten husky był przywiązywany zamerdał ogonkiem i myślał, że jego pan zaraz wróci, ale nie..... pan zgotował mu inny los

Gość fgdgffddgdgfggf
pobiło* nie popiło. Kurwa na prawdę, ktoś na pewno zna tych pojebusów. Nie mogą się nimi odpowiednio zająć?

Gość fgdgffddgdgfggf
"przywiązać ich do samochodu i ciągnąć za nim tak samo jak tego biednego pieska." Osobiście wsiądę do tego samochodu (jak tylko stopnieje śnieg, żeby asfalt był przyjemniejszy), wcisnę gaz do techy i niech zdychają te kur...

Gość to nie ludzie to ścierwo
oni nie zrobili tego bo się napili normalny człowiek po alkoholu nie robi takich rzeczy... mieli promil we krwi - to nie jest dużo (za dużo by prowadzić samochód ale nie byli pijani w trupa) ja kiedyś czytałam o innej zabawie. jakieś ścierwo w stylu tych w artykule rzuciło psu odpaloną petardę do aportu. PIes zaaportował, petarda wybuchła a psina już z odstrzelonym pyskiem ostatkiem sił przyniosła petardę to stóp właściciela.

Gość fgdgffddgdgfggf
Ja również uważam, że alkohol nie ma tu nic do rzeczy. W głowie mi się nie mieści zrobić coś mojemu psu (czy jakiemukolwiek innemu) nawet najmniejszą krzywdę. Alkohol tylko wydobywa 'wewnętrzne pragnienia' i tyle. To o tej petardzie... najlepszy przykład na to, jak pies oddany jest człowiekowi. Jest jego najlepszym przyjacielem. Nawet, jeśli ten "człowiek" to kawał niewartej splunięcia kurwy zasługującej na wszystko co najgorsze.

Gość naprawde czytajac
patologia....brak slow naprawde

nie zajrze do linka:O w glowie sie nie miesci ze ludzie sa takimi bezdusznymi kutasami, i nie miesci mi sie w glowie ze za zadreczenie zwierzecia ci zwyrodnialcy dostana taka niska kare.

na szczęście nie ma w tym linku zdjęć ani filmów. Przecież mogli wpasc na "wspanialy" pomysl nakręcenia tego i wrzucenia n youtube jak np ta dziewczyna z Białorusi co wrzucala szczeniaki do rzeki. patologia. zal pieska.

Gość ,.,.,
Kierowca bardziej przes.rane bedzie miał za jazdę po %. Kurna mogli pomyśleć ....o ile ciekawsza byłaby ta zabawa gdyby zamiast psa przywiązali jego właściciela 🖐️

Gość fgdgffddgdgfggf
żeby chociaz zamęczyli kota to nie miałabym pretesji, bo potrafią tylko miauczeć za oknami i człowiek nie może spać

Gość fgdgffddgdgfggf
Niech ktoś mi powie, czy my, jako społeczeństwo, obywatele Polski możemy zrobić cokolwiek aby ta kara została zaostrzona (albo żeby taki sąd i rząd przynajmniej wiedział, że się z nią nie zgadzamy)? Chodzi mi o petycję.

Gość fgdgffddgdgfggf
Beznadziejny podszyw, kurwo. Jesteś taki sam jak ci pojebańcy, skoro to cię bawi i nawet ten temat jest dla ciebie dobry do podszywów. Chuju pojebany

Gość prawo Szczecin
to pytanie w odniesieniu do wczesniejszego posta? :-o

😭 to nie są ludzie, to nawet nie są zwierzęta, bo zwierzę nie zamęcza innego na śmierć, dla przyjemności. to zwykłe śmieci!!!!!! 2 lata? chyba na każde koło łącznie z zapasowym!!!

Gość fgdgffddgdgfggf
prawo szczecin, to podszyw, jakiegoś bezmózgiego gimnazjalisty

Gość fgdgffddgdgfggf
Polskie prawo za zabicie psa, konia lub świni powinno przewidywać dożywocie!!!

Gość fgdgffddgdgfggf
Po co się pode mnie podszywasz? Wypierdalaj w podskokach do szkoły matole

Gość to nie ludzie to BESTIE
bez jakichkolwiek uczuć,

Gość i dalej rozrabiają:/
http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Zwyrodnialcy-ktorzy-urwali-psu-glowe-znow-rozrabiaja,wid,12941408,wiadomosc.html?ticaid=6b695

Gość powinni
już wcześniej zostać pozbawieni wolności...

Gość powinni
już wcześniej zostać pozbawieni wolności...

Gość bellaaaaaaaaa
skoro pijani to powinni jeszcze z tego tytułu dostać wyrok, jak pijany kierowca potrąci pieszego i jest to niechcący to traci prawko i idzie siedzieć na conajmniej 5 lat a tu proszę , celowe bestialstwo i 2 lata!! oby ci od prawa sami zostali skatowani skoro nie umieją wymierzać sprawiedliwości . a propos jest petycja na facebooku podpisujcie

Gość scarlettt
podaje adres pod którym można podpisać petycje za maksymalnym wymiarem kary dla tych skur....... http://www.petycje.pl/6148 z góry dzieki