Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LuxMen

Perfumy!

Polecane posty

Gość LuxMen

Chce kupić perfumy dla kobiety. Tylko kompletnie nie wiem co jest ładne. Znacie jakieś fajne to proszę o podanie. A tylko nie mogą być słodki... Dzięki Wielkie za pomoc :)

Beyonce - Heat są piękne. Ten zapach jest bardzo zmysłowy ,kobiecy,a zarazem świeży i lekki. Albo standardowo - Chanel no. 5 Bardzo trwałe, racej ciężkie, ale to już klasyk i uwielbiają ten zapach kobiety na całym świecie. Piękne są też perfumy Lacoste , polecam "touch of pink"- są bardzo seksowne i dziewczęce. Ja lubię perfumy , w których jest nuta cytrusów, bo to sprawia ,że pefrumy nie są mdłe . No i pięknie pachną. Właśnie beyonce i lacoste takie mają.

Gość nino28
loose no2 for women

Gość si ju
woda brzozowa bedzie w sam raz ,nie za słodka

Gość Clary93
a_ja_mam_kota - perfdumy Beyonce - Heat są słodkie jak diabli. Pachną jak miód trochę. Nie słodkie? Trochę trudne, bo ja lubię lekkie słodkości pomieszane z kwasem jak np. Lolita Lempicka. Ale kobietom podoba się kwiatowa Euphoria - Kelvina Kleina. Skoro piszesz o kobiecie, domyślam się, że pracujesz i nie chesz perfum na 40 zł kupić. Ładne i z klasą są też: Chanel - Coco Mademoiselle - są świeże i lekko orientalne. Zapachy z marki Chloe są za to ponoć bardziej delikatne i kobiece. I tak lepiej najpierw powąchaj w Sephorze, zanim kupisz. Najlepiej iść do ekspedientki, opisać zapach, jakiego się szuka(kwiatowy, orientalny, świeży). i ona ci kilka pokaże - może któryś się spodoba. Polecam wejść na : http://www.wizaz.pl/kosmetyki/kategoria.php?kat=35&next=1&sort=8 Tam jest spis perfum od największej ilości opinii - czyli że ocena jest prawdziwa, a nie ktoś je reklamuje. 5 gwiazdek- najlepsze.Są podane nuty zapachowe i ilość ocen. Można je też uporządkować od najwyższych ocen. (uznałabym ocenę perfum za rzetelną od +20 ocen, bo te z 1 recenzją to pewnie reklama producenta).