Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrozbitaMaciejjjj

Kobiety nadają się tylko do ruc**ania , niczego wiecej

Polecane posty

Gość Hrabia Drakan
autorze z jakiej wioski piszesz

Gość WrozbitaMaciejjjj
i znow sie zaczyna - bo co ludzie powiedzą ? :D zwiaze sie z kobieta i co z tego ? po jakims czasie znudzi mi sie , zauroczenie minie i ją zdradze

Gość kolejn popapraniec emocjonalny
zadna kobieta przy zdrowych zmyslach nie zwiaze z takim kims

oj czyli jednak dzieciok z Ciebie ;p spadam zaraz bo moja corcia sie obudzi, sory za wulgaryzmy, poryszl mnie ten temat i to bardzo, moglam sie niezle pobawic tutaj, a tak apropo ;p zapoznac Cie z moja corka ktora nic jeszcze nie mowi? dogadalibyscie sie ;p chociaz nie, wydaje mi sie ze jest o stokroć madrzejsza od Ciebie ;p

Gość 154657
Pewnie też szybko zapadnie na wiele typów hpv i moze inne choroby przenoszone drogą płciową bo się nie dokształcił, że prezerwatywa przed wszystkim nie chroni. Zarazi potem żonę chorobą co wpłynie na donoszenie ciąży. Co do facetów: wielu tak mówi do czasu. Chwalą się przed kolegami a i tak robią swoje. Spróbuj potem obrazić ukochaną dziewczynę kolegi to dostaniesz w łeb. Faceci się przechwalają między sobą a jak co do czego przyjdzie, to wielka rywalizacja i kłamliwe podchody.

zacznij odkladac kase na prostytutki

wrozbito zapraszam do Czech w pradze jest 25 tysiecy prostytutek :)))))) i LEGALNE :) albo do holandii :) raj dla faceta

Gość WrozbitaMaciejjjj
kiedys skorzystam :) z jakiejs murzynki albo azjatki :)

Gość WrozbitaMaciejjjj
nie chialem tego napsiac, bo watek i temat bylby z gory zamordowany, ale przyjalem taka taktyke i mam taki a nie inny stosunek :p do zycia i kobiet tylko dltego, ze tak naprawde, zadna ale to zadna nie byla mi wierna, mowie tu o moich kilku stalych partnerkach :0 rozczarowanie tym stanem, pozostwailo slad w moje i tak watlej psychice, stad takie a inne podejscie do kobiet i seksu, szybkiego, bez zobowiazan

nic innego ci nie pozostanie:-)

Gość WrozbitaMaciejjjj
zapomnialem dodac, bo to krepujace bardzo, ze zadnej nie zaspakajalem, myslalem tylko o sobie i swoich doznaniach, dlatego one, moje kobiety, wczesniej czy pozniej mnie zdradzaly cala moja tajemnica

Gość zapraszam do niemiec
w dojczlandzie masz najwiecej darmowego seksu polki łapią bogatych niemcow na kase przez seks domy publiczne w kolonii - najwieksze w europie , hamburg- pelno polek i ukrainek przy granicy z polska pelno szmat jezdzi co weekend, matki zostawiaja dzieci i jada na dwa dni na saksy :) seks moze miec teraz kazdy za darmo albo za grosze

dobrze że są tacy frajerzy bo człowiek by umarł z nudów

Gość WrozbitaMaciejjjj
musialem to z siebie wydusic, ile mozna zyc w zaklamaniu z samym soba ? wybaczcie mi kobiety ale inny juz nie bede, musze sie dowartosciowac waszym kosztem :(

wiec sory ale to Ty w pewnym sensie krzywdziles kobiety, nie tym ze np miales za malego fiutka bo ich nie zaspokajales hehe ale tym ze w takich chwilach myslaes tylko wlasnie o sobie, a kobiety te co chca miec faceta na stale nie chca czegos takiego, dlatego zrywaja... zdradzaja byc moze tez albo zwyczajnie odchodza...

to ty autorze gadasz, tylko do ruchania? Gdyby nie moja kochana długodystansowa koleżanka małżonka, zdechłbym z głodu, przy pełnej lodówce.

to co pisałeś wcześniej było zabawniejsze, tylko się nie popłacz,

Gość blu nie badz taki mondry
:)

Gość WrozbitaMaciejjjj
te bzdury o wyrzutach sumienia to nie ja . spadam stąd , wszystko napisane pod moim nickiem - to nie ja :) pozdrawiam.

"i znow sie zaczyna - bo co ludzie powiedzą ? zwiaze sie z kobieta i co z tego ? po jakims czasie znudzi mi sie , zauroczenie minie i ją zdradze " To naprawdę strasznie smutne. Ale i tak wierzę, że jeśli spotkasz kogoś kogo naprawdę pokochasz, to nawet jak zauroczenie minie, pozostanie miłość... I dasz radę utrzymać popęd na wodzy. Dla swojej kobiety. I dla was:)

on jest skrzywiony psychicznie i ma zadnch wyrzutow:-)

liczy sie tylko zeby oszukac i zamoczyc, to jego motto zyciowe:-)

Jak to czytam to mi się mój kolega przypomina :D też tak robił, ale do czasu :D:D Spodobała mu się jedna panna, chciał ją mieć na dłużej oczywiście do ruchania :D Okazało się, że panna była nimfomanką i to ona Wyruchała go hhahahahah sikam ze śmiechu jak se przypominam z jaką miną mi to opowiadał " ona mnie wykorzystała" hahahah :D Od tego czasu już nie uprawia seksu dla zabawy :D Znudziło mu się haha :D Życzę Ci takiej panny bałwanie :)

Dla autora zostaje jeszcze jedno wyjście. Kiedyś widziałem film w którym faceta przebrano za małpę i wsadzono do jednej klatki razem z gorylem. Jak ten goryl go wydupcył to facet miał radochę. Czego właśnie autorowi życzę " UDANEGO STOSUNKU Z SAMCEM GORYLEM" Tego ci palancie potrzeba żeby cię małpa wyruchała. :P

Gość WrozbitaMaciejjjj
Dziękuję, daliście się fajnie podpuścić Ojciec Benedykt :) jestem na urlopie Szczęść Boże

Ciekawe czy to podszyw czy temat to prowo czy kolega po prostu zauważył, że jest bałwanem i mu się głupio zrobiło :P