Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrozbitaMaciejjjj

Kobiety nadają się tylko do ruc**ania , niczego wiecej

Polecane posty

Gość kolejn popapraniec emocjonalny
buhahahhaha, to co napisales nawet nie nadaje sie do skomentowania;D sam sie staraj, bo zadna nie chcialaby byc w zwiazku z taka patologia:o

wez sie czlowieku ogarnij bo Cie sluchac nie moge :) no rzygam takimi paskudctwami jak Ty seryjnie ;p Ciebie mozna by bylo tylko wybzykac i zostawic jak takiego oblanego cieplym moczem frajera, chociaz i tak sama bym sie na Ciebie nie zlala zapewne jakby zobaczyla Twoja gebe :) sory za wyrazenia, ale nie lubie takich gosci lekko mowiac...

Gość WrozbitaMaciejjjj
wtedy byly inne czasy i wszyscy naciskali by wzial slub, teraz by tego nie zrobil tylko zyl w wolnym zwiazku

wiec masz 16 lat i się mądrzysz, albo inaczej jesteś starym wrednym, wyleniałym itd, żadna laska cię nie chce a tu piszesz aby się dowartościować

buhahahhaha, to co napisales nawet nie nadaje sie do skomentowania:D sam sie staraj, bo zadna nie chcialaby byc w zwiazku z taka patologia

Kochani nie irytujcie sie tak :) niech pisze sobie i robi co chce, my wiemy swoje , a on swoje, zadna z nas w zwiazku z nim nie bedzie wiec dajcie sobie spokoj :) jego sprawa jak zyje mi to lata :P

Gość Czarodziej245
autorze, jesteś tylko niewolnikiem swojego fiuta, on wskazuje kierunek na impreze jak kompas i tam lecisz w sumie jestes zalosną kreaturą człowieka nawet nie, bo człowiek ma uczucia a ty jesteś biologiczną maszyną której jedynym celem jest nażreć się, wysrać i zaruchać

Gość WrozbitaMaciejjjj
wystarczy pojsc do pierwszego lepszego klubu , dobra gadka , wyglad albo kasa zalatwia sprawe - masz seks , rano koniec znajomosci na dyskotekach jest jeszcze latwiej - inne srodowisko i w aucie prawie kazda loda zrobi

no po Twoich wypowiedziach to widac ze i Ty masz szacunek do swojej matki i to zajebisty... gardzisz nia ze mowisz ze ojciez teraz by tego bledu nie popelnil? kurwa DAŁN , SPIERDALAJ ;P

Gość WrozbitaMaciejjjj
taak bo wy naogladalyscie sie romansidel o wielkiej milosci :) te czasy mijaja, malzenstwa przychodze do klubow dla swingersow , wymiana zonami i mezami z innymi , nowe mlode pokolenie liczy tylko na szybkie bzykanko, i nawalenie sie wodka , zostal maly procent wierzacy w tradycyjne wartosci - ja do tego procenta nie chce nalezec :)

Ty myslisz ze wszystkie laski sa takie? impra, alko, lód w aucie i heja banana? heheh koles ma poczucie humoru czy mi sie wydaje tylko?

Gość WrozbitaMaciejjjj
gdzie napisalem ze wszystkie ? mowie tylko ze to jest bardzo proste . Wiadomo ,ze nie kazda interesuje jednorazowa znajomosc

to ty jestes marginesem, a nie na odwrot, gdzie ty zyjesz czlowieczku

Gość WrozbitaMaciejjjj
:D margines? a to dobre :D

Gość 154657
Ja wiem: on wyrywa pewnie galerianki lub dyskotekówki. Stawia im wódkę lub piwo i tłumaczy sobie, że wszystkie takie są. Piękna i inteligentna by go nie chciała szybko miarkując, że jest bezuczuciowy ;) On się zadowala namiastą dopóki się nie zakocha pewnego pięknego dnia. Wtedy będzie się starał ale dotychczasowe jego życie wyciśnie na nim takie piętno, że nie będzie w stanie zainteresować swej oblubienicy, Wtedy ona go kopnie w zadek a on znowu będzie zgorzkniały. Potem weźmie sobie jakąś nieciekawą z braku laku lub będzie prowadził takie życie jak dotychczas. Biorąc jednak chęci prokreacyjne pod uwagę stawiam na to, że weźmie sobie jakąś brzydszą i mało wymagającą na żonę.

sory ale jak ide na impreze mimo ze mam kogos lub tez nie i jakis patałach do mnie podejdzie to nawet drinka od niego bym nie wziela, bo wiem jacy faceci potrafia byc, wiec sam widzisz - niektorzy koelsie moze tak traktuja dziewczyny ale co niektore laski maja troche rozumu w glowie...

prawda w oczy kole

Gość WrozbitaMaciejjjj
szczesliwa - no i zyj tak dalej :) wiekszosc dziewczyn stety a dla niektorych niestety jest łatwowierna i łatwa , dzieki ci boze za amerykanskie seriale :D one sie ucza z nich co trzeba robic ;)

no i bede zyla tak dalej bo jestem wychowana, ale lepiej zmien temat poczynajac od slow - "NIEKTORE laski są do wyru....." itd itd,

msz racje nadajesz sie tyko do przeruchania

Gość WrozbitaMaciejjjj
ja jestem swinia ? poczytajcie tematy na tym forum :O wiekszosc facetow chce tylko zamoczyc . Jesli wam odpowiada zycie z jedna osoba do konca swoich dni to prosze, zycze szczescia :)

wypowiadaj sie za siebie ty "wiekszosc" z marginesu:o

ale przyjdzie zapewne kiedys taki moment ze i Ty bedziesz chcial sie ustabilizowac a wtedy bedzie juz za pozno bo kazda dupa bedzie Cie znala z bzykania co popadnie i zostaniesz sam jak palec? hehe nie pomyslales o tym, a to Ci zagadka ;p ile masz lat ?

nie pokaze zdjecia, jest zbyt cienka ciota

Gość WrozbitaMaciejjjj
wyprowadze sie do innego miasta ;) 26 lat mam

nie pokazuj zdjec , tutaj nie warto , zjadą cie jak łysą kobyle dziewice orleanskie

w inny miescie tez bedziesz robil to samo, zapewne, a jesli nie to moze i ktos bedzie Cie znal, swiat jest maly, nie wiesz o tym? jeny 26 lat czlowieku, chyba dorosly jestes? czy raczej nie? ciu ciu ciu ;p