Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość follow the sunrise

Doradźcie jaki dotykowy telefon

Polecane posty

Gość bogusia4
ja mam samsung monte i jest bardzo fajny

klawiature i pisanie sms mozna rozpracowac w kilka minut. ja pisze duzo sms i nie narzekam. od pol roku ani razu mi sie nie zawiesil, zdjecia robi ladne, muzyka tak samo. ogolnie nie mam co narzekac. tylko rzecz jasna o tel dotykowy trzeba dbac bardziej niz o zwykly bo latwiej go uszkodzic ale do tego tez mozna sie przyzwyczaic :)

Gość bogusia4
co do dbania to ja kupilam na allegro taki fajny futeral za 17 zl na magnes. caly telefon jest osłoniony, wiec polecam!

tylko nie dotykowe! Miałam Aville (ang. Tocco Lite) po 2 miesiacach sprzedałam ją za bezcen do Lombardu. Byleby się tylko pozbyć...

Gość follow the sunrise
smefetka przyznaję jestem nie na czasie ;) bogusia4 jak wygląda? masz linka?

bo Avilla jest do doopy jednym slowem... Co do etiu to ja u siebie w miescie kupilam w komisie za 16 zł a niedawno identyczny znalazlam za...3,50 zł:(

Gość follow the sunrise
Diabelska dlaczego?

Gość follow the sunrise
niewyrabiająca - niewesoło.... a folię ochronna masz nadal czy zdjęłaś? Sam jakiś futeralik wystarcy do ochrony?

Gość follow the sunrise
idę dzisiaj się rozejrzeć za jakimś. Mam nadzieję, że przed weekendem uda mi się kupić :)

ten samsung wydaje mi sie dziecinny ale nawet mi sie podoba.na ten bali nie moge sobie pozwolic bo musze wybrac cos do 400 zl czyli zostaje mi ten lg cookie jak narazie

ja używam avile czasami reakcje wyświetlacza na dotyk są wnerwiające, teraz jakbym miał kupować telefon wziąłbym z wysuwaną klawiaturą, albo blackberry

Gość bogusia4
na allegro jest sporo dotykowych tel do 400 zl....

Gość khihuhuhgctch
dotykowe tanie sa... beznadziejne. sama mam lg cookie.. koszmar jakis i nieporozumienie. te ekrany sa eznadziejne, niedokladne, telefony sie zacinaja, sa bardzo powolne... lepiej juz uzbieraj sobie na iphona, albo jakiegos galaxy czy omnia. w innym ypadku bedzie zalowac :(

sa dwa ktore nie przekraczaja 400 zl z przesylka ale nikt jeszcze nie kupil.mam taki przesad ze za nim cos kupie musi tez ktos to zakupic,wystawic komantarz itp :)