Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawsze się zastanawiam

______jak przetłumaczyć tytuł no woman no cry_______

Polecane posty

Gość zawsze się zastanawiam

Nie kobieto, nie płacz? czy: Nie ma kobiety, nie ma płaczu?

Gość kjghkjgjk
Albo Brak kobiety , brak placzu

Gość grrrr................
Nie kobieto, nie płacz to by raczej bylo : no, woman dont cry...... tak na chlopski rozum :P ... trzeba by zobaczyc jak to brzmi w kontekscia calego tekstu a ja slow piosenki nie znam ;)

Gość kjghkjgjk
Nie kobieto nie płacz Nie kobieto nie płacz Nie kobieto nie płacz Nie kobieto nie płacz Ponieważ pamiętam, kiedy zwykliśmy siedzieć W rzędzie podwórek w Trenchtown Obserwując hipokrytów Spotykamy dobrych ludzi i poznajemy ich Mamy dobrych przyjaciół, Och, dobrych przyjaciół zgubiliśmy Wzdłuż drogi, którą idziemy W tej wspaniałej przyszłości, Nie możesz zapominać swojej przeszłości Tak suche są twoje łzy, wiem. Nie kobieto nie płacz Nie kobieto nie płacz Moja ukochana, nie wylewaj żadnych łez Nie kobieto nie płacz Mówię pamiętam, kiedy siedzieliśmy W rzędzie podwórek w Trenchtown I wtedy Georgie zapalił światła Ja wiem , zapisałbym płomienie nocy Wtedy gotowaliśmy, cornmelową owsiankę Kiedy dbałem o Ciebie Moje stopy to mój jedyny transport Nimi posuwam się ciągle naprzód, Och, podczas gdy nimi chodzę Wszystko będzie w porządku Wszystko będzie w porządku Żadna kobieta nie płacze Żadna kobieta nie płacze Ja seh małe dziecko Nie wylewaj żadnych łez Żadna kobieta nie płac

Gość no woman no cry
to jest patois, czyli jamajski angielski i znaczy: nie, kobieto, nie płacz