Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zwyczajna

On chce, żebym była suczką, tzn ?

Polecane posty

Chlopak powiedział mi wczoraj, że pragnie bym była jego suczką i własciwie nic innego w seksie go nie kręci, że seks do tej pory byl dla niego jakiś bylejaki i czasami się do tego zmuszał, że wie jak lubię czułe slówka i romantyczny nastrój, że uprawiał ze mną taki seks, zeby nie zrobic mi przykrości, ale to jest silniejsze od niego - jestesmy razem prawie rok i bardzo go kocham, chcę, zeby równiez czerpał satysfakcję z seksu, ale nie bardzo wiem o co chodzi z tą suczką. To co ja własciwie mam robic/jak wygladać ? Bo chyba nie chodzi o to, że mam chodzic na czworakach i szczekać raczej. Mamy sie spotkać jutro wieczorem a ja nie wiem co robić... Wiecie może o co chodzi i jak mam go zaspokoić ? Co zrobić etc ? On wie, że był moim pierwszym partnerem, więc wiedzial przecież ze nie bede miała nie wiadomo jakich umiejętności seksualnych, raczej zawsze był strona dominującą, więc po co sie ze mną zwiazał ?

Gość zapytaj mamusi
albo tatusia,na pewno ci pomogą:)

Gość Dagmara-ppp99
mysle ze chodzi mu o to, bys zalozyla cos seksownego- gorset, podwiazki, kabaretki, szpilki i przejela inicjatywe. Taki bardziej wyuzdany seks... zebys przejela inicjatywe - zrobila mu dobrze ustami, potem na jezdzca... tak mniej czulosci.. wiesz co mam na mysli... :)

al on często kupował mi takie seksowne ubrana i kazał zakładać, seks oralny też nie jest jakims problemem, więc czego chce wiecej ?

Gość ja jestem tańcor Piróg
a on zoofilem, przeokropnym zboczeńcem.

mam duzo roznych gorsetów, kabaretek szpilek, jakies ozdoby, to wszystko juz było wydaje mi się, ze nie jestem klodą

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
może zapytaj swojego faceta czego on od Ciebie oczekuje

Gość Dagmara-ppp99
wiec powiedz zeby sprecyzowal swoje wymogi. bo skoro to wszystko juz bylo to sama nie wiem... Ty tez nie masz obowiazku wiedziec

wpisuję w google suczka to wyskakuja mi anonse albo wybierz imie dla yorka albo "Prostytutka? Puszczalska? Suczka?" chyba nie chce, żebym go zdradzała ? :P

Gość moze chodzi mu
o sex na pieska lub anal

Gość dywizjon 303
jako amator suczek, mogę jedynie przypuszczać, że on ma ochotę na coś w klimacie bdsm, może niekoniecznie od razu z porządnym laniem ale ostre rżnięcie i trochę poniewierania, pewnie mu się marzy :D

Gość wącham damskie majtki
JEMU CHODZI ZEBYS SIKALA I SRALA NA TRAWNIKU !!!!!!!!

Gość jemu chodzi o
to, żebys była uległa i wyuzdana, a jego traktowała jak swojego pana. Nie ma to nic wspólnego z sexem sado maso. On chce ostrego sexu opartego na dominacji z jego strony, zapewne jakies wulgaryzmy w łózku tez go kręca, tylko jeszcze o tym nie powiedział:)

Gość dziś pomarańczowa
No ja bym się zastanowiła, bo albo rzeczywiście chodzi o seks na pieska, albo o klimaty BDSM. Jeśli to drugie to możesz spróbować (jako strona uległa) ale jeśli cię to nie kręci to... źle to widzę skoro on twierdzi, że : "uprawiał ze mną taki seks, zeby nie zrobic mi przykrości, ale to jest silniejsze od niego" i inne rzeczy go nie biorą. Oczywiście można się nawzajem nagiąć do różnych rzeczy. Zrobić coś co lubi druga strona w zamian za co innego, co samemu się lubi, ale jeśli nie będzie choćby jednej rzeczy, która sprawi wam obojgu satysfakcję to to zawsze będzie trochę smutny związek. :(