Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfsfs

długoletnie kary więzienia są bezsensowne, powinna być kara śmierci

Polecane posty

Gość dfsdfsfs

jakbym miał spędzić więcej niż 5 lat w więzieniu to wolałbym karę śmierci. nie wiem kto wpadł na ten pomysł że kara śmierci jest niehumanitarna. trzymanie ludzi w tragicznych warunkach przez kilkanaście lat jest niehumanitarne.

Gość lili8426
hmmm wiesz kara smierci to najprostrze rozwiazanie, taki pedofil czy morderca, ktory dostanie np 10+ lat do odsiadki powinien odpokutowac w tym czasie za to co zrobil. i nie poprzez siedzenie w wiezieniu z kablowka, silownia i w ciepelku, tylko takie elementy powinny byc zsylane na ciezkie roboty do jakis obozow, zeby zarobili na siebie i zeby spotkala ich proporcjonalna kara za to co zrobili. ot takie jest moje zdanie pzdr

tragiczne warunki ? chyba nie w Polsce - bo z tego co wiem ,nawet stawka żywieniowa jest wieksza niż w szpitalu , ciepło , telewizory i cholera wie co jeszcze - to jakie to tragiczne warunki ?

Gość lili8426
piszesz ze sa trzymani w niehumanitarnych warunkach?? ojjj wcale nie jest im tak zle, zapewniam cie. Oczywiscie sa wyjatki ale nie przesadzaj, maja sie calkiem niezle i nic ich nie obchodzi, a z nas zdzieraja kase zeby oni mogli sobie siedziec w calkiem niezlych warunkach

Gość jeszcze tu kiknijcie przy
ja jestem za kara smierci!!!

na temat kary śmierci sie nie wypowiem , ale uwazam ,ze powinni ta chołotę pogonić do roboty m , choćby do odśnieżania , albo innej pracy ,zeby choć troche na siebie zarobili . Kiedyś jak ktoś sie tak narobił w takim ciezkim wiezieniu to miał wiekszą szansę na resacjolizację a teraz co ? posiedzi w cieple , pozna kolesi i " nowe metody " w pracy i dalesza kariera czeka ...