Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zwyczajna

On chce żebym była suczką

Polecane posty

Co to znaczy ? Chlopak powiedział mi wczoraj, że pragnie bym była jego suczką i własciwie nic innego w seksie go nie kręci, że seks do tej pory byl dla niego jakiś bylejaki i czasami się do tego zmuszał, że wie jak lubię czułe slówka i romantyczny nastrój, że uprawiał ze mną taki seks, zeby nie zrobic mi przykrości, ale to jest silniejsze od niego - jestesmy razem prawie rok i bardzo go kocham, chcę, zeby równiez czerpał satysfakcję z seksu, ale nie bardzo wiem o co chodzi z tą suczką. To co ja własciwie mam robic/jak wygladać ? Bo chyba nie chodzi o to, że mam chodzic na czworakach i szczekać raczej. Mamy sie spotkać jutro wieczorem a ja nie wiem co robić... Wiecie może o co chodzi i jak mam go zaspokoić ? Co zrobić etc ? On wie, że był moim pierwszym partnerem, więc wiedzial przecież ze nie bede miała nie wiadomo jakich umiejętności seksualnych, raczej zawsze był strona dominującą, więc po co sie ze mną zwiazał ?

Jak Ci to wytłumaczyć w kilku słowach?? Nie wiem. Jak Ci podam definicję to się przestraszysz. I co tu zrobić???

Gość Ty sie juz tym nie klopocz
jego glowa w tym, by Cie wszystkiego nauczyc ;)

Gość Piesekkk
Bedziesz skomleć ,zaszczekasz i powinno być okej ...

i jeszcze powiem, ze nie jedna by Ci zazdroscila :P

Gość cofe
moze on chce roznych pozycji , klepania cie , ciagniecia za włosy itd..?

On chce zebys chodzila na czworakach, zebys szczekala, zebys sie przytualala na czworaka do jego nóg, bedziesz chodzic na smyczy, obciagac jego penisa kiedy wielmoznemu panus ie tego zachce. Bedzie popuszczal na swoje buty, a ty bedziesz to zlizywala. Pozniej przyprowadzi kolegow i bedzie mial jazde, ale niekoneicznie dobrze to wyjdzie z psychika dla ciebie

"Ty sie juz tym nie klopocz jego glowa w tym, by Cie wszystkiego nauczyc " No w sumie z tym postem muszę się zgodzić. On powinien być Twoim nauczycielem, powinien Cię poprowadzić i wprowadzić w ten cudowny świat dominacji i uległości :) Jedyna moja rada-zanim cokolwiek zaczniecie-ustalcie słowo bezpieczeństwa.

ale my sypiamy w róznych pozycjach i jakiego znowu klepania ? w ogóle mozecie mi wyjasnic zamiast się ze mnie nasmiewać ? jestem mloda nie mam doswiadczenia on byl moim pierwszym partnerem

"On chce zebys chodzila na czworakach, zebys szczekala, zebys sie przytualala na czworaka do jego nóg, bedziesz chodzic na smyczy, obciagac jego penisa kiedy wielmoznemu panus ie tego zachce. Bedzie popuszczal na swoje buty, a ty bedziesz to zlizywala. Pozniej przyprowadzi kolegow i bedzie mial jazde, ale niekoneicznie dobrze to wyjdzie z psychika dla ciebie" no tak, czego ja sie spodziewałam na kafe wielkie dzieki :O

Autorka jest romantyczną kobietą, która rozkwita i podnieca się wśród czułych słówek. Wątpię by serce Jej drżało na komendę ssij suko .

Gość cofe
no klepania w sesie ze robicie to od tyłu i on kleopnie cie w tyłek i pociagnie za włosy powie cos sprosnego.. w jakich pozycjach sypiacie? bo moze ty nie znasz wielu?:D

Suczka i Pan-jedna z mozliwych relacji w BDSM BDSM to skrót pochodzący od angielskich słów BD-bonage & discipline-wiązanie i dyscyplina DS-domination & submission-dominacja i uległość SM-sadism & masochism-sadyzm i masochizm To taka sucha definicja. Generalnie chodzi o to, że on jest Twoim Panem, Ty jego suczką-jego własnością. On Tobą kieruje, kieruje Waszym seksem. Bicie i wiązanie może być elementem, ale nie musi, to już zależy od Was. Spektrum praktyk BDSMowych jest bardzo szerokie i każdy wybiera sobie to na co ma ochotę.

JaSie Podszywam przestań ją straszyć! bycie suką jest bardzo fajne, sprawdziłam na własnej skórze. a moja psychika ma się całkiem dobrze

Gość ludzie!!!!!!!!!
przeciez byc suczka to nie koniecznie BDSM!!! casem wystarcza klapsy, brzydkie slowa, glebokie gardlo, anala...ewentualnie jakies fajne wdzianka i ulglosc w lozku:)

wy teraz żartujecie ? wpisałam w google bdsm i jest tam rzeczywiscie o jakichś sukach ale to chore, nawet mnie nie straszcie, moze to chodzi o cos innego

Pewnie Twojemu chłopakowi chodzi o taka sukę, którą bierze na kolana szepcze jak kocha i smyra po główce.

a czy google tez by sobie jaja z Ciebie robilo? Zeby byc suczką, to trzeba miec do tego preferencje. Twoj facet uwielbia dominowac, wiec bedzie sie podniecal jak bedziesz spelniala jego najskrytsze fanmtazje, razem z bolem włacznie.

"przeciez byc suczka to nie koniecznie BDSM!!! casem wystarcza klapsy, brzydkie slowa, glebokie gardlo, anala...ewentualnie jakies fajne wdzianka i ulglosc w lozku" A czym jest BDSM? Czy klapsy, brzydkie słowa, głębokie gardło i anal to nie może być BDSM? BDSM to bardziej relacja między dwojgiem ludzi niż konkretne praktyki :o

No właśnie, bycie suką to stan umysłu. Się nie wyuczysz pewnych zachowań. ; ]

"razem z bolem włacznie. " Niekoniecznie z bólem, a już na pewno niekoniecznie z biciem.

Gość takija3_
Pierdolicie głupoty.. to że on chce jej jako suczki. to nie znaczy BDSM od razu.. @dziewczyna zwyczajna nie sluchaj pacanów! Zacznijcie od troche ostrzejszego seksu, kub sobie jakies sexy bardziej wyzywające wdzianko.., troche wulgarnych słów w czasie seksu. tekstów w stylu że uwielbiasz obciagać jego chuja, że ma cie wypierdolić aż ogłuchniesz itd.. Wg mnie koleś chce troche żebyś pazurki wyciągneła i był posłuszna z drugiej strony.. żebyś sama pchała się na niego, była trochę wulgarnie-aktywna w łóżku.. wypieła pupcie i powiedziała "zerźnij ją" itd.. Obciągnij mu jakby to była ostatnia rzecz jaką byś miała zrobić w życiu, łapczywie jakby to miało zaspokoić Twoje pragnienie.. Wyobraź sobie że jesteś kilka dni bez wody i nagle znajdujesz kran z wodą :) tak mu obciągnij! i przy tym wulgarnie mów jak ci dobrze!

ale co w tym strasznego? :P Jak Ci nie pasuje to jest jedno jedyne rozwiazanie - koniec zwiazku. Bo on takim seksem jak mieliscie do tej pory usatysfakcjonowany nie bedzie nigdy ;)

verita santa re wyobrazasz sobie, ze ja delikatnie przywizuje do lozka i mowi delikatnie takie sprosne sloweczka jak to nazwalas. Czyli jak ma to wygladac? nachyla sie do niej i mowi, ty moj kurwiszku, ty moja cipeczko..... bo ja tego nie widze. Uleglosc to uleglosc, bo to co ty tu napisalas, to przedtsawilas ale uleglosc mastera, a jak jest zaleznosc suka master, to nei ma czegos te\akiego, ze pan sie poniza przy suce. Jestes zabardzo romatyczna w tym wszystkim.

boze, z tym wiazaniem to on cos ma, bo juz kilka razy wyciagał jakies sznurki i próbował cos sugerować, ale ja nigdy nie chciałam, to dla mnie jakies takie dziwne, bo niby jak mielibysmy uprawiac seks ze zwiazanymi reękami ? i kiedys obrożę taką mi kupił, ale myslałam,ze to do ozdoby czy cos, bo w sumie duzo osób takie nosi jako bizuterie