Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KaR2111

odchudzam się codziennie od nowa...

Polecane posty

Gość KaR2111

już trzeci dzień..od rana do 17-stej jest dobrze..a potem wracam do domu, jem jakiś lekki obiad a potem siedzę i myślę..dalej jestem głodna..w końcu nie wytrzymuje i rzucam się na jedzenie. Nie umiem wytrwać. Moja dieta nie jest wcale restrykcyjna. Jak się zmotywować? codziennie sobie powtarzam, że jestem tłusta, że jak tak dalej pójdzie to nawet mój chłopak na mnie nie spojrzy..a potem przychodzi wieczór i żarcie..

Gość oco kurka jak te tak mam
kocham jeść, nawet jak głód nie doskiwiera to wpierdzielam. a na słwoo dieta burczy mi w brzuchu.... mam wielkiego brzuchala, aż płaczę, jak mi wypada znad spodni...

Gość foromamusia
kup sobie tabletko na odchudzanie i bedzie jadla i chudła

Gość foromamusia
polecam adipex

Gość jeszcze tu kiknijcie przy
taaa tabletki nie pomoga jak nie bedziesz cwiczyla i rozsadnie jadla sprobuj sobie deiete Dukana, tam nie masz prawa byc glodna moge Ci wyslac ksiazke na maila i przepisy

Gość zima hurra
kocham jedzenie, mniam. ale nigdy nie będę gruba, o nie!

Gość KaR2111
Ja ważę 60kg przy 160cm wzrostu. Wiem, że jestem pulchna ale nie umiem przestać jeść. Po prostu nie potrafię..

Gość e-tinkaa
się dzieje bo za malo i za edko jesz jec częściej napisz co jesz cale menu z dnia

Gość foromamusia
pomoga pomoga, ja jem normalnie i chudni bez zadnej dietu

Gość e-tinkaa
adipex to zakazane w pl swinstwo które oszukuje organizm jak przestaniesz to brac efekt jojo gotowy odchudzanie to zmiana nawyków a nie łykanie szkodliwych tabsów

Gość zima hurra
sory, ale trochę mi trudno to zrozumieć. chcesz schudnąć, ale nie przestajesz jeść. to dla mnie niezrozumiałe. jedz mniej i kwita. nie da się inaczej.

ja dziś zjadłam: 200g twarogu chudego z cukrem wielka bułka pszenna z masłęm pół bułki z masłem i dźemem truskawkowym bułka słodka z serem. 2 kawy z mlekiem i ze słodzikiem 6 ciastek ttypu kokosoanka.

Gość e-tinkaa
za duzo buły ogranicz pieczywo np 2 kromki na sniadanie tylko razowe a co z obiadem nie jadłaś??

o matko i corko!!!

Gość KaR2111
nie mogę stosować Dukana bo nie jem w ogóle mięsa a na samych rybach ciężko wytrzymać stosuję dietę 1000kalorii, jem właściwie wszystko oprócz fast foodów, słodyczy, słodkich napojów itp. rano zjadłam jogurt, potem kromkę chleba razowego z jajkiem, przed chwilą miskę zupy jarzynowej. Jak wrócę do domu to mam w planach zjeść miseczkę makaronu pełnoziarnistego z warzywami no i potem coś jeszcze małego, nie wiem..wiem za to, że nie wytrzymam na pewno

Gość przerazonaaaaaaaaaa
Ja tez nie lubie diet... tez lubie jesc. Ale przeszlam na diete DUKANA i dosyc ze nie chodz glodna bo ciagle jem... to juz schudlam 6 kilo ( 3 tygodnie ) takze polecam i musisz byc wytrwala bo bedzie tylko gorzej jak bedziesz jesc zwlaszcza wieczorami.... a na tej diecie mozesz nawet podjadac w nocy byle to co jest dozwolone :) Powodzenia

jak jesz nabial i ryby to na Dukanie dasz rade, potem dojda warzywa

Gość przerazonaaaaaaaaaa
to jak nie mozesz miesia to ogranicz przedewszystkim weglowodany a jedz wiecej bialka w innych postaciach.. jajka sery, niekoniecznie mieso

autorko, a zadałaś sobie pytanie dlaczego rzucasz sie na jedzenie wieczorem? z głodu? ze zmutku? z nudów, z przyzwyczajenia? j awiem - za dużo bułek, same węglowodany i milion kalorii...

Gość e-tinkaa
jedz jajka chuda wedline duszone warzywa

Gość e-tinkaa
o co kurka..... jakbys jadła obiad np ryż brazowy ?kasza mięsko na oliwie to byś jadła mniej kcl niż te buły

wstyd mi przed samą sobą. macie racje - muszę panować nad bułkami... może je rzucić. Dla mnie dukan wydaje sie ok, kiedys próbowałam - wytrzymałam jeden dzień, jakoś... słabo sie czułam, ale głodna nie byłam... Dzięki dziwczyny!

Gość KaR2111
ja nie jem białego pieczywa, mylicie mnie z inną dziewczyną - oco kurka jak te tak mam Dukan mi nie odpowiada bo właśnie nie jem mięsa, ryby jem ale rzadko a nabiał to już w ogóle..tylko jak nic innego nie ma. Jem nawet jak nie jestem głodna. Zapycham się czym się da, nie wiem dlaczego