Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mawella

czy wypelni sie tajemnica fatmiska? wejdzcie

Polecane posty

Gość mawella

moja siostra jest w zakonie. nie chce tu sie o tym rozpisywac, jest to zakon zamkniety, widuje sie z nia raz na miesiac. nie jest to zadna sekta, powazny zakon jeden z wazniejszych w polsce. moja siostra nie jest chora umyslowo, oblakana, szalona. normalna, zwykla mila dziewczyna. przejdzmy do rzeczy . na ostatnim naszym spotkaniu, powiedziala mi cos co mnie zmartwilo. one tam sie tylko modla, ciagle modlitwa, dostaja listy z calego swiata by sie modlic za kogos. a wiec - dala mi swiece. i powiedziala ze wedlug tajemnicy fatimskiej, w niedlugim czasie nastanie ciemnosc, ze przewiduja to na 2012 -2013 rok. ze bedzie to trwac moze ok 3 dni? ze slonca nie bedzie, by wtedy nie wwychodzic z domu, zaslonic okna zaslonami, i zapalic ta swiece. kazala sie modlic codziennie jeden dziesiatek rozanca, najlepiej cally. szukam czegos w tej przepowiedni, cala wersje ma tylko kosciol, wiec znalazlam tylko tyle ze nastana dni ciemne. czy ktos cos wie wiecej na ten temat? te wszystkie tsunami i wojny sie sprawdzily, wiec co o tym myslec?

Gość wrednamalpa
stwierdzam że siostra jest jednak obłąkana

Gość jghilhgf
nie wejdziemy

Gość mawella
nie nie jest. nie tylko ona tak mowi, ostatnio nawet w kosciele ksiadz na kazaaniu '' koniec jest bliski'' tak ni stad ni zowad. nie wiem sama co o tym myslec, wszystko sklada mi sie w calosc. dlaczego kosciol o tym nie mowi? dlaczego ukrywaja tresc calej tajemnicy?

Gość ..NATALA..
BEZDURY!!!!!!!!!!!!!!!!!nie siej fermentu.

Gość mawella
zapraszam ludzi na poziomie do normalnej dyskusji. czy powiedzialam ze w to wierze? pytam czy wie ktos cos jeszcze na ten temat.

Gość mawella
up

Gość andrea55
PIERWSZY RAZ O TYM SŁYSZĘ I NIE BARDZO W TO WIERZĘ..... ale w każdej plotce jest jakaś prawda!!!

twoja siostra jest jedynie dowodem na to,że kobiety pozbawione chłopa i współżycia, bzikują na maksa. Siostra Faustyna jest tego świętym przykładem.

Gość mawella
moja siostra nie ma bzika. zrozumcie jedno, ona tego nie wyymyslila. wsluchajcie sie czasem w kazania, bo ja tak ostatnio robie, i za kazdym razem slysze cos dziwnego. ok zostawmy to. o co chodzi z ''ciemnymi dniami'' w przepowiedni?

Gość andrea55
cz może ma nastąpić koniec świata?

Gość mawella
szczerze? placze mi sie wszystko. tez tak myslalam, wiec o co chodzi? kurde, w te tajemnice fatimskie wierze, wierze ze tym dzieciom sie ukazala. ale co dalejj? siedze i mysle. mam strasznie watpliwosci co do mojej wiary, i tak jakos polemizuje hehe:)

Gość mawella
czasem mam wrazenie ze Kosciol to ukrywa, bo jest tam cos strasznego, kara. ale czy matka boska uzywalaby slowa kara? bylaby niemila? kurde. miesza mi sie wszystko

Gość andrea55
przepowiednia mówiła że nadejdzie ciemność,,, a z nią koniec świata ...ale nie wiedziałam że tak szybko

Gość mawella
jedno wam mooge powiedziec, jest to kosciol podlaczony do czestochowy. moja siostra nie jest i nie byla wariatka, jest zwariowana, ale w pozytywnym slowa znaczeniu. kiedys dyskoteki, chlopaki studia. wybrala takie zycie, bo chciala. ale na pewno nie jest oblakana.. komentujcie to co napisalam, bez domyslow ze moja siostra ma cos z glowa.

Gość mawella
ona prosila zeby mowic sobie 10tek rozanca. i bede mowic. i zeby miec ta swiece w domu. tam w tej przepowiedni doczytalam sie , ze zjawiska przyrodnicze, dadza znak, ostrzezenie, ze ludzie maja sie zmienic. moze to wlasnie to? ze slonce nie bedzie wschodzic? wiem ze przed jakas wojna w kanadzie itd widoczna byla zorza polarna.

Gość dfhfgthd
ja tez sie boje... ale mysle,że nie będzie konca swiata,moze to bedzie cos w stylu "zaćmienia"

Gość mawella
''Dni ciemne i straszne zbliżają się. Ludzkość otoczona jest gęstą mgłą licznych i ciężkich grzechów rozlanych po całej ziemi. Dziś więcej niż kiedykolwiek ludzie opierają się na wezwaniu nieba, bluźnią Bogu żyją w błocie. Spójrz córko, moje serce przywalone cierniami grzechów, twarz moja zniekształcona bólem, a oczy moje pełne łez. ''

Gość mawella
znalazlam! czytajcie! czyli jednak tego nie wymyslila! Co należy czynić, gdy się to stanie? W domu przygotować mały ołtarzyk, na nim postawić krzyż i figurę Matki Bożej, być w domu, uklęknąć i przepraszać Boga za grzechy, odmówić wierzę w Boga Ojca i Różaniec i po każdej dziesiątce dodać : ,, O! Mój Jezu, przebacz nam nasze grzechy, zachowaj nas od ognia piekielnego i zaprowadź wszystkie dusze do nieba i pomóż tym, które najbardziej potrzebują Twojego Miłosierdzia. Jezu ufam Tobie!". Dom powinien być zamknięty i nikogo obcego nie wpuścić do domu. Drzwi i okna mają być zamknięte, z nikim nie rozmawiać, tylko się modlić. Zapalić poświęconą świecę, która ma się palić przez trzy dni, bo innego światła nie będzie w tym czasie.

Gość andrea55
tak ja to skądś znam...nadejdzie ciemność i rozstąpi się ziemia dla ludzi grzesznych ...dobrzy zostaną którzy będą budować nowy świat... tak mówiła moja babcia

Gość mawella
uuf, ty tez znalazlas. az mi serce stanelo...

Gość mawella
przeczytajcie to dokladnie... Nie wychodzić z domu pod żadnym pretekstem, aż się wszystko unormuje. Mieć przynajmniej trzy świece w domu, woskowe. Po odmówieniu Różańca dodać słowa : ,,Dziewico Maryjo strzeż nas, kochamy Cię, zbaw nas i świat." Trzeba mieć w domu wodę święconą i nią pokropić dom, zwłaszcza drzwi i okna. Ci, którzy uwierzą moimi słowom i rozpowszechnią je, nie potrzebują bać się niczego. Mów o tym innym, póki czas. Ci, którzy będą milczeć o tym, będą odpowiedzialni za tych, którzy nie zostali poinformowani i zginęli. Trzeba pamiętać, że Bóg jest nieskończenie miłosierny i Jego słowa upomnienia nie należy uważać jako zagrożenie, lecz jako ojcowskie upomnienie".

Gość dfhfgthd
tam jest mowa,że to będzie wojna nuklearna:( nawet taki tekst jest: CO NAS CZEKA? Wszędzie będzie się rozmawiało o POKOJU,, ale kara nadejdzie. CZŁOWIEK O BARDZO WYSOKIEGO STANU BĘDZIE ZABIJAŁ I TO SPROWOKUJE WOJNĘ. POTĘŻNA ARMIA ZDOMINUJE CAŁĄ EUROPĘ I WTEDY ROZPOCZNIE SIĘ WOJNA NUKLEARNA. Ta wojna zniszczy wszystko; ciemność ogarnie nas na 72 godziny (3 dni) i jedna trzecia ludzkości która przetrwa ten mrok i ofiarę, zacznie żyć w nowej erze, oni będą dobrymi ludźmi.

w Biblii, jeszcze było żeby zabić baranka i pomazać krwią drzwi, żeby Anioł Śmierci ominął ten dom. Chłopa jej trzeba a nie modłów, to jej ten szał minie.

Gość mawella
kurde, to ja juz glupieje.

Gość mawella
jszcze powiedz ze przeczytala to w internecie, i ze tak o klapie bez sensu? dla twojej wiadomosci, niektorzy panuja nad swoim popedem.

Gość dfhfgthd
chwila, chwila. Przeciez to logiczne,ze Kościół az tak o tym nie mówi, bo jedni silai by panike, a inni by sie wysmiewali. to będzie próba wiary. Za duzo zła jest na świecie.