Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojasamoocenajuzniezyje

Czy mogę tu wstawić fotki i poprosić o SZCZERE opinie?

Polecane posty

Wiem , że to głupie że ja porównuje sie do niej bo w końcu ona to wielka fotomodelka miała trylion publikacji i chlopcy sie spuszczają na mysl o niej a ja jestem zwyczajna a nawet moze brzydka, ale czego mi brak? (chodzi mi o to ,że mój ex sie w niej zakochał, bylismy razem 1,5 roku) a ludzie którzy mnie znają mówią, że ja jestem ładniejsza a ona jak sie skaleczy to pewnie krwawi krzemem...ale chyba mówią tak żeby mnie dowartosciowac? :(

Gość jaa.25
ona miała 8 trylionów, zapamiętaj to sobie

Gość sskoks
Ale to ty czy ta modelka?

oczywiscie wstawiłam tu fotke na której ona wyszla w miare kiepsko a ja w miare dobrze jak na mnie... ona ma mnóstwo fotek w sieci...jest naprawdę piękna, a znajomi mówią że jest sztuczna, taka odlana z formy i ma dobrze zrobione fotki po prostu , a że ja jestem lepsza ale mówią tak by mnie pocieszyc a ja mam jeszcze większego doła... moze obiektywnie ktoś powie?

na pierwszej fotce ona , to w ogole jest fotka którą mój ex wrzucił na facebooka na głowną jak jeszcze bylismy razem :) chciał poszpanować przed kolegami....

Gość gdzie znajde
ja pierdole ale masz problemy jestes ladna i widocznie nie jestes warta faceta ktory cie rzucil, to tyle

ja tez mialam szanse miec sesje zdjeciowe z roznymi modelami , moglabym wstawic na fb , ale nie robilam tego bo on sie liczył :( glupi chhhhhhuj ;( a on sie zakochał w tej solarze...

Zakochania nie mierzy sie wygladem. Wiec albo sie zakochal serio, czyli dziewczyna ma w sobie cos fajnego, fajniejszego od Ciebie. Natomiast jezeli zostawil Cie dla niej z powodu wygladu to na pewno nie jest zakochanie, a facet w takim wypadku to głoopi fioot. 🖐️

nie zostawił mnie. po prostu podniecal się sesją z nią, przezywał to jakby miał sie spotkac z Bogiem, a pozneij wstawił to na FB , więc go rzuciłam. mówił że nie zakochał sie w niej , ale mimo wszystko poczułam sięjak smiec że to nią się zachwyca nie mną:(

Gość pelikany łykają łykają
to jest chłopak matoły:D:D:D:D:D:D:D:D

chcialabym byc piekna, zrobić kariere w fotomodelingu i żeby on skisł z żalu, że mnie nie doceniał...albo odbic jej faceta o ile ma jakiegos :(

Gość Grzegorz Kleszcz
jesteś od niej o niebo ładniejsza ale Twoja fotka nie jest najlepsza - ta mina .... ale jeśli chodzi o wygląd to tamta może Ci buty pastować

podobają mi się, ale wiem co to jest lojalność... chyba nie jest tym by trąbić dookoła o tym że podoba mi sie ktos inny, mozna poadac o tym z kumplem , ale nie publicznie bedac z kims mówić że "poatrzcie jaka laska' o innej ...chyba, to nielogiczne?

Gość jyjrkyfk,udgsdggsdgd
ale ty jestes piedolnięta.. chyba że masz góra 15 lat to jeszcze zrozumiem..

nie pouczaj mnie , nie mam zamiaru do ksiązek. to że jestem brzydka nie znaczy , ze muszę zakuwać... :( http://plfoto.com/zdjecia_new2/1867897.jpg to ona... ja pierdole.......... wiecie co? teraz mam odczucie, że każdy facet który nawet bedzie wielce mnie kochał zakocha sie w takiej flądrze (sorry że tak móie , to ne jej wina że matka natura jej dała a mi nie...()

Gość Matka natura to dała jej
ciasną dupe by zarabiała nią na operacje plastyczne. Nie widzisz ,że to nie natura ? :O

chodziło mi o to byście napisali , że jest piękna ale wygląda na niesympatyczną np. :( wiadomo że kazdy facet podnieca sie laską z CKM ale mógłby kochac i szanowac swoją :( ale tu ludzie bez serca na kafeterii :( mam też problem taki, że nie mogę utyć, ta panna ma pełne uda, a ja co? mam dziure miedzy udami............ ;(