dofiii 0 Napisano Grudzień 2, 2010 mojego brata, który był widocznie za dobry(tzw.ciepła klucha) wysiudała moja pseudo szwagierka. Nie byli małżeństwem, choć żyli 10 lat ze sobą i urodził im się syn.Ona ma jeszcze córkę z pierwszego związku.Pewnego dnia ograbiła go z majątku, wprowadziła się do innego mieszkania z nowym kochankiem na marginesie jemu też rozwaliła małżeństwo z 2 dzieci. Mojemu bratu teraz zabrania widzenia z Jego własnym synem a córce którą wychowywał i która go również uwielbia powiedziała w kłótni po 13 latach Jej niewiedzy, ze nie jest to Jej tata i ma sie nie wtrącać. Brat jest dobrym życzliwym i pracowitym człowiekiem. Co można zrobić takiej francy jaka ona jest? Jest jedynie ładna i łapie facetów na swoja urodę.Brat też sie dał omotać. Na rozprawie pierwszej w sadzie o widzenia syna powiedziała, że brat choruje psychicznie(oczywiście)absurd i odroczyli sprawę, co można zrobić aby się z taką francą poradzić, ona nie ma skrupułów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach