Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalalmdmsdks

czy ja przesadzam?

Polecane posty

Gość kalalmdmsdks

jestesmy razem prawie 6 lat planujemy zareczyny. Problem w tym ze on nieustannie słucha mamusi to co ona powie jest najważniejsze, ja zawsze jestem na 2 miejscu. Kocham ale czy warto? jestem załamana

Nie warto. Ty wychodzisz nie za niego, tylko za zestaw synek-mamusia. Nieudane małżeństwo gratis.

Gość ruda lisicca
nie warto.Stara dzdzownica zawsze bedzie pierwsza,Z nia nigdy nie wygrasz. Kopnij chwasta poki czas,

Gość kalalmdmsdks
on zawsze mówi ze po ślubie wszystko sie zmieni, że przeciez tylko jego rodzice mają i że to mi nigdy nic nie pasuje, mamy np cos zaplanowane a on to odwołuje bo mamusi się zakupy zamarzyły

Gość kalalmdmsdks
Jak zostawić kogos kogo się kocha?

Gość nudy panie
mój mąż też był za mamusią (wredną jędzą) ale jak się wyprowadziliśmy daaaaaleeeeko od niej to przejrzał na oczy także nie ma co skreślać od razu

Gość kalalmdmsdks
nudy panie Jak to wytrzymałaś? Mnie boli to, że dla niego mama jest wazniejsza niż moje uczucia..

Gość nudy panie
jakoś wytrzymałam, chyba miłość mi w tym pomogła :) teraz mamy święty spokój bo jej macki tak daleko nie sięgają ale powiem Ci że ona mnie nie lubi odkąd on przestał się jej słuchać, stwierdziła że to mój wpływ na niego że on się już nie słucha mamusi (33 letni facet) najważniejsze że jestem od niej uwolniona, a że mnie nie lubi to mam to gdzieś :)

skoro zdecydujesz sie na taki zwiazek to uswiadom sobie, ze moze tak byc przez kolejne 20 - 30 lat jesli zgodzasz sie na to, w pelni swiadoma to nie mozesz miec do niego pretensji a jesli cie to meczy to uciekaj, bo nie kazdy facet stawia swoja mame na piedestale jesli jeszcze jego mama wykorzystuje swoja sile nad nim to to bedzie zawsze chore

Gość kalalmdmsdks
nudy panie Ja tak bardzo jej nienawidze przez to, że miesza w naszym zwiazku. Nie raz mu mówiła jaka to ja jestem zła, ale jak trzeba jej cos załatwiać to potrafi być milutka i mnie zachwalać.

Gość kalalmdmsdks
yeez Kocham go ale cos mi mówi że nam się nie uda, ze ja dłużej tego nie zniosę. Tylko jak znaleźć siłe by się rozstać jak znieść samotnosc i brak ukochanej osoby przy boku:(

Gość gonzoooo
uciekaj dziewczyno gdzie pieprz rośnie