Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baby88

Zdradzam...

Polecane posty

Gość baby88

Hej kobietki... Od pewnego czasu zdradzam swojego faceta. jestem z nim od 4 lat ale on nie jest już taki jak dawniej... Moja zdanie się nie liczy, to co myślę co mówię... Nie dba o mnie. Kocham go ale czuje ze sie oddalamy... A facet z ktorym go zdradzam jest starczy ode mnie ponad 10 lat ma zonę i dziecko... Ale ostatnio przebywamy ze soba bardzo duzo czasu i strasznie zblizylismy sie do siebie. jeszcze nie uprawialismy seksu ale czuje ze to sie niedlugo stanie jak tak dalej bedzie. oboje tego chcemy, wiemy na czym stoimy, nikt z naszego otoczenia o nas nie wie. spotykamy sie w oddalonych miejscach aby nikt nas nie mogl poznac... Dodam jeszcze ze w nim mam to, czego nie mam u swojego obecnego faceta... od o mnie dba, jest zapatrzony we mnie i rozumie mnie jak nikt inny... dla niego to tez jest taki pierwszy raz kiedy moze zdradzic... I jeszcze jedno... Dziewictwo stracilam wlasnie z moim obecnym partnerem, on mial wczesniej inne a ja nie... I strasznie chcialabym zobaczyc jak to jest z innym...

Gość mnbvbnm,nbb
Ty dziwo ;)

Gość nudy panie
to się nazywa kurestwo on żonaty, Ty zajęta

Gość jakiego ma penisa
baby88 pokazywał Ci?

Gość baby88
w weekend mamy mieć pierwszy piss :P :)

Gość ghjk
fajnie jest bo nie łacza cie z nim problemy, a pewnie jest zwykla swinia, ktora ma cie ochote bzyknoc!!!!!!! bzyknij sie zeszmac sie niech zostanie zaciekawion a twoja rzadza:)Gwarantuje ci ze przeleci ci e pare razy i zostawi!!!!!!cyba nie myslisz z e zostawi zon a i dzieciory dla ciebie??

Jeżeli 88 to twój rocznik, to mam tylko jedno pytanie: A gdzie w tym czasie byli rodzice ?

jeśli chcesz zdradzać to znajdź sobie wolnego faceta nie rozwalaj rodziny, z drugiej strony jeśli znajdziesz wolnego nie masz takiej pewności, że cię nie wyda przed twoim facetem bo taki nie ma nic do stracenia, a przy tym z którym się spotykasz raczej możesz mieć pewność że będzie trzymał język za zębami bo może stracić rodzinę, tak czy inaczej co nie zrobisz będzie źle :p

Gość baby88
ktoś tu się podszydził pode mnie. dzisiaj sie spotkalismy i bylo naprawde milo. i mam nadzieje ze to bedzie tylko miedzy nami. dodam jeszcze ze pracujemy ze sobą. widzimy sie nie codziennie ale raz na tydzien w pracy

do Master111 ło matko faktycznie nie pomyślałam, że to może być rocznik :) autorki jeśli tak to dobra jesteś co będzie za kilka lat :)

Gość baby88
Ja wiem ze kazdy ma prawo mnie ocenić, ale nikt i tak nie zrozumie mnie do konca jak to jest. u mnie w zwiazku jest juz rutyna. probowalam jakos to naprawic, zeby mnie znowu zauwazyl ale nic to nie dalo. nie wiem juz czy to jest tylko przywiazanie... :( A z tym z ktorym sie spotykam jest cos innego. on jest po prostu dzentelmenem ktory wie co kobieta oczekuje od faceta. rozumie mnie. znamy sie juz dluuugo ale spotykami za plecami krotko i wiem ze z jego strony nigdy to nie wyplynie poza nas....

Gość baby88
to moj rocznik ale ja lubie seks :P

Gość tylko nie zachodź w ciążę
bo jedna dzifka już drugą dzifkę urodziła to może powstrzymaj to pasmo złego:D

Gość baby88-autorka
musialam dopisac do nicka autorka bo ktos ma taki sam nick. on jest ode mnie starszy o 11 lat... i nie mowcie mi ze to patologia bo miedzy moimi rodzicami jest 10 lat roznicy.

ha ha ha leżę i kwiczę :) prawdziwy dżentelmen który zdradza żonę do prawdy prawdziwy dżentelmen, prawdziwy unikat

Gość pomaranczowsza
twoj chlopak to jeszcze dzieciak. ty zreszta tez. ten drugi facet natomiast traktuje cie po doroslemu i ci sie to podoba. poniewaz z nim pracujesz, sa marne szanse (niestety) na przerwanie waszego randkowania. jeszcze sie nie przespaliscie, jeszcze jest szansa, ze on nie zniszczy swojej zony, rodziny. a ty powinnas rozstac sie ze swoim chlopakiem. ulozyc sobie samodzielne zycie i poznac kogos nowego, kto bedzie ci pasowal i nie bedzie zwiazany z inna kobieta. twoj facet z pracy pewnie przezywa kryzys lub nude w malzenstwie i zamiast to naprawic szuka sobie powierniczki z mlodej, neidoswiadczonej zyciowo dziewczynie.

Gość baby88-autorka
Tylko n ie obrazaj moich rodzicow bo oni akurat sa strasznie szczesliwa i kochajaca sie rodziną. i roznica wieku sie dla nich nie liczy. z reszta dla mnie tez nie miedzy moim chlopakiem a mnia jest 6 lat

Gość baby88-autorka
powiem tak, to ze jest zonaty to tylko i wylacznie ze zostal zmuszony do tego przez swoja obecną zone. po prostu pojawilo sie dziecko. znam sie z jego zona i widze jak sie nawzajem traktują. ich laczy tylko to dziecko...

Gość reyrtyrty
temat dobry dla tych wszystkich co chca tylko dziewice za zone,powodzenia

Gość a no wlasnie
wiekszosc szu-ka sobie dziewic ,a tutaj mamy wlasnie dowod na to jak bedzie wygladal zwiazek z taka dziewica,bedzie wlasnie"ciekawe jak to jest z innym"trzeba bylo sie naruchac przedtem to bys teraz faceta nie zdradzala

Gość baby88-autorka
Kurcze, piszecie o kurestwie a ja sie jeszcze z nim nie przespałam!!! To jest temat o mnie a nie o moich bliskich. z moim facetem spalam chyba z miesiac temu a widzimy sie bardzo czesto. on tez nie jest swiety... i tez nie wiem czy ma kogos na boku... i pewnie nigdy sie tego nie dowiem...

Gość baby88-autorka
kiedys nawet nie przyszlo mi do glowy aby zdradzac swojego faceta... ale kiedy nie jestes doceniany to w koncu pragniesz czegos nowego.

Gość baby88-autorka
No i dalej nie wiem co mam robić...nie chce stracic i tego i tego... :(

Gość baby88-autorka
:(

Gość baby88-autorka
wiecie z tych waszych opini to tylko jeszcze bardziej chce sie z nim spotkac... i jak tak dalej pojdzie to wyladujemy w lozku...