Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ankieterZkozieJwólki

ankieta zachowań konsumenckich Kafeterian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ankieterZkozieJwólki

prosze o odpowiedzi wiek : płeć: miejsce zamieszkania(wieś/misato/ duze miasto wojewódzkie/ zagranica): od ile lat na kafeterii : ____________________- ulubiony portal internetowy: mój telefon (marka) : Mój sprzet agd: - lodówka - pralka Mój TV : moja pasta do zebów: mój szampon do włosów: czy uzywam luksusowych produktów: tak/nie jesli tak podaj marki: mój srodek lokomocji : jesli mam samochód - jaka marka: ulubione marki odziewoze: ulubione buty: ______________ czy korzystam z serwisów społecznosciowych: jesli tak , jakich: czy korzystam z serwisów randkowych: sposób spedzania czasu: czy uczesczam do teatru, jesli tak jak czesto czy uczesczam do kina, jesli tak , jak czesto : czy uczeszczam do klubów, dyskotek, koncerty rockowe: czy jestem osobą wierzącą : wyznanie : czy jestem osoba praktykująca: mój stan cywilny: czy posiadam dzieci: czy posiadam przyjacioł: jak czesto sie z nimi spotykam: czy mógłbym obyć sie bez kafeterii? czy czytam rekalmy na stronie interentowej kafeterii: -------- wypełniamy :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować