Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska1234

Jak Wy mężczyzni wytrzymujecie z nami kobietami??

Polecane posty

Gość ciekawska1234

zastanawia mnie to jak to jest być mężczyzną znoszącym nasze fochy? Jak sobie z tym radzicie? Pytam bo jestem pod wrażeniem cierpliwości Mojego faceta w stosunku do mnie... Co czujecie gdy "boli nas glowa" w najmniej właściwym momencie?? Gdy jesteśmy obrażone Bóg jeden wie za co i pełne pretensji że nei wiecie o co nam chodzi skoro to oczywiste. Na pytanie "skarbie o co chodzi?" odpowiadamy " o nic" wściekłe że nie czytacie nam w myslach... podziwiam!! ja sama nie wytrzymałabym z taką drugą mną ani chwili:) Jednoczesnie chce wiedzieć co lubicie w Nas bo przecież musi coś byc skoro wytrzymujecie to wszystko, musi się wam to opłacać:)

Gość stasiek uważaj bo ręka też
kiedyś może odmówić.

Gość ciekawska1234
staszek jesli nie jestes w temacie nie udzielaj się proszę

wytrzymujemy bo wiemy jak działa taki guziczek nazywany uczenie clitoris, wystarczy zrobić z niego użytek i każda nawet najgorsza zołza, przeistacza się w miłą , słodką, kobietkę .....

Gość ciekawska1234
Mintaja znaczna większość, czasem nawet nie zdają sobie z tego sprawy absolutnie nie chce obrażać tutaj nikogo, kobiet, siebie, po prostu trzeba przyznać że jesteśmy skomplikowane.

Gość izia87
ja tez jestem troche zołzowata ale mojego to chyba przyciaga,może dla tego że jego była nie miała własnego zdania i jak by jej kazał wylizać gówno z ulicy to by to zrobiła a tu sie role odwróciły:)

Gość ciekawska1234
tez jestem zołzowata mój były tez nie dał sobie w kasze dmuchać, działo się wiele podczas kłótni ale za to sex na pogodzenie był swietny:) teraz jestem z kims kto praktycznie zawsze mi ustępuje, to ja nosze spodnie czasem jest nudno, ale on jest z tych co to lubia takie kobiety a mi to pasuje bo lubie rządzić:)

Gość ciekawska1234
Jesli Tobie to nie wychodzi to Twoja sprawa...siostro...

Gość hmmmmnoooo
ciekawska jestem chyba taka sama zołza jak Ty:D i tez spotykam sie z kims kto to wytrzymuje (nie wiem jakim cudem - to chyba milosc:P) ech.. wspolczuje mu :D

Gość Cytronon
Na szczęście z moją kobietą nie ma takich problemów. Nigdy ;-) Po pierwsze, jest dojrzała emocjonalnie i nie ma fochów. Po drugie, nie traktuje bólu głowy jako wymówki od czegokolwiek. Zawsze komunikuje, co jej się nie podoba. Tak więc nie wiem, czemu Twój facet z Tobą wytrzymuje. Nie mam też pojęcia, co mu się w Tobie podoba. Mi w mojej podoba się "niefochaty" charakter, specyficzna uroda i to, że prócz partnerki / kochanki mam w niej najlepszego w świecie przyjaciela o podobnych upodobaniach. Jesli czujesz, że zachowujesz się nie tak w stosunku do partnera zmień to, i on może kiedyś stracić cierpliwość.

Gość ciekawska1234
no ja mam nadzieje że nie kieruje nimi strach;)

Gość hmmmmnoooo
strach?:P

po 20-tu latach małżeństwa, to wiem juz wszystko.... i mało mnie zaskoczy.....gdyby tak dobrze było po seksie na pogodzenie, tobyś była z tym facetem.......

Gość ciekawska1234
hola hola nie zawsze taka jestem:) nie każde zagranie które podałam jako przykład jest wykorzystywane w moim przypadku. Podałam je bo sa najpopularniejsze. cytronon: to fantastycznie, trafiła Ci się perła:)