Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka181089

witam:)

Polecane posty

Gość kasienka181089

mam takie nietypowe pytanie,tak jak wszyscy chyba:)a więc bardzo chce mieć dziecko i mój narzeczony też,tylko problem jest w tym,że my od zawsze kochamy sie metodą stosunku przerywanego i teraz mój narzeczony ma problem z tym,żeby skończyc we mnie.Podczas ostatniego stosunku (odbył sie w dni płodne) mój chłopak wprawdzie skonczył na zewnatrz,ale troche nasienia zostało na "wejściu do pochwy" i chciałabym wiedzieć czy w ten sposób plemniki mogą dostać się do środka pochwy i czy może dojść do zapłodnienia:)...oraz chciałabym dowiedzieć się w jaki sposób mój narzeczony może przełamać się i skończyć we mnie:)bardzo prosze o szybka odpowiedź i z góry dziekuje:D

Gość Mania_20
przełamie sie wtedy kiedy bedzie chcial miec dziecko watpie abys zaszła w ciaze

Gość kasienka181089
no właśnie o to chodzi,że on bardzo chce mieć dziecko i nawet zasięgaliśmy porady znajomego psychologa i powiedział że przez to że przez 4 lata uprawialiśmy seks przerywany to on teraz nie może skończyć we mnie....ja widze jak jeso to męczy....i naprawde on chce mieć dziecko bo to on mnie na nie namówił...

Gość Mania_20
gdy by chcial kochana to by skonczyl .

Gość kasienka181089
czytałam raz o takim problemie i dlatego wiem że nie jesteśmy pierwszą parą która ma taki problem....

jak mozna namowic kogos na dziecko? jesli by chcial to by skonczył w tobie ale widac ze niechce dziecka albo z niego jakis gej.

Gość Mania_20
moze twoj partner potrzebuje wiecej czasu...daj mu go tyle ile potrzebuje moze tez cześciej z nim o tym rozmawiaj o dziecku

Gość kasienka181089
mania20......może masz racje że on potrzebuje czasu....sama już nie wiem co robić....zależe mi na zajściu w ciąże...ja go nie zmuszam do niczego czego on by nie chciał....znam go bardzo dobrze bo jesteśmy ze sobą sporo czasu i potrafie wyczuć kiedy on coś chce a kiedy nie chce...a myślałam że skoro oboje chcemy dziecka to bardzo szybko zajde w ciąże:(

Gość Mania_20
właśnie tak kochana myśle ze twoj partner potrzebuje czasu ale duzo z nim na ten temat rozmawiaj