Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakajaka

Boje sie tak bardzo:(:(((((

Polecane posty

dzis bylam na wizycie u mojej ginekolog i powiedzialam ze bola mnie piersi a ona je zbadala i dala skierowanie na USG bo wyczuwa jakis guzek:( tak bardzo sie boje:(

Gość i co to będzie:(
moja koleżanka też miała taką sytuację. Tyle że u niej w rodzinie, często wystepował rak piersi u kobiet. ale zrobiła badania i wszystko było ok, po prostu coś tam jej się zrobiło, ale po czasie samo znikło. więc głowa do góry

Gość takajedna89
To pewnie cysta, nie martw się!

Gość trzydziechaaaaaaaaaaa
albo włókniak,ja tak miałam,najważniejsze,że cię boli,to znaczy że nic groźnego,nie martw się dostaniesz leki na wchłonięcie i po sprawie!ja też umierałam ze strachu,nie spałam po nocach,lekarz powiedział,że guz gdy nie boli,nie przemieszcza się,jest zwarty i twardy to wtedy jest coś groźniejszego,

Gość kamilllllla
Nie martw się, ja w poniedziałek też coś wyczułam, wpadłam w histerię, we wtorek byłam u onkologa, który mnie wymacał i stwierdził że na 99% to zmiany hormonalne, nic strasznego, ale na wszelki wypadek wyśle mnie na USG. Wczoraj byłam na USG i rzeczywiście okazało się, że żadnego guza nie ma,jedynie zgrubienia na tle hormonalnym. A też panikowałam, bo moja babcia miała raka piersi.Trzymaj się, na pewno wszystko będzie dobrze. 🌼

tak myslisz ze to nic groznego? kurde wyc mi sie chce a w domu nie chce nic mowic:( a USG mam dopiero 13 wiec chyba sie tylko isc powiesic do tego czsu:(