Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielonawtejdziedzinie

Farbowamie włosów po razjaśnianiu

Polecane posty

Witajcie! Mam takie pytanie czy jeśli miałam rozjaśniane włosy-a właściwie robiony balejaż przy użyciu rozjaśniacza to czy jeśli teraz sama pomalowałabym sobie włosy na jakiś brąz to wyszłoby to dobrze? Czy będą się odznaczały te jaśniejsze pasemka no i odrost?

nikt nie pomoże?

Juz pomagam :-) jesli pasemka bardzo jasne to braz bedzie na nich troche jasniejszy niz reszta ale nie powinno byc zle. pamietaj, zeby nie brac farby z odcieniem czerwieni (bordo, maho) tylko raczej czysty braz w chlodnym odcieniu (ciemna czekolada), bo pasemka jesli bardzo jasne moga wyjsc pomaranczowe :-) powodzenia!

och dziękuje że odpowiedziałaś! Mam już farbę jest to raczej czysty odcień brązu-wydaje mi się ze dość naturalny i podobny do mojego naturalnego koloru włosów. Mam nadzieje że wyjdzie dobrze-jutro wieczorkiem mam zamiar sobie przefarbować-trzymaj kciuki-napisze co wyszło i obym nie musiała płakać :/

Gość sephoraa
farby na rozjasnianych włosach bardzo szybko schodza, ja mam rozjaśniane włosy naturalne mam brązowe, mam spore odrosty, ale nie chce wiecej rozjaśniać, wiec farbuje je na ciemny blond , jasny brąz, i niestety na rozjaśnianych włosach po ok 3 tygodniach spowrotem mam jasne. nie wiem jak z brązem będzie, ale też ci się spuka po jakims czasie, wiec albo isc do fryzjera który użyje odpowiedniej ilości farby, albo samemu też sporo nałożyc