Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dariusz Łódź

Możecie myśleć że jestem świnią ale takie życie

Polecane posty

Gość Dariusz Łódź

Chce wam powiedzieć jak wygląda moje życie, możecie mnie uznać za kompletną świnię ale każdy w tych czasach jest taki. Prowadzę duży sklep który przunosi ogromne dla mnie zyski. Mam nażeczoną z którą robie co chce a ta niestety musi być przy mnie, Moja M (bo tak będe ją nazywał) pochodzi z biednej rodziny którą ja utrzymuje. Zaś M musi się mnie trzymać jak już pisałem, ma chorą matke która mpotrzebóje drogich leków, ktore pomagają jej w funkcjonowaniu. śmiało mogę powiedzieć że M jest tak jakby moją własną prywatną dziwką, oczywiście mieszkamy razem w moim domu. Sex wygląda tak że to ja robię co chce i to ja czerpie z niego przyjemność. M bardzo nie lubi jak pieprze ją w tyłek, choć wie że nie może nic zrobić. Bardzo często widzę jak płaczę ale zupełnie nie interesuje mnie to, nie raz mówie jej ze jutro będzie lepiej. pieprzyłem ją nie raz przy jej matce gdy przypadkiem wchodziła do pokoju, i sama wiedziała że ma wyjść i wrócić za jakiś czas. Po prostu idę po trupach, jak i w życiu prywatnym jak i w biznesie. Wiem że macie mnie za chama, qurwiarza i świnie, ale sami wiecie że kto ma kase ten rządzi i żyje. Tyle chciałem wam powiedzieć.

Gość Anetttte please
Ty skur...lu powalony, powinna cię rzucić i obciąć jaja. Skończona świnia

Gość dgsgsfdgggg
kup sobie slownik ortograficzny przyglupie

Gość Dariusz Łódź
Możecie sobie mówić co chcecie o mnie. Pozdrawiam

Gość drasklica
ok fajnie masz biznes... nielicznym sie udaje ale lubisz kogos krzywdzic?

Gość matrona nie kokota
prowokacje na kafe sa coraz to dluzsze i wciagajace:D

Gość autor to dzieciak
jutro trzeba iść do gimnazjum fanstasto...odrabiaj lepiej lekcje

Gość cóż dzieciaki tez miewają
koszmarne sny ...idz dziecko do lekcji bo te marzenia cie kiedyś zabiją ...a swoją drogą co twoi rodzice i twój lekarz na to ?

Gość ssssdfedwsaaa
trafne pytanie - dlaczego lubisz kogoś krzywdzić. Skontaktuj się z dobrym psychoterapeutą. Bliskość z drugą osobą jest wspaniała szkoda żebyś był tego pozbawiony. Ze skur.....wielstwa można się wyleczyć. Pewnie z M nie uda się Tobie odbudować normalnej relacji ale może z kimś innym.

Przeciez to prowokacja :) koles ma wybujala wyobraznie i widac nudzi mu sie :) moze lekcje zrobil i nudzi sie przy komputerze, smiesza mnie ludzie ktorzy wymyslaja takie bzdurry :P

Gość kamilllllla
prowokejszyn 0/10

Gość Rademenes,
Dariuszu won

Gość ssssdfedwsaaa
e tam ja wierzę. Nawet sobie nie zdajecie sprawy jacy popaprańcy chodzą po tym świecie. Jak potrafią siebie krzywdzić oszukiwać i udawać że tego chcieli często są to takie pogubione duże dzieci, które w jakiejś dziedzinie mają sukcesy ale nie umieją być szczęśliwi. Zdziwilibyście się co są w stanie wymyślić.

Gość INACZEJ MÓWIĄC
JESTEŚ PSYCHOPATĄ I GWAŁCICIELEM. POSIEDZISZ SOBIE ZA KRATKAMI, CZEGO Z CAŁEGO SERCA CI ŻYCZĘ.

Gość INACZEJ MÓWIĄC
ssssdfedwsaaa trafne pytanie - dlaczego lubisz kogoś krzywdzić. Skontaktuj się z dobrym psychoterapeutą. Bliskość z drugą osobą jest wspaniała szkoda żebyś był tego pozbawiony. Ze skur.....wielstwa można się wyleczyć. Pewnie z M nie uda się Tobie odbudować normalnej relacji ale może z kimś innym. PSYCHOPATÓW NIE DA SIĘ LECZYĆ, BO NIE MAJĄ SUMIENIA. TAKIE EGZEMPLARZE NADAJĄ SIĘ TYLKO DO DOŻYWOTNIEGO ZAMKNIĘCIA. I OBY ŻADNA INNA KOBIETA NA NIEGO NIE TRAFIŁA.

Gość Dariusz Łódź
Jak pisałem, nie interesują mnie uczucia innych, w życiu trzeba myśleć o sobie i nie patrzeć na innych. Sory ale szkołe podstawową skończyłem jakieś 11 lat temu i mam już swoje lata.

Jezeli to prawda ( w co watpie) to mam nadzieje, ze ktos kiedys pogardzi Toba i ze poczujesz sie jak smiec

Gość takajedna89
Haha Ciekawa jestem jak się dorobiłeś tej swojej fortuny z tą ortografią ! :D Do książek, a nie na necie siedzisz. Mama wie?

Gość ssssdfedwsaaa
wiem ze nie interesują Ciebie uczucia innych. Ale czego aż tak się boisz, że nie chcesz ubogacić swojego życia, że wolisz trwać w dziecinnym przekonaniu, że lepiej być Tobie nie może? Że jedyne zadowolenie możesz czerpać z hedonizmu? Ciekawe intrygujące niepokojące chore