Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek-24_1985

top model

Polecane posty

Gość kjhjdfgffgsg
Krupa od malego mieszka USA dlatego tak slabo mowi po polsku, zrozumcie, a Rubik chodzila do liceum w Polsce, uczyla sie w Polsce. A dziwnie mowi bo ma chyba wade szczeki

Gość a jakie mogą być
Paulina rzuciła mi sie w oczy juz od pierwszej sesji, jest piękną dziewczyną. większośc pozostałych to były bazyle jakich mało, włączając Kasię z głową aliena i zakolami, Anię z wystającymi łopatkami i OIę z garbatym nosem. te dwie ostatnie to praktycznie do przedostatniego odcinka mi się myliły, obie takie szare myszy.

Gość mynameisX
Czy aby na pewno nabrać? W sumie nikt kto nie zna Pauliny, nie może do końca stwierdzić jaka jest. Napisałam "cicha myszka", wnioskując po jej zachowaniu w programie, jak już wcześniej wspomniałam - brak zaciętości. Kolejnym argumentem jest poruszany przez nią praktycznie w każdym odcinku temat, jak to ona nie cierpi z powodu tego, że chłopak ją rzucił. Owszem, rozumiem, że pewnie jest to bolesne, ale ile można, no ileż! :P

Gość a jakie mogą być
u zakonnic to się uczyła Weronika

Gość tomek-24_1985
ale Krupa nieraz potrafi mówić po polsku jakby bez tego amerykańskiego akcentu, a nieraz nie. Podobnie np. Max Kolonko. Sam przyznawał się, że ten akcent sobie dorabia.

Gość tomek-24_1985
Ola ma piękny uśmiech.

Gość kjhjdfgffgsg
bardzo czesto ja ogladalam i jak dla mnie to zawsze mowi z tym akcentem i czesto zapomina i sie mylo. dla mnie to logiczne. tez znalezliscie sobie powod do smiania

Gość a jakie mogą być
ma tez małe oczy, garbaty nos a koło niego purchawke, która na zdjeciach jej usuwali

Gość mynameisX
Jak dla mnie, to normalny taki akcent, gdy się wyjeżdża do USA w wieku pięciu lat, gdy dziecko jeszcze niezbyt umie polski, a tu już zaczyna się uczyć angielskiego. Poza tym sądzę, że Joanna wcale nie udaje, bo często w programie TM, lub w jakimkolwiek chociażby wywiadzie, często zapomina polskich słów ;)

Gość tomek-24_1985
Ola mogłaby być moją dziewczyną. Nie miałbym nic przeciwko.