Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołkowa_mama.

Mam nadzieję, że jest to plamienie implantacyjne.

Polecane posty

Gość aniołkowa_mama.

Dokładnie rok temu straciłam pierwszą ciążę. Wczoraj minął termin spodziewanej miesiączki. Rano zrobiłam test. Po 5 minutach - negatywny- tak myślałam - po 10 - pojawiła sie jaśniutka kreseczka - ale była napewno. Od rana mam też takie lekkie plamienie - brązowy śluz..troszeczke. Nie cały zcas - tylko co parę godzin. Jutro powtórze test. Boje się.

Gość ewelinka83
Ja mialam tak samo z plamieniem,testy wychodzily z jasniutka kreseczka,plamienie pojawialo sie przez 3 miesiace w terminie @.koncze obecnie 7 miesiac =)Powodzenia zycze =)

Gość aniołkowa_mama.
ewelinko a brałas leki na podtrzymanie?

Gość ssszynka
Na dwoje babka wrozyla. Moze byc tak, moze byc tak. Ja raz mialam w 6 tygodniu plamienie brazowe i potem poplynelo na cacy, a drugim razem tez w 6 tygodniu i nic, skonczylo sie na tych paru kropelkach i dalej wszystko dobrze

Gość ewelinka83
nie,nie miala skurczy i zadnych lekow,taka dziwna reakcja organizmu po prostu

Gość aniołkowa_mama.
Ewelinko trzymam kciuki by termin porodu przyszedl szybko i jeszcze szybciej urodziała zdrowe dzieciatko.

Gość ewelinka83
A ja trzymam kciuki za Ciebie =)odezwij sie,czy sie udalo :)

Gość aniołkowa_mama.
Dobrze..:) Pozdrawiam

Gość aniołkowa_mama.
Od rana znowu plaminie. Zrobiłam 2 testy - oba negatywne (z porannego poczu, lekko zabrudzonego krwią). Ale nie mam jeszcze okresu. A jeszcze wczoraj była druga kreseczka...:(

Gość ypaypaypa
Druga kreska po 10 minutach?? Przecież tego testu już się nie bierze pod uwagę, czytałaś ulotkę?

Gość aniołkowa_mama.
Tak - ale w poprzedniej ciąży miałam tak samo.. Zreszta..tak bardzo chciałam w to wierzyc..

Gość a jakiej firmy miałaś
ten test? mi np. acony zawsze się odbarwiają po czasie... nie jest to cień cienia jak to na Kafe się mawia, ale poprostu jasna kreska

Gość mama_aniołka.
Test, który "wyszedł" był firmy NORD FARM.. Pink Tesi ani BoboTest nie wykazały ciaży..a okresu brak..

Gość aniołkowa_mama.
Kolejne dni mijają a ja nie mam okrsu. Testy ciążowe nie wykazuja ciąży. Pozostaje mi tylko czekanie...

Gość aga_pelaga
moze zrob beta hcg dla pewnosci?

Gość aniołkowa_mama.
Zrobie ale dopiero pod koniec przyszłego tygodnia (chyba, że doczekam się okresu) ponieważ jestem na kilkudniowym L4 i mieszkam w małej miejscowości. Normalnie takiego spóźniania się okresu jescze nigdy nie miałam. bardziej w drugą stronę - przychodził za szybko. Widocznie jestem rozlegulowana na maksa po zabiegu (choć odiwedziłam wielu lekarzy i zrobiłam badania po stracie ciąży)..

Gość aniołkowa_mama.
Wiem, wiem..pisałam o tym wyżej.. Brak okresu jest dla mnie dziwny. W 1szy okres po zabiegu myslałam, że się wykrwawię.. Później miałam okres co miesiąc z poprzedzającymi kilkudniowymi plamieniami (ale nie takimi jak teraz).. Wiem, ze coś się zdieje u mnie tam na dole bo czasem kłuja mnie jajniki. Pewnie tylko spóźnia mi się okres..:(